Berømte faggotty positioner, der pisker ikke kun fagot i TOP-form - hurtig! (og find ud af fede drenge hurtigt også hehe)

Jeg tænkte på en masse ting i går aftes, og kunne ikke lade være med at humre.

Du ved, du er på noget godt - fantastisk - ikke bare når du får skinnende anmeldelser af dine bøger i alle virksomheder fra magtsyge -thats stor, men en langt større grad af succes, eller at komme derhen?

En succesrig mand - eller hans succesniveau eller „hans stjernes stigning“ - måles ved antallet af fjender, han har - antallet af mennesker, der absolut hader hans tarm.

Dette er måske ikke en populær ting at sige, men det er næsten sandt.

Og når du kommer til det punkt (og jeg er ikke engang STARTET endnu, som jeg fortsætter med at sige) når horder af mennesker skal enten blokeres eller startes fra listen, site osv - når jeg er selektiv til at acceptere kunder i en økonomi, de fleste er „desperate“ for dem - når folk jeg blokerer (Bozo er en) finde alle mulige kreative måder at komme tilbage og „se hvad han er op til alligevel“ så de kan trold...

... Nå, det er en sand indikator for „hvor du er på vej“. hehe.

Anyway...

Squat 101 blev frigivet som for en uge siden tror jeg?

Og vores store oversætter Marco arbejder allerede hårdt på at oversætte det til spansk - IKKE efter min anmodning heller - han mailede mig og spurgte mig om det!

Og jeg var mere end glad for at acceptere.

Det er, hvad jeg gerne sige, ivrige efter at få jobbet UDFØRT - bortset klynke og stønne om pris, wacking off om ting, der ikke rigtig noget, eller nutjob lænestol teoretikere, der ligner den eneste uddannelse, de havde gjort, er at gå fra spisebordet til potte endnu føler sig tvunget til at dele deres ikke-eksisterende visdom og skrive lange kedelige „ser maling tør“ rants om form eller hvad ikke...

Anyway.

Før vi starter denne.

Læs venligst dette her......

Og det her.

Læs venligst begge disse links, da jeg ikke vil skrive meget i denne - det er allerede blevet sagt.

Bortset fra en ting - i den anden e-mail deroppe satte jeg aldrig det billede, jeg henviste til dengang - jeg fandt det i dag, jeg tror, jeg er ikke sikker på, om dette er den rigtige?

Men her er det -

Det var den ene, og denne ene - eller måske mig med „tabel“ -positionen, som han henviste til - cheerleader henviste bestemt til „bordpositionen“...

Anyway...

Jeg kan ikke finde billedet af mig, der holder bordet pushup.

Og grunden til, at jeg bringer det op, er igen - den særlige øvelse - faktisk, selv den ovenfor (omvendt pushup) er sammen med pull-up - to PRIME-eksempler på, hvor meget fedt du har omkring midtsektionen, min ven.

Vi har dækket pull-up så ofte her, hvis du ikke får den hage over baren komfortabelt, holder, det er ikke en pull-up, og fede drenge - eller piger - vil ikke være i stand til at gøre det på trods af deres gorilla snarls i gymnastiksalen (håndstand pushups hverken).

Men det er avancerede øvelser, de vil klynke... Og gør enhver undskyldning i bogen for ikke at kunne gøre dem...

Så hvad med disse to enkle øvelser, jeg lige har nævnt. Hehe.

Pushup Central, min ven, indeholder disse - og langt flere stilarter af pushups, end du nogensinde kunne have forhandlet for - periode.

Og hvis du virkelig vil tabe fedt og komme i form, så er det et af de første kurser, du skal investere i - NU.

Og for at afslutte dette, en anden fantastisk video fra vores kanal...

Link- (Jeg var nødt til at sætte det på den måde, da nogle af jer ikke kan se videoen i e-mails, så bare kopier og indsæt selve linket).

Denne af en eller anden grund er ikke rigtig blevet set meget, sandsynligvis fordi øvelsen er hård, hvilket er fint, men det er et af de meget få områder på Youtube, jeg er ikke blevet trollet - eller komplimenteret - aldrig en mellemvej hehe med mig - endnu.

Jeg sigter mod at ændre det. Derfor er der det!

Nyd!

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Et andet stort mål for, hvor langt du er kommet, er, når folk finder enhver undskyldning for skjult at kopiere det, du laver... som urværk, hehe.

Alt det her, selvfølgelig kunne være en hovedårsag til, at langt de fleste mennesker i verden ikke er andet end får, vil aldrig lykkes med andet end tastatur-wanks eller tilsvarende. DOERS, godt, du ved, hvem du er. Haha.