De MIND MUSCLE verbinding

Vanmiddag stond ik daar te wachten om mijn dochter op te halen.

Ondanks de blikken van voorbijgangers, heb ik een paar squats gedaan - geavanceerde stijl.

Ik heb ook wat rekoefeningen gedaan - en nog belangrijker, wat buikspierwerk dat minder dan een minuut duurde, slechts een paar herhalingen duurde en mijn hart verliet - HAMEREN zoals ik nog nooit eerder heb gedaan!

Nou, niet niets anders. Hehe. Maar ik heb deze oefening al een tijdje niet meer gedaan!

Het is een boek dat ik heb geleerd uit het geweldige boek „Lessons in Wrestling and Physical Culture” van Farmer Burns - en het is de eerste in een reeks buikspieroefeningen, in feite activeer je de buikspieren door ze zo hard mogelijk op elkaar te klemmen - behalve dat je diep ademhaalt en niet uitademt tot je klaar bent met klemmen.

Ja, de Boer raadt specifiek aan om de adem in te houden terwijl je op elkaar klemt, een ander tegenovergestelde van wat de meeste goeroes beweren dat het slecht is voor de bloeddruk of zo - verdorie, met een nek van 20 cm van de boer zou ik eerder geneigd zijn te doen wat hij zegt dan zogenaamde goeroes.

Hoe dan ook - ik hou niet altijd mijn adem in terwijl ik dit doe, en deze oefening wordt ook niet genoemd in Corrugated Core - een andere uitstekende oefening is „the stomach vacum”.

Daar kom ik later op terug, maar voor nu is een van de belangrijkste redenen waarom veel cursisten geen vooruitgang boeken met deze of andere oefeningen, de verbinding tussen de geest en de spieren.

Dit is nog een reden waarom ik anaal in vorm ben, als jij dat niet bent, is het onmogelijk om de juiste spieren te activeren als je traint, mijn vriend.

Als je bijvoorbeeld een pushup doet, moet je je GEEST erbij betrekken - houd je hoofd vooruit en je armen recht, houd de schouders, triceps en bovenrug gespannen - en span je dijen zo strak mogelijk op elkaar terwijl je ze doet (wat moeilijk is voor trainingen met een superhoge rep, maar dat is het ideaal waar je voor moet fotograferen).

De kont op elkaar klemmen, de buikspieren strak houden, enzovoort, met de buikspieroefening hierboven deed ik dit gisteravond ook onder de douche en (zonder naakt glad te worden) voor de spiegel na een ijskoude douche.

Bij elke herhaling kon ik letterlijk mijn buikspieren zien doordringen, waardoor het makkelijker werd om me te concentreren op de spieren die getraind werden, namelijk CORE (niet alleen buikspieren) en interne buikspieren.

Hetzelfde geldt voor squats vandaag.

Ik heb er 100 gedaan in 2 minuten.

Ik kon... man, mijn hoofd klopte als niets anders toen ik klaar was.

Aangezien ik ze normaal in 2,5 tot 3 minuten doe, was dat een stevige training!

Ik betwijfel of ik die resultaten dagelijks krijg.

Maar er zijn vreemdere dingen gebeurd, en dat gebeurde alleen met de juiste verbinding tussen de geest en de spieren, en niet met fladderen, wat er ook gebeurde.

„Klaar of je wordt neergeschoten” is een mooie manier om erover na te denken. Hehe.

Of neem de minder extreme route en volg mijn meditatietechnieken die ik in een apart boek zal uiteenzetten om eerst geestkracht op te bouwen, waarbij de geest de belangrijkste spier is - hoe eerder je dat begrijpt, hoe beter het is voor jou en je algemene winstvriend.

De meeste mensen doen dat niet...

Hoe dan ook, dat is de tip.

Wanneer je traint, moet je echt je MIND in de SPIEREN brengen die je traint - actief zul je merken dat je het veel beter doet en veel meer WINT.

Even terzijde, mijn vrouw zei tegen de dochter dat ze vandaag haar schoenen niet op hun plaats moest schoppen.

„De schoenen zijn wat de meeste mensen als eerste opmerken!”

Ik zou dat niet zeggen. Hehe.

Maar als je, zoals in een Hindi-film „Hum” werd gezegd - in sommige opzichten hilarisch, maar een klassieker - echt „de standaard van een man wilt beoordelen”, dan is een van de maatstaven dat je naar zijn schoenen kijkt.

Of, hoe schoon zijn badkamer is...

Enzovoort.

Geen gouden standaard, mijn veter is vandaag gescheurd, en in plaats van een nieuw paar te kopen, heb ik hem gewoon om een ander gaatje getrokken.

Misschien is dat niet kosjer?

Ik weet het niet, maar anders dan in de film waarin een valse generaal-majoor opduikt met gaten in zijn schoenen... Zo ver zou ik niet gaan. Hehe.

Ik herinner me nog dat de generaal, de enige echte Michael, me het volgende vertelde terwijl hij potten met geld verdiende.

„Ik zal degene zijn die gekleed is als een zwerver op de weg!”

Hehe.

Sommige regels, nou ja, ze zijn bedoeld om te worden overtreden - soms.

De mind muscle rule is bedoeld om NOOIT GEBROKEN te worden!

Verpak dat in je hoofd terwijl je met je dag bezig bent, vriend, het is echt zo belangrijk.

Beste

Rahul Mookerjee