Miksi en puhu idiooteille, jotka tarjoavat minulle tapaamisia ”ehkä myyt muutaman kirjan ILMAISEN!” ei väliä mitä!

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fi flag
fr flag

Itse asiassa, huolimatta siitä, mitä ihmiset sanovat minusta aasi, ylimielinen, liian mahtipontinen tai mikä ei - tosiasia on tämä.

Olen liian NICE - joten pitkä luettelo nimistä, joita minua on kutsuttu..

Jos olisin todella mitä ihmiset sanovat, he eivät edes vaivaudu siihen, mitä sanon tai seuraa minua riippumatta siitä, että estän heidän aasit pyöreästi (Glyn Bozo ja hänen heimonsa ovat yksi esimerkki) - bottom line.

Ei sillä, että minua haittaa. Kannustan heitä tekemään sen - joko avoimesti tai ei. He eivät voi pysyä poissa minusta, katsomalla salaa sivustolta nähdäksesi mitä olen tehnyt. Bozo yritti jopa selvittää, kuinka päästä lohkojen ohi joissakin täällä olevissa sähköposteissa. Hehe.

Joka tapauksessa - että sanotaan -

Kauan sitten vuonna 2014 idiootti, joka työskenteli tietyn Zivin kanssa, joka johtaa lehteä Kiinassa (perheen rahat, tuo aikakauslehti ei koskaan tuottanut paljon voittoa ollakseni rehellinen) - kiusasi minua päivien ajan lounaasta.

Lopuksi sanoin hänelle kyllä, mutta vain jos hän maksaisi siitä.

(Pidin ja silti tehdä kuten Ziv, mutta tämä idiootti oli ilmaistarjous etsijä vibe tulossa pois hänestä ja hyvin pompus liian - ”Olen työskennellyt Hän - en -en” hän jatkoi sanoi minulle, kuten annan paskaa missä olet työskennellyt. Voisit olla Billin harjoittelija Valkoisessa talossa. Hehe. Nyt kun ajattelen sitä, Haluaisin Monican vieressäni NYT. Hehe. Ei vain se pelle!) ...

Joka tapauksessa - olen tuntenut Zivin vuosia, ja koska he tarjosivat minulle roikkuvan porkkanan, jonka huomasin ”autamme sinua viisumin kanssa, ehkä”, ajattelin tehdä (totuus on, että tiedän, että he eivät olleet kiinnostuneita verkkosivustoehdotuksestani - no, he eivät olleet, koska hinnoittelin sen melko - ja Totuus on, että tiesin, että he eivät vaivaudu auttamaan viisumin kanssa).

Menin, oli hyvä ole Lounas One for the Road - maksava osa?

Et uskoisi kuinka matala luokka ja halpa (kuten Glyn) monet ulkomaalaiset tässä ESL-liiketoiminnassa Kiinassa ovat. Todelliset matalat ja häviäjät, he kutsuvat sinut lounaalle tai illalliselle, odottaa sinun maksavan, mutta kiitos heille siitä.

Roskaa.

Joka tapauksessa - pysyn erossa sellaisesta - Glyn on sellainen x 1000. (kuten te kaikki tiedätte. Hehe. Hänen ansioksi, hänen ystävänsä Charles EI ole.).

Mutta joka tapauksessa - tämä toimittaja jätkä, jotkut Steve whatshisname jatkuvasti mäyrä minulle ”näytä meille kirjoja!”

(tämä ei ole toinen ”Steve”, jonka kanssa työskentelin tuolloin - tuo kaveri Isossa-Britanniassa on todellinen tekijä, vahva 60 plus!)

Ehkä myyt muutaman!

Olin liian mukava kertoa hänelle silloin, mitä haluaisin nyt.

Se ei tarkoittanut, etten tuntenut sitä.

Tarkoitan jätkä, kuinka helvetissä tiedät, että haluan jopa myydä sellaiselle idiootille kuin sinä?

Minä en. Hehe. Minun olisi pitänyt kertoa se hänelle. En todellakaan halunnut edes mainostaa kirjojani hänen kirotulla verkkosivustollaan, etsin vain (kuten hän oli pyytänyt minua aiemmin) tehdä web-suunnittelutyötä hänelle, ja se on viimeinen rivi (ja sillä on oikeus vittuile, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi harvoin teen web dev enää, ellei minulle makseta kirottua hyvin siitä). (josta minulle maksetaan siitä nyt hyvin, mutta se on toinen tarina. Hh hehe).

Mutta todella - voisin aistia ”Haluan sen maksutta” SMOKING off him...

Ja minä vain vihaan sitä.

Olen tehnyt sen virheen, että annoin ”ystäville” kirjojani aiemmin.

Tein tämän virheen neljä kertaa kuukaudessa, sitten opin.

Ehkä Charlesille ja toiselle kaverilleni yhden ilmaisen kirjan antaminen ei ollut suuri virhe, koska en välittänyt (he olivat molemmat auttaneet minua ja toinen heistä jatkaa yrittämistä, jos ja kun tarvitsen sitä) - mutta liike-elämän viisas, väärä päätös, kumpikaan heistä ei edes vaivautunut lukemaan sitä.

Ne kaksi tyttöä, jotka annoin sen?

Yksi vain naurahti kuvia ja jatkoi niiden lähettämistä sosiaaliseen mediaan.

Hienoa, jos olet turhamaisuus.

En ole.

Toinen ei koskaan palannut arvosteluun.

Ja epäilin kaiken tämän ennen kuin annoin kirjan pois (0 Tekosyitä Fitness, todella paras kirja, joka on sellainen siellä ylivoimaisesti) - mutta ajattelin silti, että ”yritän nähdä”. Teen aina kaiken!

Mikä voi olla virhe, ei mene suolistoon, mutta joka tapauksessa - että ilmaistarjous etsii tunnelmaa. Ughhhhh.

Jos kaikkien muiden joukossa on tietty joukko ihmisiä, pysyn poissa - se on heitä.

En välitä siitä, kuinka paljon kirjani kallistavat sinua - erotiikkaa - tai kuinka paljon todella haluat nähdä ainutlaatuisen hyppynarun tai eläinkunnan harjoittelun - tai kuinka paljon todella haluat nähdä, ovatko arvostelut, jotka ”soivat totta” tai kuten kaverini Vincent sanoi kerran, sekä arvosteluista että kirjoistani ”siinä on rengas TOTUUS SIIHEN!” - ovat perusteltuja.

Tai mitä se sitten onkaan.

Et saa pähkinää maksutta.

Pähkinöistä puheen ollen...

Olen lähettänyt PALJON hienonnettua, jonka sain minut koukkuun ensimmäisestä päivästä lähtien - ne hienonnetut! Tuo ääni... Joka tapauksessa, olet nähnyt siinä paljon.

Ja monet ihmiset ovat niin innostuneita, että he ovat ostaneet tämän kirjan KAKSI kertaa - kerran nidottu, kerran digitaalisessa muodossa, se on niin hyvä!

Ja vielä enemmän - halvat luistimet kirjoittavat joukkoina.

Tapaa minut puhumaan minulle

Hei sinä puhut minulle. Oletko intialainen?

Tarkoitan todella, senkin typerys! , tee mitä Paula sanoo, ja osta se hiton kirja...

Tai, jos haluat keskustella, ainakin lähetä puolivälissä kunnollinen sähköposti, ei vain tämä aihe, joka on liitetty aiheriville. Uh.

Epätoivo Keski. Hehe. (tai hänen tapauksessaan Jack ass Central)

(tai molemmat, hän ei ole ylivoimaisesti ainoa - katsokaa Glynia, kirjaimellisesti, voisin kysyä Glyn Bozoa juuri nyt kaikesta uistelustaan huolimatta pudottamaan polvilleen ja kerjätä edessäni eli Tony Greig ja Länsi-Intia (Rakastan Grieg tho, hehe) - ja hän tekisi sen ja enemmän. Uh).

Joka tapauksessa - hienonnetut kirjat tekevät sinusta kirjaimellisesti heikon ja putoavat polvillesi - heti kun luet!

Mutta he eivät ole tälle sivustolle, hehe - joten en lähetä heitä tänne.

Sama asia kuntokirjojeni kanssa, tiedät helvetin hyvin, että haluat heidät, ranters, ravers, kaikki ”hän luulee olevansa sooooooooo kuuma” tyhmät, kaikki HALUAVAT palan Rahul Mookerjee.

Mikä on hieno.

Mutta sinun on maksettava se, ystäväni.

Ja nähdäkseni kuinka pysyn elämäni parhaassa kirottu muodossa - ja kuinka voit myös - muinaisilla intialaisilla menetelmillä, temppuilla ja tekniikoilla, joita vain sinun todella opettaa ainutlaatuisella tyylillään, hanki 0 tekosyitä Fitness System nyt.

Ja se on se.

Voi, ennen kuin lähden -

Olen kirjoittanut useita kirjoja (erotiikka-aiheinen, ei tällä sivustolla) - natsifeministisistä kiinalaisista naisista (he ovat parhaita siinä, hehe) - bozoista ESL: ssä, siitä, kuinka tanssiva apinaliiketoiminta toimii, siitä, mitä sinun todella teki - ja niin edelleen.

Ja todelliset jumalattomat eivät ole lähettäneet minulle muuta kuin kunnioitusta sitä kohtaan.

Tämän lähetti lukija, ja nyt tyttö, joka kääntää minulle - Paula - yhdelle eroottisista kirjoistani, jotka käsittelevät edellä mainittua aihetta - (tämä on OSA katsausta, sitä on vaikea lähettää kokonaisuudessaan, koska se on niin... no, eroottinen, hehe).

koska he kohtelevat häntä

tällä tavalla, koska he haluavat häntä, mutta ei PG luokiteltu, hehe - hienonnettu

Vaikka halu on piilevä hänen ja heidän välillä, liian siroa täällä, hehe joten pilkoin sen

Epäilemättä Mike, korkeasti koulutettu ja kurinalainen mies, tukee tätä

hoito, koska hänen suhteensa näihin naisiin antaa hänelle mahdollisuuden elää rakkaudessa ja

innoissaan koko ajan.

Onnittelut Mike! Olet mies, joka samalla kun näytät olevan heikko, sinä

ovat täysin vahvoja todellisuudessa ja että sinulla on niitä koko ajan, ilman niitä

ymmärtämättä sitä.

Hyvät lukijat! Jos haluat olla kuin Mike, se on. Tee kuten sanotaan ”Seuraa johtajaa”,

”Tee se vain”.

Ja tuo, ystäväni on se.

Paula, sanoit sen paremmin kuin koskaan pystyin - kiitos, Prinsessa!

(ja hän on niin paikalla kurinalaisesta osasta, en voi sietää minkään muodon tai luonnon kurinalaisuutta tai tyhmyyttä - näen sen niin usein ympärilläni, vaikka...)

(kurinalainen elämäntapa, kurinalainen elin, kaikki auttaa enemmän kuin luulet). (puhumattakaan kurinalaisesta mielestä, josta kaikki alkaa).

Ja... hän sanoo sen, koska se on totta, mikä on paras osa kaikesta tästä!

Joka tapauksessa - loppuun -

Kuten Paula sanoo:

TEE SE VAIN.

Niille teistä, jotka ovat edelleen ”aidalla”, lopeta aidanhoitaja ja OSTA nyt - ja aloita muuttaa elämääsi PAREMMAKSI - tänään!

SEURAA SYDÄNTÄSI!

Paras,

Rahul Mookerjee alias ”Michael Kiinassa”.

”Fitnessin Stella Artois”, ”kehon painoharjoittelun guru” ja paljon muuta....