Sambungan MIND MUSCLE

Petang ini, saya berada di luar sana menunggu untuk menjemput anak perempuan saya.

Walaupun melihat dari orang yang lewat, saya mendapat beberapa squats dilakukan - gaya maju.

Saya juga mendapat beberapa regangan dilakukan - dan yang paling penting, beberapa kerja ab yang berlangsung kurang dari satu minit, adalah beberapa wakil sahaja, dan meninggalkan hati saya - HAMMERING seperti apa-apa lagi yang pernah saya lakukan!

Nah, tidak ada yang lain. Hehe. Tetapi saya tidak melakukan latihan ini dalam seketika!

Ini adalah salah satu yang saya pelajari dari Buku Burns Petani yang hebat “Pelajaran dalam Gusti dan Budaya Fizikal” - dan yang pertama dalam siri latihan ab, pada dasarnya anda mengaktifkan abs dengan mengepalkan mereka sekeras yang anda boleh - kecuali anda menarik nafas panjang, dan jangan lepaskan nafas sehingga anda selesai mengepalkan.

Ya, Petani secara khusus mengesyorkan MEMEGANG nafas sambil mengepalkan, yang lain bertentangan dengan apa yang kebanyakan guru mendakwa tentang hal itu tidak baik untuk tekanan darah atau apa yang tidak - neraka, dengan leher 20 inci Petani, saya akan lebih cenderung untuk melakukan apa yang dia katakan berbanding dengan yang dipanggil Guru.

Bagaimanapun - saya tidak selalu menahan nafas semasa melakukan ini, dan latihan ini tidak disebutkan dalam Corrugated Core sama ada - satu lagi yang sangat baik “vacum perut” adalah.

Saya akan masuk ke dalam yang lebih kemudian, tetapi buat masa ini, satu sebab utama di kalangan kebanyakan pelatih tidak membuat keuntungan sama ada dengan latihan ini atau lain-lain - adalah sambungan otot minda.

Ini adalah satu lagi sebab saya dubur pada bentuk, jika anda tidak, mustahil untuk mengaktifkan otot yang betul sedang bekerja kawan saya.

Apabila anda melakukan pushup, misalnya, bawa MIND anda ke dalamnya - pastikan kepala memandang ke depan, dan lengan lurus, mengekalkan ketegangan pada bahu, trisep dan punggung atas - dan mengepalkan paha seketat yang anda boleh semasa melakukannya (yang sukar untuk latihan super tinggi, tetapi itulah ideal yang harus anda tembak).

Mengepalkan punggung, pastikan inti ketat dan sebagainya, dengan latihan ab di atas, saya melakukan ini di bilik mandi juga malam tadi serta (tanpa preening telanjang) di hadapan cermin selepas mandi sejuk berais.

Saya benar-benar dapat melihat abs saya muncul dengan setiap wakil yang menjadikannya lebih mudah untuk memberi tumpuan kepada otot yang dilatih, iaitu CORE - bukan hanya abs - dan abs dalaman.

Perkara yang sama dengan squats hari ini.

Saya melakukan 100 dalam 2 minit.

Saya boleh... kawan, saya mendengar telah memalu seperti benar-benar apa-apa lagi apabila dilakukan.

Memandangkan saya biasanya melakukannya dalam 2.5 minit hingga 3, itu adalah senaman yang kukuh!

Saya ragu saya akan mendapat keputusan itu setiap hari.

Tetapi perkara-perkara yang tidak dikenali telah berlaku, dan ia berlaku hanya dengan sambungan otot minda yang betul, dan tidak dwadling tanpa mengira apa.

“Selesai atau anda akan ditembak” adalah cara yang baik untuk memikirkannya. Hehe.

Atau, ambil laluan yang kurang melampau dan ikuti teknik meditasi saya yang akan saya letakkan dalam buku yang berasingan untuk membina kuasa minda terlebih dahulu, yang minda adalah otot yang paling penting - semakin cepat anda mendapatkannya, semakin baik untuk anda dan keuntungan keseluruhan anda pal.

Kebanyakan orang tidak..

Bagaimanapun - itulah hujungnya.

Apabila anda bersenam, benar-benar mendapatkan MIND ke dalam OTOT yang anda latih - secara aktif, anda akan mendapati anda melakukan lebih baik, dan MENDAPATKAN lebih banyak lagi.

Sebagai mengetepikan, isteri saya memberitahu anak perempuan untuk tidak menendang kasutnya ke tempatnya hari ini.

“Kasut adalah apa yang kebanyakan orang perhatikan terlebih dahulu!”

Saya tidak akan mengatakan bahawa. Hehe.

Tetapi jika anda, seperti yang dikatakan dalam filem Hindi “Hum” - satu lucu dalam beberapa hal, tetapi klasik - mahu benar-benar “menilai standard lelaki”, maka salah satu daripada kayu ukur, anda melihat kasutnya.

Atau, betapa bersihnya bilik mandinya...

Dan sebagainya.

Bukan standard emas dengan cara apa pun, tali kasut saya mengoyakkan hari ini, dan bukannya membeli pasangan baru, saya hanya menggelungkannya di sekitar lubang lain.

Mungkin itu tidak halal?

Saya tidak tahu, tetapi tidak seperti dalam filem di mana Major General palsu muncul dengan lubang di kasutnya... Saya tidak akan cukup pergi sejauh itu. Hehe.

Saya masih ingat Jeneral, satu-satunya Michael memberitahu saya perkara berikut sambil membuat periuk wang.

“Saya akan menjadi orang yang berpakaian seperti gelandangan di jalan raya!”

Hehe.

Beberapa peraturan, baik, mereka dimaksudkan untuk dipecahkan - kadang-kadang.

Peraturan otot minda dimaksudkan untuk TIDAK PERNAH PATAH!

Emblazon yang ke dalam fikiran anda semasa anda pergi tentang rakan hari anda, ia benar-benar penting.

Terbaik

Rahul Mookerjee