Berömda fagottiga positioner som inte bara piskar i TOP-form - snabbt! (och ta reda på feta pojkar snabbt också hehe)

Jag tänkte på många saker igår kväll, och kunde inte låta bli att skratta.

Du vet att du är på något bra - häftigt - inte bara när du får lysande recensioner av dina böcker i alla företag från görare - det är bra, men ett mycket större mått på framgång, eller att komma dit?

En framgångsrik man - eller hans framgångsnivå, eller ”stjärnans uppstigning” - mäts av antalet fiender han har - antalet människor som absolut hatar hans tarmar.

Det här kanske inte är en populär sak att säga, men det är nästan sant.

Och när du kommer till punkten (och jag är inte ens STARTAD ännu, som jag fortsätter att säga) när horder av människor måste antingen blockeras eller startas från listan, webbplats etc - när jag är selektiv när jag accepterar kunder i en ekonomi är de flesta ”desperata” för dem - när människor jag blockerar (Bozo är en) hittar alla möjliga kreativa sätt att komma tillbaka och ”se vad han gör ändå” så att de kan troll...

... ja, det är en riktig indikator på ”vart du är på väg”. hehe.

Hur som helst...

Squat 101 släpptes som för en vecka sedan tror jag?

Och vår stora översättare Marco arbetar redan hårt med att översätta den till spanska - INTE enligt min begäran heller - han mailade mig och frågade mig om det!

Och jag var mer än glad att acceptera.

Det är vad jag vill säga, ivriga att få jobbet GJORT - annat än att gnälla och klaga om pris, wacking off om saker som egentligen inte spelar någon roll, eller nutjob fåtölj teoretiker som ser ut som den enda utbildning de hade gjort är att gå från matbordet till potten men känner sig tvungen att dela sin obefintliga visdom och skriva långa tråkiga ”titta på måla torr” rants om form eller vad inte...

I alla fall.

Innan vi börjar den här.

Vänligen läs detta här......

Och det här.

Vänligen läs båda dessa länkar, eftersom jag inte kommer att skriva mycket i den här - det har redan sagts.

Förutom en sak - i det andra e-postmeddelandet där uppe lade jag aldrig den bild jag hänvisade till då - jag hittade den idag, tror jag, jag är inte säker på om det här är rätt?

Men här är det -

Det var den där, och den här - eller kanske jag höll ”Table” -positionen som han hänvisade till - cheerleader hänvisade verkligen till ”bordspositionen”...

Hur som helst...

Jag kan inte hitta bilden av mig som håller bordet pushup.

Och anledningen till att jag tar upp det är igen - just den övningen - i själva verket är även den ovan (omvänd pushup) tillsammans med pull-up - två PRIME-exempel på hur mycket fett du har runt midsektionen, min vän.

Vi har täckt pull-up så ofta här, om du inte får hakan över baren bekvämt, håller, det är inte en pull-up, och feta pojkar - eller flickor - kommer inte att kunna göra det trots deras gorilla snarls i gymmet (handstand pushups varken).

Men det är avancerade övningar, de kommer att gnälla... Och gör varje ursäkt i boken om att inte kunna göra dem...

Så vad sägs om dessa två enkla övningar som jag just nämnde. Hehe.

Pushup Central, min vän, innehåller dessa - och långt fler stilar av pushups än du någonsin kunde ha förhandlat om - period.

Och om du verkligen vill förlora fett och komma i form, så är det en av de första kurserna som du behöver investera i - NU.

Och för att avsluta detta, en annan bra video från vår kanal...

Länk- (Jag var tvungen att uttrycka det på det sättet eftersom några av er inte kan se videon i e-postmeddelandena, så bara kopiera och klistra in länken själv).

Den här av någon anledning har inte riktigt sett mycket, förmodligen för att övningen är tuff, vilket är bra, men det är ett av de få områdena på Youtube Jag har inte blivit trollad - eller komplimangerad - aldrig en mellanväg hehe med mig - ännu.

Jag siktar på att ändra det. Därför, där är det!

Njut av!

Bäst,

Rahul Mookerjee

PS - Ett annat stort mått på hur långt du har kommit är när människor hittar varje ursäkt för att i hemlighet kopiera vad du gör... som urverk, hehe.

Allt av det här, naturligtvis kan vara en viktig anledning till att de allra flesta människor i världen inte är annat än får, kommer aldrig att lyckas med något annat än tangentbordsvandringar eller motsvarande. DOERS, ja, du vet vem du är. Haha.