Kuuluisat faggotty-asemat, jotka piiskaavat paitsi hinttoja TOP-muotoon - nopeasti! (ja selvitä myös lihavat pojat nopeasti hehe)

Ajattelin paljon asioita viime yönä, eikä voinut olla nauramatta.

Tiedät, että olet jotain hyvää - mahtavaa - ei vain silloin, kun saat loistavia arvosteluja kirjoistasi kaikissa yrityksissä jumalattomat -thats hienoa, mutta paljon suurempi mitta menestystä, tai sinne?

Menestyvä mies - tai hänen menestystasonsa tai ”tähtensä nousu” - mitataan vihollisten lukumäärällä - ihmisten lukumäärällä, jotka vihaavat hänen sisua ehdottomasti.

Tämä ei ehkä ole suosittu asia sanoa, mutta se on melkein totta.

Ja kun pääset pisteeseen (enkä ole edes aloittanut vielä, kuten sanon jatkuvasti), kun ihmisjoukot on joko estettävä tai käynnistettävä luettelosta, sivustosta jne. - Kun olen valikoiva asiakkaiden hyväksymisestä taloudessa, useimmat ovat ”epätoivoisia” heille - kun estän ihmiset (Bozo on yksi) löytävät kaikenlaisia luovia tapoja palata takaisin ja ”nähdä, mitä hän tekee joka tapauksessa”, joten he voi peikko...

... No, se on todellinen indikaattori ”minne olet menossa”. hah.

Joka tapauksessa...

Kyykky 101 julkaistiin kuin viikko sitten uskoakseni?

Ja suuri kääntäjä Marco on jo kovaa työtä kääntämällä se espanjaksi - EI per pyyntöni joko - hän lähetti minulle sähköpostia ja kysyi minulta sitä!

Ja olin enemmän kuin iloinen voidessani hyväksyä.

Että on mitä haluan sanoa, innokas saada työtä DONE - muut kuin vinkua ja voihkii noin hinta, wacking pois tavaraa, että doesnt oikeastaan väliä, tai nutjob nojatuoli teoreetikot, jotka näyttävät ainoa koulutus he olivat tehneet on kävely ruokapöytä potta vielä tuntea pakko jakaa olematon viisautta ja kirjoittaa pitkä tylsä ”katsella maali kuiva” rants noin muodossa tai mitä ei...

Joka tapauksessa.

Ennen kuin aloitamme tämän.

Älä lue tämä täältä......

Ja tämä.

Älä lue molemmat linkit, koska en aio kirjoittaa paljon tähän - se on jo sanottu.

Paitsi yksi asia - toisessa sähköpostissa siellä en koskaan laittanut kuvaa, johon viittasin tuolloin - löysin sen tänään, uskon, en ole varma, onko tämä oikea?

Mutta tässä se on -

Se oli se yksi, ja tämä - tai ehkä minä pidin ”Taulukko” -asentoa, johon hän viittasi - cheerleader viittasi varmasti ”pöydän asentoon”...

Joka tapauksessa...

En löydä kuvaa minusta pitävän pöydän työntämistä.

Ja syy, miksi tuon sen esiin, on jälleen - kyseinen harjoitus - itse asiassa jopa yllä oleva (käänteinen työntö) ovat yhdessä leuanvedon kanssa - kaksi PRIME-esimerkkiä siitä, kuinka paljon rasvaa sinulla on keskiosan ympärillä, ystäväni.

Olemme peittäneet vetokoukun niin usein täällä, jos et saa leukaa baarin yli mukavasti, pitämällä, se ei ole leuanveto, ja lihavat pojat - tai tytöt - eivät voi tehdä sitä huolimatta gorilla-snarls kuntosalilla (handstand pushups kumpikaan).

Mutta nuo ovat edistyneitä harjoituksia, ne vinkuvat... Ja tee jokainen tekosyy kirjassa siitä, ettet pysty tekemään niitä...

Joten miten nämä kaksi yksinkertaista harjoitusta juuri mainitsin. Hehe.

Pushup Central, ystäväni, sisältää nämä - ja paljon enemmän tyylejä punnerruksia kuin olisit koskaan voinut neuvotellut - ajan.

Ja jos todella haluat menettää rasvaa ja saada kuntoon, niin se on yksi ensimmäisistä kursseista, joihin sinun on investoitava - NYT.

Ja tämän lopettamiseksi toinen hieno video kanavastamme...

Linkki- (Minun piti laittaa se tällä tavalla, koska jotkut teistä eivät voi katsella videota sähköposteissa, joten kopioi ja liitä linkki itse).

Tätä jostain syystä ei ole oikeastaan nähty paljon, luultavasti siksi, että harjoitus on kova, mikä on hieno, mutta se on yksi harvoista alueista Youtubessa Minua ei ole trollattu - tai kehuttu - ei koskaan keskitie hehe kanssani - vielä.

Pyrin muuttamaan sitä. Siksi, siellä se on!

Nauttia!

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Toinen suuri mitta siitä, kuinka pitkälle olet tullut, on, kun ihmiset löytävät jokaisen tekosyyn kopioida salaa tekemäsi... kuten kellokoneisto, hehe.

Kaikki tämä, tietysti voisi olla ensisijainen syy siihen, miksi suurin osa ihmisistä maailmassa on vain lampaita, ei koskaan onnistu missään muussa kuin näppäimistön runkkauksissa tai vastaavassa. Tekijät, hyvin, tiedät kuka olet. Haha.