Hvorfor trolde vil gå i nogen længde for at dække over deres svaghed, eller opfattes deraf.

Jeg vil aldrig glemme, hvad Glyn Schofield engang svarede med, da jeg spurgte ham om hans underlige fantasier og fetisher - som jeg fortalte ham, Glyn, det er OK - de fleste mennesker, om de indrømmer det eller ej fører dobbeltliv til en vis grad - selvfølgelig den måde, han benægtede det på, talte bind.

Jeg kan ikke huske Bozo nogensinde, indtil denne dato siger „nej, Jeg er IKKE IND I DET!“ så heftigt.

På det tidspunkt vidste jeg, at jeg var på noget - hehe.

Det er heller ikke kun Bozo.

Lad os tage Benny Boy - et eksempel på et mere rationelt trold i nogle henseender, hvis trolling her siden han kastede en hissy pasform (kort efter det) om hans manglende evne til at sælge en dimes værdi af produkter - og en person, der falder ind i Glyn-kategorien for at holde tilbage, selv efter at være blokeret rundt overalt - inklusive vores store Youtube-kanal tilsyneladende blokerede jeg ham der, men presto, som et dårligt (og fedt) æble, han dukker op, hehe.

En grund er selvfølgelig, at disse fyre ikke kan få nok af mig - og den „opmærksomhed“, de får fra at være trolde generelt, er stort set den eneste opmærksomhed, de får i deres kedelige liv fra nogen (hvis du ser på deres økonomi, deres livsstil, deres generelle tendens til at mooch off eller leve på at kontrollere kvinder - ja, der er en fælles tråd).

Men den anden grund, dybt inde inde, ved disse trolde helt godt, at de er svage - og deres mange svagheder.

Benny Boy for eksempel på trods af hans mange rants om ikke at kunne sælge var slags OK her (selvom han stadig var et uønsket spøgelse selv da).

Hvad der virkelig fik den stakkels fyr ged var ikke mig indirekte påpege hans manglende evne til at fortælle, men en video jeg gjorde om cheapskates i almindelighed - - og om folk kalder ham fedt (som jeg hader at sige, men det er en kendsgerning).

Og det startede hans uophørlige trolling, indtil dato vil du bemærke i al sin trolling, på trods af at sige alt under solen muligt positivt om mig, da jeg først hyrede ham (ikke så sært, hehe) (til det punkt, jeg var nødt til næsten at fortælle ham at stoppe med at være så „nice“ selvom jeg kunne lugte den falske selv da) - gjorde en om Turn efter disse to ting.

Det gjorde ondt.

Fordi det er sandt, og fordi Benny ikke kan - eller tror ikke, at han kan - og har ikke, hvilket tæller - gør en forbandet ting om en af de to ting. Hehe.

Denne form for „rationel trold“ er den slags mennesker, der vil være besat som Bozo Schofield - og ignorere alt godt du gør - for at finde nogle opfattede en lille fejl i den anden person (vægt på „opfattet“) og derefter Tom Tom det, indtil køerne kommer hjem til pseudo-validere deres egen pis dårlige niveauer af sundhed og fitness (dvs. hvis nogen gør noget, de plejer at lade denne person være - ligesom idiot ot, der engang bad mig om at „arbejde min hjerne“ i stedet for at arbejde med mine pull-ups, som jeg var, som fyr, helt ærligt, ingen af dine forretninger, ikke den slags forstår betydningen af ordet forretning alligevel).

De vil også obsessivt prøve og kopiere alt hvad du gør for at abe, hvad du gør, kopiere dig til en T, efterligne din succes uden at indse, at du ikke kan kopiere Mozart... godt, du kunne, men du har måske ikke de samme resultater. Faktisk, Jeg kan definitivt fortælle dig, at du ikke plejer.

Du ved hvad er den bedste måde at bevise for denne slags (ikke at du skal - som en kunde engang fortalte mig, ligesom jeg selv holde gør - jeg vil hellere bare blokere dem og glemme dem) de er trolde?

Sig, de skal holde op med at hjemsøge dig.

De plejer ikke.

Let som urværk eh.

Men de vil ikke gøre det.

Når du blokerer dem, så du ikke engang ser dem eller hører fra dem, eller ved hvad de laver, de finder måder at sikre dig, at du gør det. Hehe.

Dette gælder ikke bare Benny alene, selvfølgelig havde jeg glemt ham igen, indtil han kom på toget for at „ødelægge denne forretning“ (heldig Benny!) - det går trolde af denne art generelt - og nazistiske feminister også.

I slutningen af dagen er disse nazistiske feminister kujoner, i en direkte konfrontation, de har fundet lyst til - og jeg mener ikke fysisk.

Jeg mener logisk.

Og da de ikke kan slå logik, de falder tilbage på ole „Jeg er en kvinde, så jeg har ret“ vrøvl.

Nej, du er ikke skat, og en bestemt „kone“ ved det meget godt for dybt inde.

Anyway...

At drage fordel af denne slags (og andre hanrej tastaturkrigere generelt) er lettere end tærte, hvis du ved, hvordan man rører gryden lidt, og hvis du ved, hvordan du får denne slags til at besætte over dig som en sultende mand til friskbagt brød...

Og mine to centrale kurser, bind et af begge i disse henseender -

Hvordan man ikke kun kæmper og vinder mod - men fortjeneste (stor tid) fra den nazistiske feministiske sygdom, der plager det moderne samfund.

Profit Troll.

Du ønsker at få dine hænder på den første nu, den anden er på forudbestilling, få det til den pris, du kan, før det går op, min ven.

Ah, Jeg indså lige, at jeg besvarede „hvorfor“ -spørgsmålet, der ikke blev stillet i titlen på denne e-mail her, men svarede ikke „hvordan“.

Tålmodighed, græshoppe - det vil være i bogen, men det er sund fornuft for mig, virkelig...

Og det er det.

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Min anbefaling med hensyn til kosttilskud osv sælges af risikable slags som denne - køb på egen risiko. Sagde nuff. Jeg var nødt til at lægge dette derude, nogle gange endda gør jeg nogle „offentlig service“...