Apabila anda terlalu penat untuk melakukan pengulangan tunggal...

Bagi saya, ini berlaku - cukup ingin tahu, untuk latihan berat badan Guru yang senaman berat badan kegemarannya dan seperti Marin, yang dia bangga dengan yang paling - pull-up.

Sebelum anda mula tertanya-tanya whats up, baik, mendengar saya keluar kawan pertama.

Pertama, saya manusia seperti anda, sebaik sahaja anda mula melampaui rep #150 pada senaman pull-up - bukan sahaja ANDA - tetapi saya mula merasakannya juga.

Dua, dan yang lebih penting, dan ini adalah perbezaan utama antara ketika saya menulis Battletank Shoulders untuk satu, saya tidak - baik, tidak pada masa ini sekurang-kurangnya mempunyai akses “mudah” ke bar monyet yang saya gunakan ketika saya menulis buku itu.

Dalam buku itu, anda akan melihat bagaimana saya mencampurkan pull-up dengan kerja bar monyet - teknik yang dicuba dan diuji untuk membina bahagian atas badan APE yang kuat - dan kemudian bekerja di pushups, khususnya yang dilakukan di hujung jari anda untuk membina “batu pepejal, kung fu seperti tarikan luar biasa kepada anda x 10" cengkaman.

Jika anda telah DILAKUKAN latihan, anda akan tahu apa yang saya maksudkan atau apa Charles, pelanggan di sini pernah memberitahu saya “Saya tidak melihat bagaimana sesiapa boleh melakukan senaman itu melainkan mereka sebahagian Gorilla!”

Oleh itu, Vol #3 dalam siri ini - untuk menjadikan anda 70% Gorilla - “Mendalam 70% Gorilla 30% Handstands Manusia” - satu lagi buku yang sangat baik, sangat diterima sebenarnya, dan jambatan ke yang seterusnya iaitu handstands berdiri bebas, bila-bila masa yang keluar.

Tiada pun sama ada.

Bagaimanapun

Ini adalah mengenai topik yang berbeza, saya rasa saya juga boleh membuatnya lebih bagaimana saya hampir jatuh dalam handstand berdiri bebas hari ini... tetapi membolehkan berpegang kepada pull-up, bekas adalah lebih sukar bagi kebanyakan orang untuk melakukan hak atau sama sekali.

Lihat, sebab lain latihan pull-up saya sukar ini hari ini adalah saya memberi tumpuan kepada SATU gaya pull-up - hari ini yang merupakan cengkaman biasa pull-up, gripz tebal, 50 wakil, dan percayalah, jika anda memohon super fokus pada bentuk, lakukan 'em perlahan dan mantap - oh ya, anda akan MERASAKANNYA (saya melakukan 100 pushups juga dalam urat yang sama, kebanyakannya TOUGHIES. Satu-satunya kerja yang agak “mudah” yang saya lakukan ialah 250 squats dan perpecahan..) (dan beberapa kerja kelab - cahaya).

Jadi itulah senaman yang kukuh kepada dirinya sendiri, tetapi bagaimanapun, apabila anda terlalu letih, atau merasa letih untuk rep keluar satu sama lain?

Saya telah memberitahu anda untuk satu itu semua tentang mental, tetapi kita tidak akan masuk ke dalam bahawa di sini.

Secara fizikal, apa yang boleh anda lakukan adalah ini - sama ada menghentikan latihan pada jumlah yang agak rendah daripada yang biasa anda lakukan (jika itu 25, mungkin anda berhenti pada 16, atau 18 - percayalah, anda akan tahu apabila nombor itu datang).

Atau, dan lebih baik lagi, anda melambatkan tempo latihan.

Dan anda memberi tumpuan - baik secara mental dan fizikal pada BORANG.

Ini mungkin bermakna wakil anda mengambil masa lebih lama untuk menyelesaikan yang baik jika anda terlalu penat untuk pergi cepat (anda akan kehilangan bentuk jika anda melakukannya, jika anda juga boleh).

Tetapi thats denda!

Anda benar-benar akan bekerja otot untuk BONE dengan cara ini jika anda melakukan apa yang saya katakan di atas. dan anda akan berkembang - seperti rumpai juga jika anda melakukannya dengan betul.

Beberapa pull-up yang saya lakukan dari segi pull-up biasa, baik, mereka begitu sukar saya hanya boleh melakukan 3-5 wakil dalam bentuk yang betul setiap set.

Dan kerana saya selesai rep #50, Saya rasa GONE.

Dan gembira.

Saya fikir saya akan mengetuk 20 pushups lebih perlahan dan mantap dan dilakukan untuk hari itu, atau akan saya?

Kita akan lihat.

Hehe.

Buat masa ini, itulah.

Dan saya akan kembali tidak lama lagi.

Terbaik

Rahul Mookerjee

PS - Untuk belajar bagaimana untuk melakukan pull-up berkesan pada tahap yang tinggi, bang 'em keluar mentega licin “mudah peasy lemon squeezy”, mendapatkan kursus terkenal di dunia di atasnya, benar-benar JEWEL dalam mahkota ia telah dipanggil di SINI.