Triple Chinned Fat boy forsøger at ødelægge Rahul Mookerjee og 0 Undskyldninger Fitness.

Jeg vil ikke nævne ham ved navn her.

Og der er tonsvis som ham, en bestemt Bozo Schofield er en af dem...

Alligevel dukkede hjernehovedet op igen - som forventet. Disse fyre er bogstaveligt talt besat af mig, det er så let at få dem til at gøre, hvad jeg vil!

Og han gør præcis, hvad jeg vil, trolling mig over hele internettet som Bozo gjorde (givet hans trolling er langt mere rationel end Glyns, men et trold er alligevel et trold).

Anyway...

Dette er rettet mod ingen særlig, but if youre ranting about form when...

Du kan næppe gøre en enkelt hinduistisk squat i korrekt form uden at undskylde om dine ben, når du er så fed, kan du ikke engang gøre en enkelt pull-up - endsige få hagen over baren og over kompensere eller forsøge at med hammer greb, når du holder en håndstand er en aktuel umulighed for dig, når disse chins jiggle som du går, når folk kalder dig ud for at have en sag, et alvorligt tilfælde af gyno... Hehe.

Og jeg er lige begyndt.

Mand, denne fyr udsendte nogle videoer, der bare er sindssygt jokerish, endsige form osv.

Jeg har ikke abonneret på hans kanal, det vil jeg heller aldrig, men denne klovn blev blokeret fra min, han gjorde sit bedste for at dukke op igen - som jeg vidste, at han ville.

Og han er helvede opsat på at ødelægge denne biz også.

Hehe.

For et wannabe-tilknyttet selskab, der ikke kunne sælge en $8 bog, hvis han prøvede, bor på sin kone, ligner (kundeord, IKKE MINE) „Braindead ****** ser ud som om han skulle faste i et år for at miste alt det spæk“.. godt, han er ikke helt lige deroppe med Glyn med hensyn til at være besat af mig.

Men han kommer derhen, helt ned til hans vrede rants af „kom over dig selv!“

Hej, det gjorde jeg.

Hehe.

Alligevel - vores Youtube-kanal, som han spreder overalt, er HER. Jeg har aldrig rigtig gjort mange videoer, men jeg får virkelig i gang fuld damp - vent på nogle gode, gode ting, der kommer ud - især på min FAVORIT øvelse, den mægtige pushup.

Og ja, du vil se mig lære et par fede tåber en ting eller to om form, hehe (hvis de kan komme ud over rep #5 på noget, som de fleste ikke kan).

Hehe

Og i mellemtiden?

Hvis du ikke har fået (kundeord, ikke mine) - den BEDSTE DAMN BODYWEIGHT FITNESS BOOK nogensinde, kommer intet andet tæt på... det bedste system nogensinde?

Hent det nu. Der er ikke noget bedre system derude for at få dig i form - magert - middelværdi - HURTIG!

I slutningen af mine resultater taler, i modsætning til fede drenge, der ikke kunne logre deres tunge uden deres hage bobbing op og ned og har brug for mors (eller kone) hjælp til at gøre bogstaveligt „cringeworthy“ intro „læse fra script“ videoer... Hehe.

Resultater, min ven, resultater.

Og det er bevis nok eh.

Tilbage snart.

BEST

Rahul Mookerjee

PS - Jeg har næsten ondt af denne fyr, det er en ting at være hjernead. Det er en helt anden at kalde Herschel Walker ud på form for en, hævder Walker gør „halv røv reps“ og crappy form. Lunacy central, selvfølgelig, hvad kunne du ellers forvente af braindead Bozo-liberale.

Anyway, din virkelig kaldes Bodyweight Exercise Guru af en grund.

Følg med, du ved snart hvorfor. Hehe.

Og hvis du vil søge fra coaching fra din virkelig, hvor jeg træner, træner, tager dig i hånden - og SCRUFF hehe - og PISK din røv i form som INGEN andre derude, gentager jeg, INGEN kommer tæt på - selv kan komme tæt på „kan“ - så søg om personlig coaching fra de allerbedste HER.

Og det er det!