Triple Chinned Fat boy përpiqet për të shkatërruar Rahul Mookerjee dhe 0 justifikime Fitness.

Unë nuk do të përmend atë me emër këtu.

Dhe ka ton si ai, një Bozo Schofield që është një prej tyre...

Gjithsesi, një braindead u shfaq përsëri - siç pritej. Këta njerëz janë të fiksuar fjalë për fjalë me mua, është kaq e lehtë për t'i bërë ata të bëjnë atë që dua!

Dhe ai është duke bërë pikërisht atë që unë dua, trolling mua në të gjithë internetin si Bozo bëri (dhënë trolling tij është shumë më racionale se Glyn-së, por një këndoj është një këndoj megjithatë).

Gjithsesi...

Kjo ka për qëllim askush në veçanti, por në qoftë se ju jeni përçarje në lidhje me formën kur...

Ju mezi mund të bëni një mbledhje të vetme hindu në formën e duhur pa bërë justifikime për këmbët tuaja, kur jeni aq yndyrë që nuk mund të bëni as një pull-up të vetme - e lëre më të marrë mjekër mbi bar dhe mbi të kompensuar ose të përpiqet të me rrokje çekiç, kur mbajtja e një handstand është një pamundësi aktuale për ju, kur ata chins shtrëngoj si ju ecni, kur njerëzit ju thërrasin për të pasur një rast, një rast serioz gjinekologjisë... Hehe.

Dhe unë jam vetëm duke u nisur.

Njeri, ky tip vënë nga disa video që janë vetëm insanely shakaxhi, e lëre më formë etj

Unë nuk kam abonuar në kanalin e tij, unë kurrë nuk do të bëjë, por ky klloun u bllokua nga imi, ai bëri çmos për të dalë përsëri - siç e dija se do.

Dhe ai është ferri i vendosur për të shkatërruar këtë biz too.

Hehe.

Për një degë wannabe që nuk mund të shesë një libër $8 nëse ai u përpoq, jeton në gruan e tij, duket si (fjalët e konsumatorëve, NUK MINE) “Braindead ****** duket sikur ai do të duhet të agjërojë për një vit për të humbur të gjithë atë blubber”.. mirë, ai nuk është mjaft i drejtë atje me Glyn në aspektin e të qenit i fiksuar me mua.

Por ai është duke arritur atje, të drejtë deri në rants e tij të zemëruar të “marrë mbi veten!”

Hej, e bëra.

Hehe.

Gjithsesi - Kanali ynë Youtube që ai po përhapet kudo është KETU. Unë kurrë nuk kam bërë shumë video, por unë jam me të vërtetë duke shkuar me avull të plotë - prisni për disa gjëra të mëdha, të mëdha që dalin - sidomos në stërvitjen time të preferuar, shtytjen e fuqishme.

Dhe po, ju do të shihni mua mësoj disa budallenj yndyrë një gjë ose dy në lidhje me formën, hehe (në qoftë se ata mund të merrni përtej rep #5 në ndonjë gjë, e cila shumica nuk mund të).

Hehe

Dhe në ndërkohë?

Nëse nuk keni marrë (fjalët e klientit, jo imi) - LIBRI MË I MIRË I DAMN BODYWEIGHT FITNESS ndonjëherë, asgjë tjetër nuk vjen afër... Sistemi më i mirë ndonjëherë?

Merrni tani. Nuk ka sistem më të mirë atje për të marrë ju në formë - ligët - do të thotë - FAST!

Në fund të rezultateve të mia flet, në krahasim me djemtë yndyrë të cilët nuk mund të tundin gjuhën e tyre pa mjekër bobbing lart e poshtë dhe kanë nevojë për ndihmën e mamit (ose gruas) për të bërë fjalë për fjalë “cringeworthy” intro “lexuar nga script” videos... Hehe.

Rezultatet, shoku im, rezultatet.

Dhe kjo është dëshmi e mjaftueshme eh.

Kthehu së shpejti.

më të mirë

Rahul Mookerjee

PS - Pothuajse më vjen keq për këtë djalë, është një gjë që të jetë ide. Është krejt tjetër për të thirrur Herschel Walker jashtë në formë për një, duke pretenduar Walker bën “reps gjysmë ass” dhe formë mutit. Çmenduri qendrore, natyrisht, çfarë tjetër mund të prisni nga braindead liberalët Bozo.

Gjithsesi, juaji me të vërtetë quhet Guru i Ushtrimit të Trupit për një arsye.

Ndiqni së bashku, së shpejti do ta dini pse. Hehe.

Dhe në qoftë se ju doni të aplikoni nga stërvitje nga tuajat me të vërtetë, ku unë trajner, tren, ju merr nga dora - dhe Scruff hehe - dhe WHIP gomar tuaj në formë si askush tjetër atje, unë përsëris, askush nuk vjen afër - edhe mund të vijnë afër “mund” - pastaj të aplikojnë për stërvitje personale nga shumë të mirë këtu.

Dhe kjo është ajo!