Triple Chinned Fat -poika yrittää tuhota Rahul Mookerjeen ja 0 Tekosyitä Fitness.

En mainitse häntä nimeltä täällä.

Ja siellä on tonnia hänen kaltaisiaan, tietty Bozo Schofield on yksi heistä...

Joka tapauksessa aivopää ilmestyi jälleen - odotetusti. Nämä kaverit ovat kirjaimellisesti pakkomielle minusta, on niin helppoa saada heidät tekemään mitä haluan!

Ja hän tekee juuri sitä, mitä haluan, uistelee minua kaikkialla Internetissä, kuten Bozo teki (myönnetty hänen uistelu on paljon järkevämpää kuin Glynin, mutta peikko on kuitenkin peikko).

Joka tapauksessa...

Tämä on suunnattu kenellekään erityisesti, but if youre ranting about form when...

Voit tuskin tehdä yhden hindu kyykky oikeassa muodossa tekemättä tekosyitä noin jalat, kun olet niin lihava et voi edes tehdä yhden leuanvedon - saati sitten saada leuka yli baari ja yli kompensoida tai yrittää vasaralla ote, kun pitämällä kädensijaa on nykyinen mahdottomuus sinulle, kun nämä leuat jiggle kävellessäsi, kun ihmiset kutsuvat sinut ulos ottaa tapaus, vakava tapaus gyno... Hehe.

Ja olen vasta aloittamassa.

Mies, tämä jätkä laittoi joitain videoita, jotka ovat vain mielettömän vitsailtuja, puhumattakaan muodosta jne.

En ole tilannut hänen kanavaansa, en koskaan myöskään, mutta tämä pelle estettiin minulta, hän teki parhaansa ilmestyä uudelleen - kuten tiesin hänen tekevän.

Ja hän on helvetin taipuvainen tuhoamaan myös tämän bizin.

Hehe.

Wannabe-tytäryhtiölle, joka ei voinut myydä $8 kirjaa, jos hän yritti, asuu vaimonsa päällä, näyttää (asiakassanat, EI MINUN) ”Braindead ****** näyttää siltä, että hänen pitäisi paastota vuoden ajan menettääksesi kaiken tuon blubberin”.. hyvin, hän ei ole aivan oikeassa Glynin kanssa pakkomielle minua kohtaan.

Mutta hän on menossa sinne, aina vihaisiin ranteihinsa ”päästä itsesi yli!”

Hei, minä tein.

Hehe.

Joka tapauksessa - Youtube-kanavamme, jota hän levittää kaikkialle, on TÄSTÄ. En ole koskaan tehnyt monia videoita, mutta olen todella menossa täydellä höyryllä - odota hienoja, hienoja juttuja - etenkin FAVORITE harjoituksessani, mahtava pushup.

Ja kyllä, näet minun opettavan muutamalle rasvaiselle tyhmälle yhden tai kaksi asiaa muodosta, hah hah (jos he pääsevät edustajan ulkopuolelle #5 mistä tahansa, jota useimmat eivät voi).

Hehe

Ja sillä välin?

Jos et ole saanut (asiakas sanoja, ei minun) - PARAS DAMN BODYWEIGHT FITNESS BOOK koskaan, mikään muu tulee lähelle... paras järjestelmä koskaan?

Hanki se nyt. Siellä ei ole parempaa järjestelmää, joka saa sinut kuntoon - laiha - keskiarvo - NOPEA!

Lopussa minun tulokset speaketh, toisin kuin lihavat pojat, jotka eivät voineet heiluttaa kieltään ilman leuka bobbing ylös ja alas ja tarvitsevat äidin (tai vaimon) apua tehdä kirjaimellisesti ”cringeworthy” intro ”lukea käsikirjoituksesta” videoita... Hehe.

Tulokset, ystäväni, tuloksia.

Ja se on tarpeeksi todiste eh.

Takaisin pian.

BEST

Rahul Mookerjee

PS - Olen melkein pahoillani tästä kaverista, sen yksi asia olla aivopää. On aivan toinen kutsua Herschel Walker lomakkeelle yhdelle, väittäen, että Walker tekee ”puoli perseitä” ja hullua muotoa. Lunacy keskeinen, tietysti, mitä muuta voit odottaa aivopää Bozo-liberaaleilta.

Joka tapauksessa, sinun todella kutsutaan Bodyweight Exercise Guru syystä.

Seuraa mukana, tiedät pian miksi. Hehe.

Ja jos haluat hakea valmennuksesta sinun todella, missä valmennan, koulutan, otan sinut kädestä - ja SCRUFF hehe - ja piiskaa perseesi muotoon kuin kukaan muu siellä, toistan, NO-ONE tulee lähelle - jopa voi tulla lähelle ”voi” - hae sitten henkilökohtaista valmennusta parhaasta TÄSTÄ.

Ja se on se!