Pozicionet e famshme faggotty që rrëmbejnë jo vetëm faggots në formë TOP - shpejtë! (dhe për të gjetur djemtë yndyrë të shpejtë too hehe)

Isha duke menduar për shumë gjëra mbrëmë, dhe nuk mund të ndihmoja të qeshja.

Ju e dini që jeni në diçka të mirë - awesome - jo vetëm kur ju merrni komente të ndritshme të librave tuaj në të gjitha bizneset nga bërësit - kjo është e madhe, por një masë shumë më e madhe e suksesit, ose duke arritur atje?

Një njeri i suksesshëm - ose niveli i tij i suksesit, ose “ngjitja e yllit të tij” - matet me numrin e armiqve që ai ka - numri i njerëzve që absolutisht e urrejnë guximin e tij.

Kjo nuk mund të jetë një gjë popullore për të thënë, por është afër e vërtetë.

Dhe kur ju merrni në pikën (dhe unë nuk kam filluar ende, si unë vazhdoj të them) kur një luzmë e njerëzve duhet të bllokohet ose booted nga lista, faqe etj - kur unë jam selektiv në lidhje me pranimin e konsumatorëve në një ekonomi më janë “të dëshpëruar” për ta - kur njerëzit unë bllokoj (Bozo qenë një) gjeni të gjitha llojet e mënyrave krijuese për t'u kthyer dhe “të shohim se çfarë ai është deri në” kështu që ata mund të këndoj...

... mirë, kjo është një tregues i vërtetë i “ku ju jeni drejtuar”. hehe.

Gjithsesi...

mbledhje 101 u lirua si një javë më parë unë besoj?

Dhe përkthyesi ynë i madh Marco është tashmë i vështirë në punë duke e përkthyer atë në spanjisht - NUK sipas kërkesës sime ose - ai më dërgoi me email dhe më pyeti për këtë!

Dhe unë kam qenë më shumë se i lumtur për të pranuar.

Kjo është ajo që unë doja të them, të etur për të marrë punën e bërë - përveç qaj dhe ankohem në lidhje me çmimin, wacking off në lidhje me gjëra që nuk ka rëndësi, ose teoricienët arrë krah karrige që duken si trajnimi i vetëm që ata kishin bërë është duke ecur nga tryeza ngrënie në të vockël ende ndjehen të detyruar për të ndarë urtësinë e tyre jo-ekzistente dhe shkruani gjatë mërzitshëm “shikuar bojë të thatë” rants rreth formës apo çfarë jo...

Gjithsesi.

Para se të fillojmë këtë.

Ju lutem mos lexoni këtë këtu......

Dhe kjo.

Ju lutemi lexoni të dyja këto lidhje, pasi unë nuk do të shkruaj shumë në këtë - është thënë tashmë.

Përveç kësaj, një gjë - në emailin e dytë deri atje unë kurrë nuk kam vënë foto unë isha duke iu referuar mbrapa atëherë - kam gjetur atë sot, unë besoj, unë nuk jam i sigurt nëse kjo është e drejtë?

Por këtu është -

Ishte ai, dhe ky - ose ndoshta unë mbajtur pozicionin “Tabela”, të cilën ai po i referohej - nxitësi i tifozëve sigurisht që i referohej “pozicionit të tryezës”...

Gjithsesi...

Nuk mund ta gjej fotografinë e mua duke mbajtur shtytjen e tryezës.

Dhe arsyeja pse unë sjell atë është përsëri - ky ushtrim i veçantë - në fakt, edhe ajo e mësipërme (kundërt pushup) janë së bashku me pull-up - dy shembuj KRYEMINISTRI se sa yndyrë keni rreth midsection, miku im.

Ne kemi mbuluar pull-up aq shpesh këtu, në qoftë se ju nuk jeni duke marrë atë mjekër mbi bar të qetë, duke mbajtur, kjo nuk është një pull-up, dhe djemtë yndyrë - ose vajzat - nuk do të jetë në gjendje për të bërë atë pavarësisht snarls tyre bandit në palestër (handstand pushups as).

Por këto janë ushtrime të avancuara, ata do të qajnë... Dhe të bëjë çdo justifikim në libër për të mos qenë në gjendje për të bërë 'em...

Pra, si për këto dy ushtrime të thjeshta që sapo përmenda. Hehe.

Pushup Qendrore, miku im, përmban këto - dhe shumë më shumë stilet e pushups se ju ndonjëherë mund të ketë bargained për - periudhë.

Dhe nëse vërtet dëshironi të humbni yndyrë dhe të merrni në formë, atëherë kjo është një nga kurset e para që ju duhet të investoni - TANI.

Dhe për t'i dhënë fund kësaj, një tjetër video e mrekullueshme nga kanali ynë...

Link- (Unë kisha për të vënë atë në atë mënyrë që disa prej jush nuk mund ta shikojnë videon në email, kështu që thjesht kopjoni dhe ngjisni vetë lidhjen).

Kjo për disa arsye nuk është parë shumë, ndoshta sepse stërvitja është e vështirë, e cila është e mirë, por është një nga shumë pak fusha në Youtube unë nuk kam qenë trolled - ose përshëndeti - kurrë një terren i mesëm hehe me mua - ende.

Unë jam duke synuar për të ndryshuar atë. Prandaj, nuk është!

Gëzojnë!

Më të mirë,

Rahul Mookerjee

PS - Një tjetër masë e madhe se sa larg keni ardhur është kur njerëzit gjejnë çdo justifikim për të kopjuar surreptitiously atë që ju jeni duke bërë... si kurdisje, hehe.

E gjithë kjo, natyrisht mund të jetë një arsye kryesore pse shumica dërrmuese e njerëzve në botë nuk janë gjë tjetër veçse delet, kurrë nuk do të ketë sukses në ndonjë gjë tjetër përveç wanks tastierës ose ekuivalentit. BËRËSIT, mirë, ju e dini se kush jeni. haha.