Pse trolls do të shkojnë në çdo gjatësi për të mbuluar dobësinë e tyre, ose perceptuar atë.

Unë kurrë nuk do të harrojmë atë që Glyn Schofield një herë u përgjigj me kur e pyeta për fantazitë e tij të pazakontë dhe fetishes - të cilat i thashë atij, Glyn, që është OK - shumica e njerëzve nëse ata e pranojnë atë apo jo të çojë jetën e dyfishtë në një masë - natyrisht, mënyra se si ai e mohoi ai foli vëllime.

Unë nuk mund të kujtoj Bozo ndonjëherë, deri në këtë datë duke thënë “jo, unë nuk jam në atë!” kaq me dhembje.

Në atë pikë e dija se isha mbi diçka - hehe.

Nuk është vetëm Bozo as.

Le të marrë Benny Boy - një shembull i një këndoj më racionale në disa aspekte të cilit qenë trolling në këtu që ai hodhi një përshtatje hissy (menjëherë pas kësaj) në lidhje me pamundësinë e tij për të shitur vlerën e një monedhë e produkteve - dhe dikush që bie në kategorinë Glyn e mbajtur në kthimin edhe pasi u bllokuar raundin kudo - duke përfshirë kanalin tonë të madh Youtube me sa duket, I bllokuar atë atje, por pak, si një e keqe (dhe yndyrë) mollë, ai tregon up, hehe.

Një arsye, natyrisht, është që këta njerëz nuk mund të mjaftojnë prej meje - dhe “vëmendja” që ata marrin nga të qenit trolls në përgjithësi është shumë e vetmja vëmendje që ata marrin në jetën e tyre të keqe nga dikush (nëse shikoni financat e tyre, mënyrën e jetesës së tyre, tendencën e tyre të përgjithshme për të mooch off ose të jetojnë në kontrollin e grave - mirë, ka një fije të përbashkët).

Por arsyeja e dytë, thellë poshtë brenda, këta trollë e dinë plotësisht mirë se ata janë të dobët - dhe dobësitë e tyre të shumta.

Benny Boy për shembull, pavarësisht rants tij të shumta për të mos qenë në gjendje për të shitur ishte lloj OK këtu (edhe pse ai ishte ende një fantazmë e padëshiruar edhe atëherë).

Ajo që me të vërtetë mori dhinë e djalit të varfër nuk ishte unë në mënyrë indirekte duke theksuar paaftësinë e tij për të treguar, por një video kam bërë për cheapskates në përgjithësi - - dhe rreth njerëzve që e quajnë atë yndyrë (të cilën unë e urrej të them, por është një fakt).

Dhe kjo filloi trolling tij të pandërprerë, deri më sot ju do të vini re në të gjitha trolling tij, pavarësisht duke thënë çdo gjë nën diell të jetë e mundur pozitive për mua kur unë së pari punësuar atë (nuk është çudi, hehe) (deri në pikën unë kam për të pothuajse të them atij për të ndaluar të qenit aq “bukur” edhe pse unë mund erë të rreme edhe atëherë) - bëri një rreth Kthehet pas këtyre dy gjërave.

Ajo lënduar.

Sepse është e vërtetë dhe për shkak se Benny nuk mund - ose nuk beson se mundet - dhe nuk ka, gjë që ka rëndësi - të bëjë një gjë të mallkuar për asnjë nga këto dy gjëra. Hehe.

Ky lloj i “këndoj racionale” është lloj i njerëzve që do të jetë ngulët si Bozo Schofield - dhe injorojnë çdo gjë të mirë që ju bëni - për të gjetur disa perceptuar një të metë të vogël në personin tjetër (theksi në “perceptuar”) dhe pastaj Tom atë derisa lopët vijnë në shtëpi për të pseudo-vërtetuar nivelet e tyre pshurr e dobët të shëndetit dhe palestër (dmth. Nëse dikush është duke bërë diçka, ata nuk do të le ai person të jetë - si idiot i cili dikur më pyeti të “punoj trurin tim” në vend të punës pull-ups e mia të cilat unë isha, si tip, sinqerisht, asnjë nga bizneset tuaja, jo se ky lloj kupton kuptimin e biznesit fjalës gjithsesi).

Ata gjithashtu do të përpiqen dhe kopjojnë gjithçka që bëni për majmun atë që bëni, kopjoni në një T, imitoni suksesin tuaj pa e kuptuar që nuk mund ta kopjoni Mozartin... mirë, mundeni, por mund të mos keni të njëjtat rezultate. Në fakt, unë mund të ju them përfundimisht ju nuk do të.

Ti e di se cila është mënyra më e mirë për të provuar për këtë lloj (jo se ju duhet të - si një klient një herë më tha, si unë vetë mbaj duke bërë - Unë do të vetëm të bllokojë 'em dhe të harrojmë për 'em) ata janë trolls?

Tregojuni atyre që të ndalojnë t'ju bezdis.

Ata nuk e duan.

Lehtë si kurdisje eh.

Por ata nuk do të bëjë atë.

Kur i bllokoni ato në mënyrë që të mos i shihni ose të dëgjoni prej tyre, ose të dini se çfarë ata janë deri në, ata do të gjejnë mënyra për t'u siguruar që ju bëni. Hehe.

Kjo nuk shkon vetëm për Benny vetëm, natyrisht, unë kam harruar për atë përsëri derisa ai mori në tren e “shkatërruar këtë biznes” (mirë fat Benny!) - ajo shkon trolls të këtij lloji në përgjithësi - dhe feministet naziste si.

Në fund të ditës, këto feministe naziste janë frikacakë, në një konfrontim të drejtpërdrejtë ata janë gjetur të dashur - dhe unë nuk do të thotë fizikisht.

Unë do të thotë logjikisht.

Dhe meqë ata nuk mund të rrahin logjikën, ata bien përsëri në ole “Unë jam një grua kështu që kam të drejtë” absurditet.

Jo ju nuk jeni mjaltë, dhe një “grua” e di se shumë mirë shumë thellë brenda.

Gjithsesi...

Përfitimi nga ky lloj (dhe luftëtarët e tjerë të tastierës cuckolded në përgjithësi) është më e lehtë se byrek në qoftë se ju e dini se si për të ndezur tenxhere pak dhe në qoftë se ju e dini se si për të marrë këtë lloj të fiksuar mbi ju si një njeri i uritur për bukë pjekur fllad...

Dhe dy kurset e mia kryesore, Vëllimi një nga të dyja në këto drejtime -

Si për të luftuar jo vetëm dhe të fitojë kundër — por FITIMI (kohë e madhe) nga sëmundja naziste feministe që rrënojnë shoqërinë moderne të ditës.

Fitimi Troll.

Ju do të dëshironi të merrni në duart tuaja në të parën tani, e dyta është në para-porosi, merrni atë me çmimin që mundeni para se të shkojë lart, miku im.

Ah, Unë vetëm e kuptova se unë u përgjigj “pse” pyetje nuk paraqitur në titullin e këtij këtu email, por nuk u përgjigj “si”.

Durimi, karkaleca - do të jetë në libër, por është kuptim i përbashkët për mua, me të vërtetë...

Dhe kjo është ajo.

Më të mirë,

Rahul Mookerjee

PS - Rekomandimi im në aspektin e shtesave etj duke u shitur nga lloje dyshimtë si kjo - blej në rrezikun tuaj. 'nuff tha. Unë kisha për të vënë këtë atje, ndonjëherë edhe unë bëj disa “shërbim publik”...