Waarom trollen alles in het werk zullen stellen om hun zwakheid, of de perceptie daarvan, te verdoezelen.

Ik zal nooit vergeten wat Glyn Schofield ooit antwoordde toen ik hem vroeg naar zijn vreemde fantasieën en fetisjen - wat ik hem vertelde, Glyn, dat is OK - de meeste mensen, of ze het nu toegeven of niet, leiden tot op zekere hoogte een dubbelleven - natuurlijk sprak de manier waarop hij het ontkende boekdelen.

Ik kan me niet herinneren dat de Bozo ooit zei, tot op heden zei „nee, DAAR HOU IK NIET VAN!” zo heftig.

Op dat moment wist ik dat ik iets op het spoor was - hehe.

Het is ook niet alleen de Bozo.

Laten we Benny Boy nemen - in sommige opzichten een meer rationele trol die hier aan het trollen is sinds hij (kort daarna) een sissende aanval kreeg over zijn onvermogen om een cent aan producten te verkopen - en iemand die in de categorie Glyn valt om steeds terug te keren, zelfs nadat hij overal ronduit geblokkeerd was - inclusief ons geweldige YouTube-kanaal blijkbaar heb ik hem daar geblokkeerd, maar presto, als een rotte (en dikke) appel, hij verschijnt, hehe.

Eén reden is natuurlijk dat deze jongens geen genoeg van me kunnen krijgen - en de „aandacht” die ze krijgen als ze trollen zijn in het algemeen is vrijwel de enige aandacht die ze in hun droevige leven krijgen van iemand (als je kijkt naar hun financiën, hun levensstijl, hun algemene neiging om te luieren of te leven van controlerende vrouwen - nou, er is een rode draad).

Maar de tweede reden is dat deze trollen diep van binnen heel goed weten dat ze zwak zijn - en dat ze veel zwakke punten hebben.

Benny Boy bijvoorbeeld, ondanks zijn talloze tirades over het niet kunnen verkopen, was het hier best oké (hoewel hij toen nog steeds een ongewenste geest was).

Wat de arme kerel echt beangstigt, was niet dat ik hem indirect wees op zijn onvermogen om iets te zeggen, maar een video die ik heb gemaakt over goedkope skates in het algemeen - en over mensen die hem dik noemen (wat ik niet graag zeg, maar het is een feit).

En daarmee begon hij onophoudelijk te trollen, tot op heden merk je dat aan al zijn trollen, ondanks dat hij al het mogelijke positieve over mij zei toen ik hem voor het eerst aannam (geen wonder, hehe) (tot het punt dat ik hem bijna moest vertellen dat hij niet meer zo „aardig” moest zijn hoewel ik toen al nep kon ruiken) - deed na deze twee dingen een ommekeer.

Het deed pijn.

Omdat het waar is en omdat Benny niet kan - of niet gelooft dat hij dat kan - en heeft, wat telt - aan een van die twee dingen verdomd iets kan doen. Hehe.

Dit soort „rationele trol” is het soort mensen dat geobsedeerd zal zijn zoals Bozo Schofield - en al het goede dat je doet negeren - om een of andere kleine fout in de andere persoon te vinden (nadruk op „waargenomen”) en dan Tom Tom het totdat de koeien thuiskomen om hun eigen pis, slechte gezondheid en conditie (d.w.z. als iemand iets doet, laat hij die persoon niet zijn gang gaan - zoals de idioot) die me ooit vroeg om „met mijn hersenen te werken” in plaats van aan mijn pull-ups te werken, wat ik eerlijk gezegd niets van je aanging, niet dat soort dingen begrijpt hoe dan ook de betekenis van het woord business).

Ze zullen ook obsessief proberen om alles wat je doet te kopiëren om te apen wat je doet, je naar een T kopiëren, je succes na te bootsen zonder te beseffen dat je Mozart niet kunt kopiëren... Nou, dat zou je kunnen, maar misschien heb je niet dezelfde resultaten. Sterker nog, ik kan je zeker vertellen dat je dat niet zult doen.

Weet je wat de beste manier is om bij dit soort mensen te bewijzen (niet dat je dat moet doen - zoals een klant me ooit vertelde, zoals ikzelf blijf doen - ik ze liever gewoon blokkeer en vergeet ze) dat het trollen zijn?

Zeg dat ze moeten stoppen met je te achtervolgen.

Dat doen ze niet.

Zo eenvoudig als een uurwerk hè.

Maar ze zullen het niet doen.

Als je ze blokkeert zodat je ze niet eens ziet of hoort, of weet wat ze van plan zijn, zullen ze manieren vinden om ervoor te zorgen dat je dat wel doet. Hehe.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Benny, ik was hem alweer vergeten totdat hij in de trein stapte om „dit bedrijf kapot te maken” (veel geluk Benny!) - het gaat over het algemeen om trollen van dit soort - en ook voor nazi-feministen.

Uiteindelijk zijn deze nazi-feministen lafaards, in een directe confrontatie blijken ze tekort te schieten — en dan bedoel ik niet fysiek.

Ik bedoel logisch.

En omdat ze de logica niet kunnen verslaan, vallen ze terug op de oude onzin „Ik ben een vrouw, dus ik heb gelijk”.

Nee, je bent geen schat, en een zekere „echtgenote” weet dat heel goed, te diep van binnen.

Hoe dan ook...

Profiteren van dit soort (en andere bedrogen klavierkrijgers in het algemeen) is makkelijker dan taart als je weet hoe je de pan een beetje moet roeren en als je weet hoe je dit soort geobsedeerd door je kunt krijgen als een uitgehongerde man voor versgebakken brood...

En mijn twee belangrijkste cursussen, deel één van beide in dit opzicht -

Hoe je niet alleen kunt STRIJDEN en WINNEN, maar ook (flink) kunt PROFITEREN van de feministische Nazi-ZIEKTE die de moderne samenleving teistert.

Profit Troll.

Je wilt het eerste nu in huis hebben, de tweede is op pre-order, koop het voor de prijs die je kunt voordat het stijgt, mijn vriend.

Ah, ik realiseer me net dat ik de „waarom” -vraag heb beantwoord die niet in de titel van deze e-mail staat, maar niet heb beantwoord op het „hoe”.

Geduld, sprinkhaan - het zal in het boek staan, maar voor mij is het gezond verstand, echt...

En dat is dat.

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - Mijn aanbeveling wat betreft supplementen enz. die door onbetrouwbare soorten zoals deze worden verkocht - koop op eigen risico. 'nuff zei ik. Ik moest dit naar buiten brengen, soms doe ik zelfs een „openbare dienst”...