Szóval most gyáva vagyok, hogy írok nektek...

Az összes oda-vissza és hoo haa megy fitness, a köpködés volt a haver, aki előmozdította nekem, majd azt állította, hogy a termékek „túl drága”, vagy mi nem -, majd a saját (wimpy) meghatározása fitness - és mi tekinthető phat, vagy mi nem, és néhány őrült nevet hívott kezdte „Twiggy” (hehe, de nem bánom, Benny - csak így tovább! - Semmi baj egy kicsit jó ole vágású „szerzés az arcodba” mindaddig, amíg megtartjuk „a pályán”, ha megkapod a sodródás ole fiú)...

... ennek a srácnak valójában sok szempontból igaza van, ezért azonnal adtam neki egy esélyt, hogy reklámozza a cuccaimat, bár nem bizonyította, hogy bármit el tud adni, vagy adott nekem bármilyen eladási adatot vagy bármit, amit korábban eladott, és így tovább.

De valami a srácról - nem tudom, régen olyan voltam, mint ő talán 10 évvel ezelőtt, szóval valami a srácról egészen a súlyproblémáira és dolgaira, talán egy angyal ült a vállamon, és azt mondta: „Hé Rahul - adj neki egy esélyt. Soha nem volt ilyened, amikor elindultál! (és nem tettem! Amikor elkezdtem, én is kipróbáltam az affiliate útvonalat, én is kipróbáltam egy csomó dolgot, de soha nem ment sehova - ami valójában jó, mivel végül azt csináltam, ami most vagyok)...

Különben is - ez az e-mail nem fog szólni mindazokról a dolgokról, amelyeket korábban megbeszéltem.

Arról fog szólni... Nos, lássuk, mit írt a srác.

A világ minden szarával, és az én korombeli srácok a semmiből halnak meg, mint sok sportoló és testépítő, továbbra is tovább kell haladnunk, és mindent meg kell tennünk, hogy egymásra figyeljünk. Tudom, hogy mostanában elég sok szarságom volt az emberekkel, főleg egy sráccal, akit csak Rahulnak hívunk. Egy hazugsággal szembesültem vele, amit rólam mondott, és hogy őszinte legyek, néma lépés volt részemről, elismerem, hogy annak ellenére, hogy több olyan hozzászólást írt, amelyek annyira egyoldalúak voltak az ő javára (ami véleményem szerint a gyáva módja ahelyett, hogy közvetlenül hozzám jönne) hogy mindketten értékes időt pazaroltunk a civakodásra. Átfogó, annyira furcsán ostoba és gyerekes valaki után menni, akit soha nem fogsz látni az életedben, mindkettőnknek csak tovább kell lépnünk, és megteszem a dolgomat, meg fogja tenni a nézeteltéréseink ellenére. Jó üzlete van, amelyet apránként javíthat

Esztergálás 38 valójában csak egy szám, de más esetekben, nagyra értékeli, hogy még mindig itt vagyok, és még mindig vannak olyan emberek az életemben, akik hátat kaptak. Születésnapi kívánságom mindannyiótoktól, az, hogy szánjon egy pillanatra a napjából, és csak azt mondja, hogy szeretlek valakinek. Nem kell nehéz időt adni az embereknek, vagy megpróbálni másokat nyomorultnak érezni, különösen, ha olyan dolgokon mennek keresztül, amelyekről fogalma sincs. Három szó, amely olyan erős lehet, hogy felvilágosítja az ember napját. Csak légy óvatos, kinek mondod, de ettől eltekintve, mutass némi szeretetet, némi együttérzést és sütkérezzen a dicsőségben, hogy lehetősége van arra, hogy apránként jobb legyen, akár a legkisebb frakcióig is. Kezdem, szeretlek titeket. Még a gyűlölködők is, mert megszállottságaid és szörnyű leírásaid ellenére, te is ember vagy, és remélem, hogy elképesztően fantasztikus napod lesz.

Nos, először is, boldog szülinapot, Ben!

Bár a bejegyzés utolsó része kissé hangzik... Nem tudom, egy kicsit sírós a természetben, igazad van - együttérzőnek és hálásnak lenni mindig a helyes dolog.

Igaz, fogalmunk sincs, min megy keresztül a másik ember.

Igaz, egy mérföldet kell sétálnia a másik férfi cipőjében, hogy valóban megértse.

De ugyanezen az alapon, Nem hiszem, hogy a cipőmben jártál, Ben van?

Sem azt akarom, hogy - és én sem akarok pisilni, nyögni és nyafogni „minden nehézséget kellett legyőzni felnőni”, és így tovább (mint az orvosi problémák, és így tovább).

Éves kora előtt 2, szüleim közel kerültek ahhoz, hogy elveszítsen az agyhártyagyulladás miatt. Azóta harcolnom kell attól, hogy beszéljek a motoros képességekkel és az agy működésével, terápia és egy egész rendetlenség.

Megértem - szívás.

Az élet szívás, tesó. Néhány ember számára több, mint mások, Inkább a kemény szamár megközelítést alkalmazom, mint mindig, ha úgy dönt, hogy egy másik megközelítést alkalmaz, ez rajtad múlik, és biztosan nem hívlak ki érte (mert nem lenne ok arra).

(nem mintha nem voltam igazságos az orvosi kérdésekkel stb., amelyekkel a fitnesz útján foglalkoztál, vagy nem?)

És tényleg, ez az utolsó bekezdés csak úgy jön ki, hogy „tompa fáj” a barátom.

Különben is, elég, hogy - lehetővé teszi, hogy összpontosítson, amit igazán akartam mondani.

Igen, 800 plusz szó, és Rahul még mindig nem jutott el ahhoz, amit „igazán akar mondani”. Valóban ékesszólás. Hehe.

Egy hazugsággal szembesültem vele, amit rólam mondott, és hogy őszinte legyek, néma lépés volt részemről, elismerem, hogy annak ellenére, hogy több olyan hozzászólást írt, amelyek annyira egyoldalúak voltak az ő javára (ami véleményem szerint a gyáva módja ahelyett, hogy közvetlenül hozzám jönne) hogy mindketten értékes időt pazaroltunk a civakodásra. Átfogó, annyira furcsán ostoba és gyerekes valaki után menni, akit soha nem fogsz látni az életedben, mindkettőnknek csak tovább kell lépnünk, és megteszem a dolgomat, meg fogja tenni a nézeteltéréseink ellenére. Jó üzlete van, amelyet apránként javíthat

Először is, minden oda-vissza civakodás - igen, nem volt szükség Benre. És nem kezdődött volna el, ha nem küldtél volna nekem olyan hosszú nyafogós e-mailt, amely minden olyan dologra jött, amit a legjobban utálok - és valamit, amit tudtál, amikor felszálltál a hajóra, azaz az árról nyafogva.

Ugh.

Most, talán arra számítottál, hogy egy kézben tartott „szeretlek” válasz erre, de mindent megtettem, hogy megadjam neked a mogorva, kantankerous változatát - nem?

A grizzly grizzly lesz, az anya tyúk pedig anya tyúk.

Nagyon utálom, hogy soha nem vagyok az utóbbi. Hehe. Akkor legyen.

(nem is beszélve erről a „konfrontálásról”, amelyet használ - náci feministák Általában SZERETIK ezt a szót, ugyanúgy, mint a liberálisok, a Bozos, és az összes ilyen.

Anyám is szeret „szembeszállni” velem - kivéve minden alkalommal, amikor a TÉNYEK rámutatnak, visszavonul a „nő vagyok, így elmondhatom, amit szeretek”.

Rendben.

De nem úszod meg azt a Bent. Hehe

Ismét az igazi férfiak szembesülnek a tényekkel - hideg, kemény, brutális tények, nem sírós „crybaby” érzelmi tirádák).

De ezért kezdődött az egész.

Mint mondtad, a bátyám, ha egyedül hagytad volna az inital „köpködés” után - és nem Twittered engem, vagy mi nem (úgy értem, legyünk őszinték, nem mentem utána nyilvánosan e tekintetben?) - akkor ennek már vége lenne.

De nem, el kellett mondanod, amit tettél, ami rendben van - ahogy mondtad, hiba a részedről, de nem bánom. Hehe. Ha el akarsz menni, mindenképpen tegye meg!

A lényeg az, hogy gyávának nevez, amiért nem válaszolt közvetlenül.

Először is, ez az állítás önmagában azt mutatja, hogy teljesen hiányzik az egyetlen dolog, amit TÉNYLEG meg kell tanulnia tőlem - vagy a rajta lévő „guruk” közül - a MARKETING - és a márkaépítés.

Nem is fogok belemenni a miértekbe és miért van itt, de egy kis történet...

Amikor Butt Buttling Scuttling Bozo „Megcsináltam a jégkorongpályát, és még mindig a Twitteren dühöngtem arról, hogy MOREEEEEEEEEEEEEEEEE akarok!” Schofield (provokáció nélkül, kivéve egy buta személyes félreértést, amelyet még a hat éves lányok sem tettek volna meg) rasszista mémekkel kezdett trollkodni az egész WeChat-on és mindenhol, ahová csak tudott, mindenkit is belerángatva, senki sem szólt hozzá egy szót sem.

A tiéd valóban (blokkolt, így nem tudtam válaszolni neki) is csendben maradt.

Évekig nem csináltam semmit, időközben börtönbe került a Fülöp-szigeteken, vagy mi nem, és az emberek pénzükért üldözik ezt a dátumot.

(amelyet ezen az oldalon jól dokumentáltak).

Aztán újra megjelent 2020-ban az őrült dühöngésével, skorpiónak hívtam, és végeztem vele, de aztán... nos, tudod, mi történt ezután.

És ezen a ponton, Tényleg elkezdtem neki adni.

Még mindig az vagyok.

És hosszú távon még el sem kezdtem. Hehe.

„Még semmit sem kezdtünk komolyan”, ahogy a férfi mondta. (Nem fogom megmondani, ki, hehe).

Érdekes, hogy Bozo kezdetben blokkolt engem, majd amikor a cipő a másik lábán volt, megfordult, és mindent megtett, hogy újra kapcsolatba lépjen velem, e-mailekkel, Twitterrel, közösségi médiával, akár barátokon keresztül stb. - minden utat rutinszerűen blokkoltam egymás után.

Ben, barátom, az igazi gyáva teljesen blokkolna téged - és nem olvasná vagy hallgatná meg, mit csinál.

Ha egyszerűen választ egy másik médiumot, amelyen keresztül válaszolhat, az nem teszi gyávává, hanem SMARTOS. (és egyszerűen azért, mert van egy közönség, hogy építettem magam évekig, akkor nem - nos, ez nem tesz engem gyáva, hehe. Ez egyszerűen SMART).

Ez azt eredményezi, hogy kevesebb pazarlás az értékes árucikk mindannyian TIME - és ENERGY (egy másik hatalmas ok, amiért nem kap a telefon a legtöbb).

Ez azt is eredményezi, hogy két legyet megölnek egy csapásra, de itt nem fogok belemenni ebbe a részbe.

Ez is valami, amit az ügyféltől tanultam... a nap folyamán, évesen 28, az a bölcs ole canny ember, akiről annyit beszélek a 10 A sikeres értékesítés parancsolatai.

Végül, de nem utolsósorban, barátom - nézd, ha közvetlenül a Twitteren akartam válaszolni, megtehetném.

Valószínűleg nem szeretné az eredményt (üzleti szempontból bölcs) ezeknek a hozzászólásoknak.

Tehát barátom - nem tettem -, ha személyes háborúm lenne ellened, valószínűleg megtettem volna, de nem.

Csak nem értek egyet veled a valódi fitneszről szóló elképzeléseidben, és a legtöbb, aki tudja, mi a REAL fitnesz, szintén nem.

(amit lényegében azt mondod, hogy „phat boy fitness” vagy „jól érzi magát fitness” - és az igazat megvallva, ha ez az, amit akarsz, ez rendben van - valójában a lusta szamarak többsége globálisan csak ezt akarja, nem „szamár rúgás popsi szamárság REAL MAN fitness”)

De ez minden, ahogy mondtad, we move on...

És igaz - ez az üzlet apránként javulni fog - vagy ugrásszerűen - naponta. Néha nem tűnik úgy, de mindig vannak dolgok a motorháztető alatt... Köszönöm ezeket a szavakat - mindketten tudjuk, hogy az üzlet volt, amiért először kapcsolatba lépett velem. Hehe.

Mindenesetre - a lényeg az, hogy csak ez - személyesen nem neveznék valakit gyávának, mert „nem reagál közvetlenül”. Gyakran sokkal több történik, mint ahogy te megérted Bent. Hehe.

És ez, barátaim, ez...

(és nem is beszélve, nem volt LIE szempontjából, amit írtam. Ha van valami, amivel még a leglelkesebb becsmérlőim sem vádolnak, az hazugság.

Nem vagyok semmi, ha nem brutálisan őszinte - és mindent, amit itt állítok - és amit már mondtam korábban - az TÉNY. Nem olyan érzelmi tirádák, mint amilyeneket folyamatosan posztol, de hideg, kemény TÉNYEK.

A tiéd valóban nem hazudik - nincs okom erre, és egyébként nem szeretem csinálni)

(talán azok a brutális verések, amelyeket apám adott ki, és a náci feminista anyám állandó „élvonalbeli negativitása” NÉHÁZ hatással volt, azon kívül, hogy gyerekként utáltam őket. Hehe. Nem. Nem igazán. Mindig is ilyen brutálisan őszinte ember voltam addig a pontig, amikor felnőtt voltam, az emberek „megrántották a kezüket”, és megpróbálták rávenni, hogy „legalább kissé diplomáciai” legyek - de ez nem történne meg. Vagy megkapod ezt vagy azt velem, nem „a középső mamsy pamsy BS”).

Jó születésnapot újra Ben - és hamarosan találkozunk a többiekkel!

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS- Szar, soha nem pimped a termék ebben az itt e-mail - hadd csináld most - a nem ostobaság, praktikus, mint a fene könyv, ahol minden kezdődött - Fast and Furious Fitness - a Collector's Edition

(Ben, ha nézi, hogy az oldal, látni fogod, hogy annak ellenére, hátizom „definíció” és így tovább, „phat” a „phat” - Régebben, mint te vissza a nap. Tíz év múlva talán ugyanazt fogod mondani, mint én most. Hehe. Ez egy vidám körút, mindannyian eljutunk rá valamikor, ha maradunk a pályán).

... és ahol az egész „véget ért” - vagy „újrakezdődött” - a 0 Excuses Fitness System.

Van itt!

PS #2 - Mindazok számára, akik panaszkodnak rám nem válaszol a Twitteren, vagy mi nem - itt van még egy ok, amiért nem - Utálom a közösségi médiát általában. Ezt már mondtam, újra elmondom - a Twitter valóban az egyetlen, mint az alkalmi Instagramming, amit használok. 2020 óta nem vagyok Freakbook-on, mióta Biden ellopta a választásokat (bár az igazi ok az volt, hogy egy kínai személy megjegyzést tett a ROW és a Freak könyvről, amely cenzúrázta a válaszomat, de nem az övé, annak ellenére, hogy felhívtam ole Suck a Berg, sehova sem ment - ah, de a felesége kínai!!) - és ugyanezen okból kitiltottak a LinkedIn-en, és nincs szándékom visszatérni, még akkor sem, ha megkértek.

És egy másik ok - 180 karakterkorlát a Twitteren.

Inkább lennék a jó ole bőbeszédű énem itt...

Oké, elég ebből már. Hehe. (és Ben, ha igazán akarod a könyveket, hogy rossz, akkor csináld, amit más cselekvők tettek, kérjen kedvezményt, és kapsz egyet - mármint tényleg haver - kérdezd meg a cselekvők ezen a listán, a legtöbb kedvezményt kért a múltban.

Ahogy egy bizonyos Alan mondta nekem...

„Ne érezd magad rosszul! Látod azokat az embereket errefelé?” (sok másnak gesztikulált, amikor félretett és azt mondta - abban a pillanatban munkát dolgoztam neki, és előleget akartam fizetni a fizetésemre, amit nem igazán akartam megkérdezni tőle, de muszáj volt!) ...

Mindannyian megcsinálták, zsályosan ment. Hehe.

Gyanítottam, hogy van, ezért kérdeztem. Hehe.

De egyébként - ha cselekvő vagy, amely sok tekintetben van, már mondtam korábban, újra elmondom, megteszem, amit tudok, hogy befogadjam a barátomat, csak ne nyögj és nyögj, ez az, amit nem tudok elviselni, PERIOD!)