Triple Chinned Fat dječak pokušava uništiti Rahul Mookerjee i 0 izgovora Fitness.

Ovdje ga neću spomenuti po imenu.

I ima tona poput njega, određeni Bozo Schofield je jedan od njih...

U svakom slučaju, mozak se ponovo pojavio - kako se i očekivalo. Ovi momci su doslovno opsjednuti mnom, tako je lako natjerati ih da rade ono što želim!

I radi upravo ono što ja želim, trolling me po cijelom internetu kao što je to učinio Bozo (pod uslovom da je njegov trolling daleko racionalniji od Glynova, ali trol je ipak trol).

U svakom slučaju...

Ovo je usmjereno na nikoga posebno, ali ako ste ranting o formi kada...

Jedva možete napraviti jedan hinduistički čučanj u pravilnom obliku bez izgovora o nogama, kada ste toliko debeli da ne možete ni jedno izvlačenje - a kamoli dobiti bradu preko šanka i nadoknaditi ili pokušati s čekićem, kada držite stalak za ruke je trenutna nemogućnost za vas, kada se te brade tresu dok hodate, kada vas ljudi pozivaju da imate slučaj, ozbiljan slučaj gihta ne... Hehe.

I tek sam počeo.

Čovječe, ovaj čovjek je izdao neke videozapise koji su samo ludo šaljivi, a kamoli oblik itd.

Nisam se pretplatio na njegov kanal, nikada neću ni ja, ali ovaj klaun je bio blokiran iz moga, dao je sve od sebe da se ponovo pojavi - kao što sam znao da hoće.

I on je pakao savijen na uništavanje ovog biznisa previše.

Hehe.

Za wannabe affiliate koji nije mogao prodati $8 knjigu ako je pokušao, živi na svojoj ženi, izgleda kao (riječi kupaca, NE MINE) “Braindead ****** izgleda kao da bi trebao postiti godinu dana da izgubi sav taj blubber”.. dobro, on nije baš tamo gore s Glynom u smislu opsjednutosti sa mnom.

Ali on dolazi tamo, sve do svojih ljutitih rantova “prebosti se!”

Hej, jesam.

Hehe.

U svakom slučaju - naš Youtube kanal koji širi svuda je OVDJE. Nikada nisam snimao mnogo videa, ali stvarno se punim parom - čekaj da izađu neke sjajne, sjajne stvari - posebno na mojoj FILVARE vježbi, moćnom pushupu.

I da, vidjet ćete me naučiti nekoliko debelih budale stvar ili dvije o formi, hehe (ako oni mogu dobiti izvan rep #5 na bilo što, što većina ne može).

Hehe

A u međuvremenu?

Ako niste dobili (riječi kupaca, a ne moje) - NAJBOLJA DJEVNA BODILICA FITNESS KNJIGA ikad, ništa drugo se ne približi... najbolji sistem ikad?

Nabavite ga sada. Nema boljeg sistema koji će vas dovesti u formu - mršav - znači - BRZO!

Na kraju mojih rezultata govori, za razliku od debelih dječaka koji nisu mogli mahati jezikom, a da im brada ne zavija gore i dolje i trebaju maminu (ili suprugu) pomoć da doslovno “cringeworthy” uvod “read from script” video... Hehe.

Rezultati, moj prijatelj, rezultati.

I to je dovoljno dokaz eh.

Povratak uskoro.

Najbolji

Rahul Mookerjee - Fan zona, informacije

PS - Skoro mi je žao ovog tipa, to je jedna stvar biti mozak. Sasvim je drugo nazvati Herschela Walkera na formu za jednog, tvrdeći da Walker radi “pola dupe ponavljanja” i usrane forme. Lunacy central, naravno, šta još možete očekivati od braindead Božo liberala.

U svakom slučaju, vaš zaista se zove Bodyweight Exercise Guru s razlogom.

Pratite, uskoro ćete znati zašto. Hehe.

A ako se želite prijaviti od treniranja iz vašeg istinski, gdje treniram, treniram, uzimam vas za ruku - i SCRUFF hehe - i razbijem guzicu u formu kao nitko drugi vani, ponavljam, NIKO se ne približava - čak se može približiti “može” - onda se prijavite za lični trening od najboljih OVDJE.

I to je to!