Beroemde flikkers die niet alleen flikkers in TOPvorm brengen — snel! (en ontdek ook snel dikke jongens hehe)

Ik dacht gisteravond aan veel dingen en kon het niet laten om te grinniken.

Je weet dat je iets goeds — geweldigs — op het spoor bent, niet alleen als je in alle bedrijven lovende recensies over je boeken krijgt van doeners - dat is geweldig, maar een veel grotere maatstaf voor succes, of hoe je het bereikt?

Een succesvol man - of zijn mate van succes, of het „overwicht van zijn ster” - wordt gemeten aan de hand van het aantal vijanden dat hij heeft - het aantal mensen dat absoluut zijn lef haat.

Dit is misschien niet populair om te zeggen, maar het is bijna waar.

En als je op het punt komt (en ik ben nog niet eens begonnen, zoals ik steeds zeg) dat hordes mensen moeten worden geblokkeerd of van de lijst, site enz. moeten worden opgestart - als ik selectief ben in het accepteren van klanten in een economie, zijn de meesten „wanhopig” op zoek naar hen - als mensen die ik blokkeer (zoals Bozo) allerlei creatieve manieren vinden om terug te komen en „te kijken wat hij eigenlijk van plan is” zodat ze kunnen trollen...

... nou, het is een echte indicatie van „waar je heen gaat”. hehe.

Hoe dan ook...

Squat 101 is ongeveer een week geleden uitgebracht, geloof ik?

En onze geweldige vertaler Marco is al hard aan het werk om het naar het Spaans te vertalen - ook NIET op mijn verzoek - hij mailde me en vroeg me ernaar!

En ik was meer dan blij dat te accepteren.

DAT is wat ik graag zeg, enthousiast om de klus te klaren - behalve zeuren en kreunen over de prijs, zich druk maken over dingen die er niet echt toe doen, of gekke fauteuiltheoretici die eruitzien alsof de enige training die ze hebben gedaan is om van de eettafel naar het potje te lopen en zich genoodzaakt voelen om hun niet-bestaande wijsheid te delen en lange saaie „kijken naar verfdrogende” tirades te schrijven over vorm of wat niet...

Hoe dan ook.

Voordat we hiermee beginnen.

Lees dit alsjeblieft hier...

En dit.

Lees alsjeblieft beide links, want ik ga hier niet veel in typen - het is al gezegd.

Maar één ding - in de tweede e-mail heb ik nooit de foto geplaatst waar ik toen naar verwees - ik heb het vandaag gevonden, geloof ik, ik weet niet zeker of dit de juiste is?

Maar hier is het -

Het was die, en deze - of misschien ik met de „tafel” -positie waar hij het over had - verwees de cheerleader zeker naar de „tafelpositie”...

Hoe dan ook...

Ik kan de foto waarop ik de tafel omhoog houd niet vinden.

En de reden dat ik het opnieuw ter sprake breng, is dat specifieke oefening - in feite zelfs de bovenstaande oefening (reverse pushup) samen met de pull-up - twee UITSTEKENDE voorbeelden zijn van hoeveel vet je rond de buik hebt, mijn vriend.

We hebben het hier al zo vaak over de pull-up gehad, als je je kin niet comfortabel over de bar krijgt en vasthoudt, is het geen pull-up, en dikke jongens - of meisjes - kunnen dat niet doen ondanks dat hun gorilla's grommen in de sportschool (ook geen push-ups op de handstand).

Maar dat zijn geavanceerde oefeningen, ze zullen zeuren... En verzin elk excuus in het boek om ze niet te kunnen doen...

Dus wat dacht je van deze twee eenvoudige oefeningen die ik net noemde. Hehe.

Pushup Central, mijn vriend, bevat deze - en VEEL meer stijlen van pushups dan je ooit had kunnen verwachten - punt uit.

En als je echt vet wilt verliezen en in vorm wilt komen, dan is dat een van de eerste cursussen waarin je moet investeren - NU.

En om dit te beëindigen, nog een geweldige video van ons kanaal...

Link- (ik moest het zo zeggen omdat sommigen van jullie de video in de e-mails niet kunnen bekijken, dus kopieer en plak gewoon de link zelf).

Deze is om de een of andere reden niet echt veel gezien, waarschijnlijk omdat het een zware oefening is, wat prima is, maar het is een van de weinige gebieden op YouTube waar ik niet voor de gek ben gehouden - of gecomplimenteerd - nog nooit een middenweg hehe met mij - tot nu toe heb ik nog nooit een middenweg gehad hehe met mij.

Ik probeer daar verandering in te brengen. Dus daar is het!

Geniet ervan!

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - Een andere goede maatstaf voor hoe ver je bent gekomen, is wanneer mensen elk excuus vinden om stiekem te kopiëren wat je aan het doen bent... op rolletjes, hehe.

Dit alles zou natuurlijk een belangrijke reden kunnen zijn waarom de overgrote meerderheid van de mensen in de wereld niets anders dan schapen is en nooit in iets anders zal slagen dan klavieren of iets dergelijks. De DOENERS, nou, jullie weten wie jullie zijn. Haha.