Triple Chinned Fat boy probeert Rahul Mookerjee en 0 Excuses Fitness te vernietigen.

Ik zal hem hier niet bij naam noemen.

En er zijn er veel zoals hij, een zekere Bozo Schofield is daar een van...

Hoe dan ook, de hersendode kwam weer tevoorschijn - zoals verwacht. Deze jongens zijn letterlijk geobsedeerd door mij, het is zo gemakkelijk om ze te laten doen wat ik wil!

En hij doet precies wat ik wil, hij trolt me overal op het internet zoals de Bozo deed (toegegeven dat trollen veel rationeler is dan dat van Glyn, maar een trol is toch een trol).

Hoe dan ook...

Dit is voor niemand in het bijzonder bedoeld, maar als je het over de vorm hebt wanneer...

Je kunt nauwelijks een hindoeïstische squat in de juiste vorm doen zonder excuses te maken voor je benen, als je zo dik bent dat je zelfs geen enkele pull-up kunt doen - laat staan je kin over de bar krijgen en te veel compenseren of proberen dat met een hamergreep, als je een handstand vasthoudt momenteel onmogelijk voor je is, als die kinnen trillen terwijl je loopt, als mensen je roepen omdat je een koffer hebt, een ernstig geval van gyno... Hehe.

En ik ben nog maar net begonnen.

Man, deze kerel heeft een aantal video's uitgebracht die gewoon waanzinnig grapjes zijn, laat staan vorm enz.

Ik ben niet geabonneerd op zijn kanaal, ik zal het ook nooit doen, maar deze clown werd geblokkeerd voor het mijne, hij deed zijn best om weer te verschijnen - zoals ik wist dat hij dat zou doen.

En hij is vastbesloten om ook dit bedrijf te vernietigen.

Hehe.

Voor een wannabe affiliate die geen boek van $8 zou kunnen verkopen als hij het zou proberen, van zijn vrouw woont, ziet eruit (woorden van klanten, NIET VAN MIJ) „Braindead ****** ziet eruit alsof hij een jaar moet vasten om al dat blubber kwijt te raken”.. nou, hij is niet helemaal gelijk met Glyn als het gaat om geobsedeerd zijn door mij.

Maar hij komt er wel, tot aan zijn boze tirades van „kom over jezelf heen!”

Hé, dat heb ik gedaan.

Hehe.

Hoe dan ook, ons YouTube-kanaal dat hij overal verspreidt, is HIER. Ik heb nooit echt veel video's gemaakt, maar ik ga echt op volle kracht aan de slag - wacht tot er geweldige, geweldige dingen uitkomen - vooral tijdens mijn FAVORIETE oefening, de mighty pushup.

En ja, je zult me een paar dikke dwazen het een en ander zien leren over vorm, hehe (als ze op wat dan ook verder kunnen komen dan rep #5, wat de meesten niet kunnen).

Hehe

En in de tussentijd?

Als je niet het BESTE DAMN BODYWEIGHT FITNESS BOOK ooit hebt gekregen (woorden van klanten, niet de mijne), komt niets anders in de buurt... het beste systeem ooit?

Haal het nu. Er is GEEN beter systeem om je in vorm te krijgen - slank - gemeen - SNEL!

Aan het einde van mijn resultaten spreken we, in tegenstelling tot dikke jongens die niet met hun tong konden kwispelen zonder dat hun kin op en neer klopte en de hulp van mama (of echtgenote) nodig hebben om letterlijk „huiveringwekkende” introductievideo's „read from script” te maken... Hehe.

Resultaten, mijn vriend, resultaten.

En dat is bewijs genoeg, eh.

Binnenkort weer terug.

Beste

Rahul Mookerjee

PS - Ik heb bijna medelijden met deze man, het is één ding om hersendood te zijn. Het is iets heel anders om Herschel Walker bijvoorbeeld op formulier uit te roepen en te beweren dat Walker „halve herhalingen” en slechte vorm doet. Lunacy central, natuurlijk, wat kun je nog meer verwachten van hersendode Bozo-liberalen.

Hoe dan ook, ondergetekende wordt niet voor niets de Bodyweight Exercise Guru genoemd.

Volg mee, je zult snel weten waarom. Hehe.

En als je je wilt aanmelden voor coaching van ondergetekende, waarbij ik coach, train, je bij de hand neem - en SCRUFF hehe - en je in vorm wilt brengen zoals NIEMAND anders is, ik herhaal, NIEMAND komt in de buurt - zelfs niet in de buurt kan komen - vraag dan HIER persoonlijke coaching aan bij de allerbeste.

En dat is dat!