Miksi peikot menevät mihin tahansa pituuteen peittämään heikkoutensa, tai koettu sen.

En koskaan unohda, mitä Glyn Schofield kerran vastasi, kun kysyin häneltä hänen outoja fantasioita ja fetissejä - jotka kerroin hänelle, Glyn, thats OK - useimmat ihmiset, myöntävätkö he sitä tai eivät johtaa kaksinkertaista elämää jossain määrin - tietenkin, miten hän kielsi sen puhui volyymit.

En muista Bozoa koskaan, tähän päivään asti sanomalla ”ei, En ole siihen!” Niin kiihkeästi.

Siinä vaiheessa tiesin olevani jotain - hehe.

Se ei ole vain Bozo.

Annetaan ottaa Benny Boy - esimerkki järkevämpi peikko joissakin suhteissa, joiden uistelu täällä, koska hän heitti hissy sovi (pian sen jälkeen) hänen kyvyttömyydestään myydä penniäkään arvoisia tuotteita - ja joku, joka kuuluu Glyn luokkaan pitää paluuta vaikka on pyöreästi estetty kaikkialla - mukaan lukien suuri Youtube-kanava ilmeisesti estänyt hänet siellä, mutta presto, kuten huono (ja rasva) Apple, hän ilmestyy, hehe.

Yksi syy tietysti on, että nämä kaverit eivät voi saada minusta tarpeeksi - ja ”huomio”, jonka he saavat siitä, että he ovat peikkoja yleensä, on melkein ainoa huomio, jonka he saavat surullisessa elämässään keneltäkään (jos tarkastellaan heidän talouttaan, elämäntapaansa, heidän yleistä taipumustaan mooch pois tai elää naisten hallitsemisessa - no, on olemassa yhteinen säie).

Mutta toinen syy, syvällä sisällä, nämä peikot tietävät täysin hyvin, että he ovat heikkoja - ja heidän monia heikkouksiaan.

Esimerkiksi Benny Boy huolimatta lukuisista röyhkeistään siitä, ettei voinut myydä, oli tavallaan OK täällä (vaikka hän oli vielä silloin ei-toivottu aave).

Mikä todella sai köyhän miehen vuohen, en ollut se, että epäsuorasti huomautin hänen kyvyttömyydestään kertoa, vaan videon, jonka tein halpaluistimista yleensä - - ja ihmisistä, jotka kutsuivat häntä lihavaksi (jota vihaan sanoa, mutta se on tosiasia).

Ja se aloitti hänen lakkaamattoman uistelunsa, tähän päivään asti huomaat kaikessa hänen uistelussaan, huolimatta siitä, että sanoin kaiken auringon alla mahdollisen positiivisen minusta, kun palkkasin hänet ensimmäisen kerran (Ei ihme, hah hehe) (siihen pisteeseen, että minun piti melkein käskeä häntä lopettamaan niin ”mukava”, vaikka voisin haistaa väärennöksen silloinkin) - teki noin Turn näiden kahden asian jälkeen.

Se sattui.

Koska se on totta ja koska Benny ei voi - tai ei usko voivansa - eikä ole, mikä laskee - tehdä helvetin asia kummassakin näistä kahdesta asiasta. Hehe.

Tällainen ”järkevä peikko” on sellainen ihmisiä, jotka ovat pakkomielteisiä kuin Bozo Schofield - ja sivuuttaa kaiken hyvän teette - löytää joitakin koettu yksi pieni virhe toinen henkilö (painotetaan ”koettu”) ja sitten Tom Tom sitä kunnes lehmät tulevat kotiin pseudo-validoida oman piss huono terveys ja kunto (eli jos joku tekee jotain, he tapana anna että henkilö on - kuten idiootti, joka kerran pyysi minua ”työskentelemään aivoni” sen sijaan, että työskentelisin leuanvedoillani, jotka olin, kuten jätkä, suoraan sanoen, ei mikään yrityksesi, ei niin tällaista ymmärtää sanan liiketoiminnan merkityksen joka tapauksessa).

He yrittävät myös pakkomielteisesti kopioida kaiken tekemäsi apinaan tekemäsi, kopioi sinut T: hen, jäljitellä menestystäsi tajuamatta, ettet voi kopioida Mozartia... no, sinä voisit, mutta sinulla ei ehkä ole samoja tuloksia. Itse asiassa, Voin lopullisesti kertoa sinulle tapana.

Tiedätkö mikä on paras tapa todistaa tällaiselle (ei, että sinun täytyy - kuten asiakas kerran kertoi minulle, kuten minä itse jatkan - mieluummin vain estää heidät ja unohtaa heidät), he ovat peikkoja?

Käske heidän lopettaa kummitteleminen.

Heillä ei ole tapana.

Helppo kuin kellokoneisto eh.

Mutta he eivät tee sitä.

Kun estät ne, niin et edes näe heitä tai kuule heiltä, tai tiedä mitä he tekevät, he löytävät tapoja varmistaa, että olet. Hehe.

Tämä ei koske vain Bennyä yksin, tietysti, Olin unohtanut hänet uudestaan, kunnes hän nousi junaan ”pilata tämä yritys” (hyvä onnekas Benny!) - se menee tälläisiä trolleja yleensäkin - ja natsifeministejä samoin.

Loppujen lopuksi nämä natsifeministit ovat pelkureita, suorassa vastakkainasettelussa he ovat löytäneet haluavansa - enkä tarkoita fyysisesti.

Tarkoitan loogisesti.

Ja koska he eivät voi voittaa logiikkaa, he putoavat takaisin oleelle ”Olen nainen joten olen oikeassa” hölynpölyä.

Ei, et ole kulta, ja tietty ”vaimo” tietää sen hyvin liian syvällä sisällä.

Joka tapauksessa...

Tästä (ja muista cuckolded-näppäimistösotureista yleensä) hyötyvät helpommin kuin piirakka, jos osaat sekoittaa potin hieman ja jos tiedät kuinka saada tällainen pakkomielle sinusta kuin nälkää näkevä mies tuoretta leipää varten...

Ja kaksi keskeistä kurssiani, Volume yksi molemmista näissä suhteissa -

Kuinka paitsi torjua ja voittaa vastaan - mutta voitto (iso aika) natsien feministisestä taudista, joka vaivaa nykyajan yhteiskuntaa.

Voitto Troll.

Haluat saada käsiisi ensimmäisen nyt, toinen on ennakkotilauksessa, hanki se hintaan, jonka voit ennen kuin se nousee, ystäväni.

Ah, Tajusin juuri, että vastasin ”miksi” -kysymykseen, jota ei esitetä tämän sähköpostin otsikossa, mutta ei vastannut ”miten”.

Kärsivällisyys, heinäsirkka - se on kirjassa, mutta se on tervettä järkeä minulle, todella...

Ja se on se.

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Oma suositus lisäravinteiden jne. Myynnissä haiseva lajittelee näin - ostaa omalla vastuulla. ”Nuff sanoi. Piti laittaa tämä tuonne, joskus jopa teen jotain ”julkista palvelua”...