Kur ju jeni shumë të lodhur për të bërë një përsëritje të vetme...

Për mua, kjo vlen - mjaft kurioz, për stërvitjen e trupit Guru ushtrimi i preferuar i të cilit i preferuar i peshës trupore dhe si Marinët, një që ai krenohet më së shumti - pull-ups.

Para se të filloni të pyesin se çfarë është lart, mirë, më dëgjoni nga mik parë.

Së pari, unë jam njerëzor si ju, sapo të filloni të merrni përtej rep #150 në një stërvitje pull-up - jo vetëm JU - por unë filloj ta ndjej atë shumë.

Dy, dhe më e rëndësishmja, dhe kjo është një dallim kyç në mes të kur kam shkruar Battletank supet për një, Unë nuk - mirë, jo në këtë moment të paktën kanë qasje “të lehtë” në bare majmun kam përdorur kur kam shkruar atë libër.

Në këtë libër, ju do të shihni se si unë të përziera në pull-ups me punën bar majmun - një teknikë provuar dhe testuar për të ndërtuar trupin e sipërme të një APE fortë sinewy - dhe pastaj të punojnë në pushups, veçanërisht ato bërë në majë të gishtave tuaj për të ndërtuar një valëzuar “shkëmb të ngurta, kung fu si tërheq panatyrshme për ju x 10" grip.

Nëse ju keni bërë workouts, ju do të dini se çfarë dua të them apo çfarë Charles, një klient këtu një herë më tha “Unë nuk shoh se si dikush mund të bëjë këto workouts nëse ata janë pjesë Gorilla!”

Dhe kështu, Vol #3 në seri - për t'ju kthyer në 70% Gorilla - “Thellë 70% Gorilla 30% Handstands njerëzore” - një tjetër shumë mirë, libër i marrë thellësisht në fakt, dhe ura në tjetrën dmth. handstands freestanding, sa herë që del.

Nuk ka pun as.

Gjithsesi

Kjo ka të bëjë me një temë tjetër, unë mendoj se unë mund të bëjë atë mbi atë se si unë pothuajse ra në një handstand lirë në këmbë sot... por le të rrinë në pull-ups, ish është edhe më e vështirë për shumicën e njerëzve për të bërë të drejtë ose në të gjitha.

Shikoni, një tjetër arsye e mia pull-up workouts janë aq të vështira këto ditë është unë të përqëndrohet në një stil të pull-ups - sot që ishte rregullt grip pull-up, gripz trashë, 50 reps, dhe më besoni, në qoftë se ju aplikoni fokus super në formë, bëj 'em ngadalshëm dhe të qëndrueshme - oh po, ju do të ndjeni atë (kam bërë 100 pushups shumë në një venë të ngjashme, kryesisht ashpër. E vetmja punë disi “e lehtë” që bëra ishte 250 squats dhe ndan..) (dhe disa punë të klubit - dritë).

Pra, kjo është një stërvitje solide në vetvete, por gjithsesi, kur ju jeni shumë të lodhur, ose të ndjehen të lodhur për të rep nga një tjetër?

Unë e kam thënë për një kjo është e gjitha në lidhje me mendore, por ne nuk do të merrni në atë këtu.

Fizikisht, çfarë mund të bëni është kjo - ose ndaloni stërvitjen në një numër disi më të ulët se normalisht do të (nëse kjo është 25, ndoshta ndaloni në 16 ose 18 - më besoni, do ta dini kur vjen numri).

Ose, dhe madje edhe më mirë, ngadalësoni ritmin e stërvitjes.

Dhe ju fokusoheni - si mendërisht ashtu edhe fizikisht në FORM.

Kjo mund të thotë reps tuaj të marrë më shumë për të përfunduar e cila është e mirë në qoftë se ju jeni shumë të lodhur për të shkuar shpejt (ju do të humbni formën në qoftë se ju bëni, në qoftë se ju edhe mund të).

Por kjo është në rregull!

Ju fjalë për fjalë do të punojnë muskujt në kockave në këtë mënyrë nëse ju bëni atë që unë jam duke thënë më lart. dhe ju do të rritet - si një farë e keqe mallkuar, si dhe nëse ju bëni atë të drejtë.

Disa nga pull-ups unë jam duke bërë në aspektin e rregullt pull-up, mirë, ata janë aq të vështira unë mund të bëjë vetëm 3-5 reps në formën e duhur për grup.

Dhe si kam mbaruar rep #50, Ndihem GONE.

Dhe ngatërruar.

Unë mendoj se unë do të trokas jashtë 20 pushups më të ngadaltë dhe të qëndrueshme dhe të bëhet për ditë, apo do të unë?

Ne do të shohim.

Hehe.

Tani për tani, kjo është ajo.

Dhe do të kthehem së shpejti.

Më të mirë

Rahul Mookerjee

PS - Për të mësuar se si të bëni pull-ups në mënyrë efektive në një nivel të lartë, zhurmë 'em out gjalpë të butë “lehtë peasy limon squeezy”, merrni kursin e famshëm botëror në të, me të vërtetë xhevahir në kurorë është quajtur këtu.