MIND MUSCLE forbindelsen

Denne eftermiddag, Jeg var derude og ventede på at hente min datter.

På trods af stirrer fra forbipasserende, fik jeg nogle squats gjort - avanceret stil.

Jeg fik også nogle stretching gjort - og vigtigst af alt, nogle ab arbejde, der varede mindre end et minut, var et par reps kun, og forlod mit hjerte - HAMMERING som intet andet jeg nogensinde har gjort!

Godt, ikke noget andet. Hehe. Men jeg har ikke gjort denne øvelse på et stykke tid!

Det er en, jeg lærte af den store Farmer Burns Book „Lessons in Wrestling and Physical Culture“ - og det er den første i en række ab-øvelser, dybest set aktiverer du abs ved at knytte dem så hårdt som du kan - bortset fra at du tager en dyb indånding og slipper ikke vejret, indtil du er færdig med at knytte.

Ja, landmanden anbefaler specifikt at HOLDE vejret, mens du knytter, en anden modsat, hvad de fleste guruer hævder om, at det er dårligt for blodtrykket eller hvad ikke - helvede, med bondens 20 tommer hals, ville jeg være mere tilbøjelig til at gøre, hvad han siger i modsætning til såkaldte guruer.

Alligevel - jeg holder ikke altid vejret, mens jeg gør dette, og denne øvelse er heller ikke nævnt i Corrugated Core - en anden fremragende „mavestøvsuget“ er.

Jeg vil komme ind i det mere senere, men for nu, en primær årsag blandt mange de fleste praktikanter ikke gøre gevinster enten med disse øvelser eller andre - er sindet muskel forbindelse.

Dette er en anden grund til, at jeg er anal på form, hvis du ikke er det, det er umuligt at aktivere de rigtige muskler, der arbejdes min ven.

Når du laver en pushup, skal du for eksempel bringe dit sind ind i det - hold hovedet fremad, og armene lige, hold spændinger på skuldre, triceps og øvre ryg - og klem lårene så tæt som du kan, mens du gør dem (hvilket er svært for super high rep træning, men det er det ideelle, du skal skyde efter).

Clench butt, holde kernen stram og så videre, med ab øvelse ovenfor, Jeg gjorde dette i bruser samt i går aftes samt (uden preening nøgen) foran spejlet efter en iskoldt brusebad.

Jeg kunne bogstaveligt talt se min mavemuskler poppe igennem med hver rep, hvilket gjorde det lettere at fokusere på de muskler, der trænes, hvilket er CORE - ikke bare abs - og intern abs.

Samme ting med squats i dag.

Jeg gjorde 100 på 2 minutter.

Jeg kunne... mand, min hørte hamrede som virkelig intet andet, når det var gjort.

I betragtning af at jeg normalt gør dem i 2.5 minutter til 3, det var en solid træning!

Jeg tvivler på, at jeg får disse resultater dagligt.

Men fremmede ting er sket, og det skete kun med det rette sind muskelforbindelse, og ikke dwadling uanset hvad.

„Afslut eller du bliver skudt“ er en god måde at tænke over det på. Hehe.

Eller tag den mindre ekstreme rute og følg mine meditationsteknikker, som jeg vil lægge ud i en separat bog for at opbygge sindskraft først, som sindet er den vigtigste muskel - jo før du får det, jo bedre er det for dig og din samlede gevinster pal.

De fleste mennesker gør det ikke..

Anyway - thats spidsen.

Når du træner, skal du virkelig få SINDET ind i MUSCLE, du træner - aktivt vil du opdage, at du gør det meget bedre, og få meget mere.

Som en side, min kone bad datteren om ikke at sparke hendes sko på plads i dag.

„Skoene er, hvad de fleste mennesker bemærker først!“

Det ville jeg ikke sige. Hehe.

Men hvis du, som det blev sagt i en hindi-film „Hum“ - en morsom en i nogle henseender, men en klassiker - vil virkelig en „dømme en mands standard“, så en af målestokkene, du ser på hans sko.

Eller, hvor rent hans badeværelse er...

Og så videre.

Ikke en guldstandard på nogen måde, min snørebånd rev i dag, og snarere end at købe et nyt par løkkede jeg det bare rundt om et andet hul.

Måske er det ikke kosher?

Jeg ved ikke, men i modsætning til i filmen, hvor en falsk generalmajor dukker op med huller i hans sko... Jeg ville ikke helt gå så langt. Hehe.

Jeg kan stadig huske generalen, den eneste Michael fortalte mig følgende, mens jeg tjente potter med penge.

„Jeg vil være den, der er klædt som en bum på vejene!“

Hehe.

Nogle regler, ja, de er beregnet til at blive brudt - nogle gange.

Sindemuskelreglen er beregnet til at blive ALDRIG BRUDT!

Emblazon det ind i dit sind, når du går om din dag ven, det er virkelig så vigtigt.

Bedste

Rahul Mookerjee