Kedudukan faggotty terkenal yang cambuk bukan hanya faggot ke dalam bentuk TOP - cepat! (dan mengetahui kanak-kanak lelaki gemuk cepat juga hehe)

Saya berfikir tentang banyak perkara malam tadi, dan tidak dapat menahan ketawa.

Anda tahu anda menyukai sesuatu yang baik - hebat - bukan hanya apabila anda mendapat ulasan buku anda yang bersinar di semua perniagaan dari pelaku-itu hebat, tetapi ukuran kejayaan yang jauh lebih besar, atau sampai ke sana?

Seorang lelaki yang berjaya - atau tahap kejayaannya, atau “kenaikan bintangnya” - diukur dengan jumlah musuh yang dimilikinya - jumlah orang yang benar-benar membenci keberaniannya.

Ini mungkin bukan perkara yang popular untuk dikatakan, tetapi hampir benar.

Dan apabila anda sampai ke titik (dan saya belum BERMULA lagi, seperti yang saya katakan) apabila gerombolan orang perlu disekat atau boot dari senarai, tapak dan lain-lain - apabila saya selektif tentang menerima pelanggan dalam ekonomi yang paling “terdesak” untuk mereka - apabila orang yang saya blok (Bozo menjadi satu) mencari pelbagai cara kreatif untuk kembali dan “melihat apa yang dia lakukan” jadi mereka boleh menaja...

... baik, itu adalah petunjuk sebenar “ke mana anda menuju”. hehe.

Bagaimanapun...

Squat 101 dibebaskan seperti seminggu yang lalu saya percaya?

Dan penterjemah hebat kami Marco sudah bekerja keras menerjemahkannya ke dalam bahasa Sepanyol - TIDAK mengikut permintaan saya sama ada - dia menghantar e-mel kepada saya dan bertanya kepada saya mengenainya!

Dan saya lebih senang menerimanya.

ITU adalah apa yang saya ingin katakan, tidak sabar-sabar untuk mendapatkan pekerjaan yang DILAKUKAN - selain daripada merengek dan mengerang tentang harga, wacking off tentang barangan yang doesnt benar-benar perkara, atau nutjob lengan kerusi ahli teori yang kelihatan seperti satu-satunya latihan yang mereka lakukan adalah berjalan dari meja makan ke tandas lagi berasa dipaksa untuk berkongsi kebijaksanaan tidak wujud mereka dan menulis panjang membosankan “menonton cat kering” rants tentang bentuk atau apa yang tidak...

Bagaimanapun.

Sebelum kita mulakan yang satu ini.

Sila DO membaca ini di sini...

Dan ini.

Sila DO baca kedua-dua pautan itu, kerana saya tidak akan menaip banyak dalam satu ini - ia sudah dikatakan.

Kecuali, satu perkara - dalam e-mel kedua di sana saya tidak pernah meletakkan gambar yang saya maksudkan ketika itu - saya dapati hari ini, saya percaya, saya tidak pasti apakah ini yang betul?

Tetapi di sini adalah -

Ia adalah satu, dan yang satu ini - atau mungkin saya memegang kedudukan “Jadual” yang dia merujuk kepada - pemandu sorak itu pasti merujuk kepada “kedudukan meja”...

Bagaimanapun...

Saya tidak dapat mencari gambar saya memegang pushup meja.

Dan sebab saya membawanya adalah sekali lagi - latihan tertentu - sebenarnya, bahkan yang di atas (pushup terbalik) bersamaan dengan tarikan - dua contoh PRIME tentang berapa banyak lemak yang anda miliki di bahagian tengah, kawan saya.

Kami telah menutup pull-up begitu kerap di sini, jika anda tidak mendapat dagu di atas bar dengan selesa, memegang, ia bukan pull-up, dan kanak-kanak lelaki gemuk - atau perempuan - tidak akan dapat melakukannya walaupun gorila mereka menggeram di gim (handstand pushups tidak).

Tetapi mereka adalah latihan lanjutan, mereka akan merengek... Dan membuat setiap alasan dalam buku tentang tidak dapat melakukan 'em...

Jadi bagaimana pula dengan dua latihan mudah yang saya sebutkan. Hehe.

Pushup Central, kawan saya, mengandungi ini - dan JAUH lebih banyak gaya pushups daripada yang anda boleh tawar-menawar untuk - tempoh.

Dan jika anda benar-benar mahu kehilangan lemak dan mendapatkan bentuk, maka itu adalah salah satu kursus pertama yang anda perlukan untuk melabur dalam - SEKARANG.

Dan untuk mengakhiri ini, satu lagi video hebat dari saluran kami...

Pautan- (Saya terpaksa meletakkannya dengan cara itu kerana sebahagian daripada anda tidak dapat melihat video dalam e-mel, jadi salin dan tampal pautan itu sendiri).

Yang ini kerana sebab tertentu tidak banyak dilihat, mungkin kerana latihan itu sukar, yang baik-baik saja, tetapi ia adalah salah satu kawasan yang sangat sedikit di Youtube yang belum saya trolled - atau dipuji - tidak pernah jalan tengah hehe dengan saya - belum lagi.

Saya berhasrat untuk mengubahnya. Oleh itu, ada!

Nikmati!

Terbaik,

Rahul Mookerjee

PS - Satu lagi langkah besar sejauh mana anda telah datang adalah apabila orang mencari setiap alasan untuk secara diam-diam menyalin apa yang anda lakukan... seperti jam, hehe.

Semua ini, sudah tentu boleh menjadi sebab utama mengapa majoriti orang di dunia adalah apa-apa tetapi kambing biri-biri, tidak akan berjaya pada apa-apa selain daripada wanks keyboard atau yang setara. The DOERS, baik, anda tahu siapa anda. Haha.