Híres faggotty pozíciók, amelyek nemcsak a köcsögöket TOP alakba ostorozják - gyorsan! (és gyorsan megtudja a kövér fiúkat is hehe)

Sok mindenre gondoltam tegnap este, és nem tudtam nem kuncogni.

Tudod, hogy valami jóra vagy - félelmetes - nem csak akkor, ha ragyogó véleményeket kapsz a könyveidről minden vállalkozásban cselekvők -ez nagyszerű, de sokkal nagyobb mértékű siker, vagy odaérés?

A sikeres embert - vagy a siker szintjét, vagy a „csillagának emelkedését” - az ellenségek számával mérik - azoknak az embereknek a számával, akik teljesen utálják a belét.

Lehet, hogy ez nem népszerű mondanivaló, de közel igaz.

És amikor eljutsz arra a pontra (és még csak nem is kezdtem el, ahogy mondom), amikor az emberek hordáit blokkolni vagy el kell indítani a listáról, a webhelyről stb. - amikor szelektív vagyok az ügyfelek elfogadásáról a gazdaságban, a legtöbb „kétségbeesett” számukra - amikor az emberek blokkolom (Bozo egy) mindenféle kreatív módot talál arra, hogy visszatérjen, és „lássa, mire készül egyébként”, így tudják troll...

... nos, ez egy igazi mutatója annak, hogy „merre tartasz”. hehe.

Különben is...

Squat 101 megjelent, mint egy hete azt hiszem?

És nagyszerű fordítónk, Marco már keményen dolgozik spanyolul - NEM kérésemre sem - e-mailt küldött nekem, és megkérdezte tőlem!

És örömmel fogadtam el.

Ez az, amit szeretek mondani, alig várja, hogy a munka kész - más, mint a nyafogás és nyögés az ár, wacking le a dolgokat, hogy nem igazán számít, vagy nutjob karosszék teoretikusok, hogy néz ki, mint az egyetlen képzés, amit tettek, séta az étkezőasztal a bili mégis úgy érzi, kénytelen megosztani a nem létező bölcsesség és írni hosszú unalmas „néz festék száraz” rants a forma, vagy mi nem...

Különben is.

Mielőtt elkezdenénk ezt.

Kérjük, olvassa el ezt itt...

És ez.

Kérjük, olvassa el mindkét linket, mivel nem fogok sokat írni ebben - ez már elhangzott.

Kivéve, egy dolog - a második e-mailben ott soha nem tettem a képet, amire akkor utaltam - ma találtam, azt hiszem, nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes?

De itt van -

Ez volt az egyik, és ez - vagy talán én tartom az „Asztal” pozíciót, amelyre hivatkozott - a pompomlány minden bizonnyal az „asztali pozícióra” utalt...

Különben is...

Nem találom azt a képet, amelyen az asztali fekvőtámaszt tartom.

És az ok, amiért felhozom, ismét az a bizonyos gyakorlat - valójában még a fenti (fordított pushup) is együtt van a húzással - két PRIME példa arra, hogy mennyi zsír van a középső szakasz körül, barátom.

Olyan gyakran fedeztük fel a felhúzást itt, ha nem kapod meg kényelmesen az állát a bár felett, tartva, ez nem húzás, és a kövér fiúk - vagy lányok - nem tudják megtenni, annak ellenére, hogy gorilla snarls az edzőteremben (kézenfekvő fekvőtámaszok sem).

De ezek haladó gyakorlatok, nyafogni fognak... És minden kifogást a könyvben, hogy nem tudom megtenni őket...

Tehát mi lenne ezzel a két egyszerű gyakorlattal, amit csak említettem. Hehe.

Pushup Central, barátom, tartalmazza ezeket - és FAR több stílus fekvőtámasz, mint amit valaha is alkudott volna - időszak.

És ha valóban el akarja veszíteni a zsírt és formába lendülni, akkor ez az egyik első tanfolyam, amelybe be kell fektetnie - MOST.

És hogy véget vessünk ennek, egy újabb nagyszerű videó a csatornánkról...

Link- (Ezt így kellett tennem, mivel néhányan nem tekinthetik meg a videót az e-mailekben, ezért csak másolja és illessze be magát a linket).

Ezt valamilyen oknál fogva nem igazán látták sokat, valószínűleg azért, mert a gyakorlat kemény, ami rendben van, de ez egyike azon kevés területeknek a Youtube-on, amelyet még nem trollkodtak - vagy bókoltak - soha nem középút hehe velem - még.

Célom, hogy megváltoztassák. Ezért ott van!

Élvezd!

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - Egy másik nagyszerű intézkedés, hogy milyen messzire jutottál, amikor az emberek minden kifogást találnak arra, hogy titokban másolják, amit csinálsz... mint az óramű, hehe.

Mindez, természetesen elsődleges oka lehet annak, hogy a világon az emberek túlnyomó többsége nem más, mint juh, soha nem fog sikerülni másban, mint a billentyűzet-wanks vagy az azzal egyenértékű. A DOERS, nos, tudja, ki maga. Haha.