MIND MUSCLE -yhteys

Iltapäivällä olin siellä odottamassa tyttäreni hakemista.

Ohikulkijoiden tuijotuksista huolimatta sain kyykkyjä tehtyä - edistynyttä tyyliä.

Sain myös jonkin verran venyttelyä - ja mikä tärkeintä, jotkut ab työtä, joka kesti alle minuutin, oli muutama reps vain, ja jätti sydämeni - HAMMERING kuin mikään muu olen koskaan tehnyt!

No, ei mitään muuta. Hehe. Mutta en ole tehnyt tätä harjoitusta vähään aikaan!

Se on yksi, jonka olen oppinut suuresta Farmer Burns -kirjasta ”Paini- ja fyysisen kulttuurin oppitunnit” - ja se on ensimmäinen ab-harjoitusten sarjassa, pohjimmiltaan aktivoit abs puristamalla niitä niin kovaa kuin pystyt - paitsi otat syvään henkeä, ja älä vapauta hengitystä, kunnes olet tehnyt clenching.

Kyllä, maanviljelijä suosittelee erityisesti hengityksen pitämistä puristamisen aikana, toinen vastakohta sille, mitä useimmat gurut väittävät siitä, että se on huono verenpaineelle tai mitä ei - helvetissä, Farmerin 20 tuuman kaulan kanssa, Olisin taipuvaisempi tekemään mitä hän sanoo toisin kuin ns. Gurut.

Joka tapauksessa - en aina pidä hengitystä tehdessäni tätä, ja tätä harjoitusta ei mainita myöskään aaltopahvin ytimessä - toinen erinomainen ”vatsan tyhjiö” on.

Saan että enemmän myöhemmin, mutta nyt, yksi ensisijainen syy joukossa monet useimmat harjoittelijat dont tehdä voittoja joko näitä harjoituksia tai muita - on mielen lihas yhteys.

Tämä on toinen syy, miksi olen peräaukon muodossa, jos et ole, on mahdotonta aktivoida oikeita lihaksia, joita työskentelen ystäväni kanssa.

Kun esimerkiksi pushup, tuo mielesi siihen - pitää pään eteenpäin, ja kädet suorina, ylläpitää jännitystä hartioiden, ojentajille ja yläselän - ja purista reidet niin tiukasti kuin voit tehdessäsi niitä (mikä on vaikeaa super high rep liikuntaa, mutta thats ihanteellinen sinun pitäisi ampua).

Purista pusku, pidä ydin tiukasti ja niin edelleen, yllä olevan ab-harjoituksen kanssa tein tämän myös suihkussa viime yönä sekä (ilman preening alasti) peilin edessä jäisen kylmän suihkun jälkeen.

Voisin kirjaimellisesti nähdä minun abs popping läpi jokaisen rep, joka helpotti keskittyä lihaksia koulutetaan, joka on CORE - ei vain abs - ja sisäinen abs.

Sama juttu tänään kyykkyjen kanssa.

Tein satasen kahdessa minuutissa.

Voisin... mies, kuuluni vasaroi kuin todella mikään muu, kun se oli tehty.

Koska olen yleensä tehdä niitä 2.5 minuuttia 3, se oli vankka harjoitus!

Tuskin saan näitä tuloksia päivittäin.

Mutta outoja asioita on tapahtunut, ja se tapahtui vain oikean mielen lihasyhteydellä, eikä dwadling riippumatta siitä, mitä.

”Lopeta tai sinut ammutaan” on mukava tapa ajatella sitä. Hehe.

Tai ota vähemmän äärimmäinen reitti ja seuraa meditaatiotekniikoitani, jotka aion asettaa erillisessä kirjassa rakentaaksesi mielen voimaa ensin, mikä mieli on tärkein lihas - mitä nopeammin saat sen, sitä parempi se on sinulle ja sinun yleinen voitot pal.

Useimmat ihmiset eivät..

Joka tapauksessa - thats kärki.

Kun harjoitus, todella saada MIND osaksi MUSCLE olet koulutus - aktiivisesti, löydät voit tehdä paljon paremmin, ja saada paljon enemmän.

Sivuhuomautuksena, vaimoni käski tytärtä olemaan potkimatta kenkiä paikoilleen tänään.

”Kengät ovat mitä useimmat ihmiset huomaavat ensin!”

En sanoisi niin. Hehe.

Mutta jos sinä, kuten sanottiin Hindi elokuva ”Hum” - hilpeä yksi joissakin suhteissa, mutta klassikko - haluavat todella ”tuomita miehen standardi”, sitten yksi mittapuista, katsot hänen kenkiä.

Tai, kuinka puhdas hänen kylpyhuoneensa on...

Ja niin edelleen.

Ei kultastandardi millään tavalla, kengännauhani repesi tänään, ja sen sijaan, että ostaisin uuden parin, silmukoin sen vain toisen reiän ympärille.

Ehkä se ei ole kosher?

En tiedä, mutta toisin kuin elokuvassa, jossa väärennetty kenraalimajuri ilmestyy reikiä kengissään... En ihan menisi niin pitkälle. Hehe.

Muistan edelleen kenraalin, ainoa Michael kertoi minulle seuraavaa ansaitseessaan rahaa.

”Minä olen pukeutunut pummi teillä!”

Hehe.

Joitakin sääntöjä, no, ne on tarkoitettu rikottaviksi - joskus.

Mielen lihassäännön on tarkoitus olla KOSKAAN RIKKI!

Emblazon se mieleesi, kun menet päiväystäväsi kanssa, se on todella niin tärkeää.

Paras

Rahul Mookerjee