A MIND Muscle kapcsolat

Ma délután kint vártam, hogy felvegyem a lányomat.

Annak ellenére, hogy a járókelők bámultak, kaptam néhány guggolást - fejlett stílus.

Én is van néhány nyújtás tenni - és ami a legfontosabb, néhány ab munka tartott kevesebb, mint egy perc, volt néhány ismétlés csak, és elhagyta a szívem - HAMMERING, mint semmi mást, amit valaha is csináltam!

Nos, semmi mást nem. Hehe. De egy ideje nem csináltam ezt a gyakorlatot!

Ez az egyik, amit megtanultam a nagy Farmer Burns Book „Lessons in Birkózás és a fizikai kultúra” - és ez az első egy sor ab gyakorlatok, alapvetően aktiválja az abs által összeszorítása őket olyan keményen, amennyit csak tudsz - kivéve, ha veszel egy mély lélegzetet, és ne engedje el a lélegzetet, amíg meg nem történik összeszorítás.

Igen, a Farmer kifejezetten azt javasolja, hogy tartsa a lélegzetet összeszorítás közben, egy másik ellentétes azzal, amit a legtöbb guruk állítanak arról, hogy rossz a vérnyomásra, vagy mi nem - a pokolba, a Farmer 20 hüvelykes nyakával, inkább hajlandó lennék megtenni, amit mond, szemben az úgynevezett gurukkal.

Mindenesetre - ezt nem mindig tartom vissza a lélegzetem, és ezt a gyakorlatot a Hullámosított Magban sem említik - egy másik kiváló „a gyomor vákuum”.

Majd bejutni, hogy több később, de most, egyik fő oka között sok a legtöbb gyakornok nem nyereséget sem ezek a gyakorlatok, vagy mások - az elme izom kapcsolat.

Ez egy másik oka annak, hogy anális vagyok a formában, ha nem, lehetetlen aktiválni a megfelelő izmokat, amelyek működnek barátom.

Ha például fekvőtámaszt végez, vigye bele az ELME-jét - tartsa előre a fejét, és a karokat egyenesen, tartsa a feszültséget a vállakon, a tricepszeken és a hát felső részén -, és szorítsa össze a combokat olyan szorosan, amennyit csak tudsz, miközben csinálod őket (ami nehéz a szuper magas rep edzésekhez, de ez az ideális, amire lőni kell).

Szorítsa össze a fenekét, tartsa szorosan a magot és így tovább, a fenti ab gyakorlattal ezt tegnap este a zuhany alatt is megtettem, valamint (meztelenül) a tükör előtt egy jeges hideg zuhany után.

Szó szerint láttam, hogy az abs felbukkan minden egyes képviselővel, ami megkönnyítette az edzett izmokra való összpontosítást, ami CORE - nem csak abs - és belső abs.

Ugyanez a helyzet ma a guggolással.

Két perc alatt 100-at csináltam.

Tudnék... ember, a hallásom úgy kalapált, mint valójában semmi más, amikor kész.

Mivel általában 2,5 perc alatt 3-ig csinálom őket, ez szilárd edzés volt!

Kétlem, hogy naponta megkapom ezeket az eredményeket.

De idegen dolgok történtek, és ez csak a megfelelő elme izomkapcsolattal történt, és nem dwadling, függetlenül attól, hogy mi.

A „Befejezés, vagy lelőnek” egy szép gondolkodásmód. Hehe.

Vagy, hogy a kevésbé extrém útvonalat, és kövesse a meditációs technikák, amelyeket majd feküdt ki egy külön könyvet építeni elme erő első, amely az elme a legfontosabb izom - minél hamarabb kap, hogy, annál jobb ez az Ön és az általános nyereség pal.

A legtöbb ember nem..

Különben is - ez a tipp.

Amikor edz, tényleg kap a MIND a MUSCLE te edzés - aktívan, meg fogja találni, hogy nem sokkal jobb, és GAY sokkal több.

Félre, a feleségem azt mondta a lányának, hogy ma ne rúgja a cipőjét a helyére.

„A cipő az, amit a legtöbb ember észrevesz először!”

Ezt nem mondanám. Hehe.

De ha, mint mondták egy hindi film „Hum” - egy vidám egy bizonyos tekintetben, de a klasszikus - szeretné, hogy valóban egy „bíró egy férfi szabvány”, akkor az egyik mércét, akkor nézd meg a cipőjét.

Vagy, milyen tiszta a fürdőszobája...

És így tovább.

Semmiképpen sem arany szabvány, a cipőfűzőm ma elszakadt, és ahelyett, hogy új párot vásárolnék, csak egy másik lyuk körül hurkoltam.

Talán ez nem kóser?

Nem tudom, de ellentétben azzal a filmmel, ahol egy hamis tábornok felbukkan lyukakkal a cipőjében... Nem mennék olyan messzire. Hehe.

Még mindig emlékszem a tábornokra, az egyetlen Michael, aki a következőket mondta nekem, miközben pénzt keresett.

„Én leszek az, aki úgy öltözött, mint egy csavargó az utakon!”

Hehe.

Néhány szabály, nos, néha meg kell szegni őket.

Az elme izom szabály célja, hogy SOHA TÖRTÉNEK!

Emblazon ezt az elmédbe, amikor a napi barátoddal jársz, valóban olyan fontos.

Legjobb

Rahul Mookerjee