A Triple Chinned Fat fiú megpróbálja elpusztítani Rahul Mookerjee-t és 0 Mentségek Fitness.

Itt nem említem név szerint.

És rengeteg ilyen van, mint ő, egy bizonyos Bozo Schofield az egyikük...

Különben is, az agyfej ismét felbukkant - ahogy vártuk. Ezek a srácok szó szerint megszállottak velem, olyan könnyű rávenni őket, hogy csinálják, amit akarok!

És pontosan azt csinálja, amit akarok, az egész interneten trollkodik, mint a Bozo (megadva, hogy trollkodása sokkal racionálisabb, mint Glyn, de a troll ennek ellenére troll).

Különben is...

Ez különösen senkinek szól, but if youre ranting about form when...

Alig tudsz egyetlen hindu guggolást csinálni megfelelő formában anélkül, hogy kifogásokat tennél a lábad miatt, amikor olyan kövér vagy, hogy még egyetlen húzást sem tudsz megtenni - nem is beszélve arról, hogy az állát a rúd fölé kapja, és kompenzálja vagy megpróbálja kalapáccsal markolattal, amikor a kézenállás jelenlegi lehetetlensége az Ön számára, amikor ezek az állak ugrálnak, amikor sétálsz, amikor az emberek felhívják Önt egy ügy miatt, egy komoly eset a gyno... Hehe.

És még csak most kezdtem el.

Férfi, ez a haver olyan videókat tett ki, amelyek csak őrülten viccesek, nemhogy forma stb.

Nem iratkoztam fel a csatornájára, én sem fogok, de ezt a bohócot blokkolták az enyémtől, mindent megtett, hogy újra megjelenjen - ahogy tudtam, hogy megteszi.

És pokolian hajlandó elpusztítani ezt a bizniszit is.

Hehe.

Egy wannabe leányvállalat számára, aki nem tudta eladni a $8 könyv, ha megpróbálta, a feleségén él, úgy néz ki, mint (vásárlói szavak, NEM az enyém) „Braindead ****** úgy néz ki, hogy egy évig böjtölnie kell, hogy elveszítse mindazt a blubbert”.. jól, nincs egészen odafent Glyn mellett abban a tekintetben, hogy megszállottja velem.

De odaér, egészen a dühös dühöngésig, hogy „lépj túl magadon!”

Hé, én csináltam.

Hehe.

Különben is - a Youtube-csatornánk, amelyet mindenhol terjeszt, ITT van. Soha nem csináltam sok videót, de tényleg teljes gőzzel megyek - várj néhány nagyszerű, nagyszerű dolgot - különösen a KEDVENC gyakorlatomon, a hatalmas pushup-on.

És igen, látni fogod, hogy néhány kövér bolondnak tanítok egy-két dolgot a formáról, hehe (ha bármire képesek túljutni a rep #5 -on, amit a legtöbb nem tud).

Hehe

És addig is?

Ha még nem ütött (ügyfél szavak, nem az enyém) - a legjobb DAMN BODY BODY BODY FITNESS BOOK valaha, semmi más nem jön közel... a legjobb rendszer valaha?

Szerezd meg most. Nincs jobb rendszer odakinn, hogy neked formában - sovány - átlagos - GYORS!

Eredményeim végén beszél, szemben a kövér fiúkkal, akik nem tudták megcsóválni a nyelvüket anélkül, hogy az álluk fel-le robbant volna, és szükségük van anyu (vagy feleség) segítségére, hogy szó szerint „cringeworthy” intro „olvassa el a forgatókönyvből” videókat... Hehe.

Eredmények, barátom, eredmények.

És ez elég bizonyíték eh.

Hamarosan visszajövök.

A legjobb

Rahul Mookerjee

PS - Szinte sajnálom ezt a fickót, az egyik dolog, hogy agyfej. Egészen más, ha Herschel Walkert egy űrlapon hívják ki, azt állítva, hogy Walker „fél szamár ismétlést” és gagyi formát csinál. Lunacy központi, természetesen, mit várhatna még az agyfejű Bozo liberálisoktól.

Különben is, a tiédet okból valóban testtömeg-gyakorló gurunak hívják.

Kövesse végig, hamarosan megtudja, miért. Hehe.

És ha valóban szeretne jelentkezni a coachingból a tiédtől, ahol edzek, edzek, kézen foglak - és SCRUFF hehe -, és formába verem a fenekedet, mint senki más odakinn, ismétlem, senki sem jön közel - még a „tud” közelébe is kerülhet - akkor jelentkezzen személyes edzésre a legjobbaktól ITT.

És ez az!