Ha túl fáradt vagy, hogy egyetlen ismétlést csinálj...

Számomra ez vonatkozik - furcsa módon - a Guru testtömeg-gyakorlására, amelynek kedvenc testtömeg-gyakorlása és a tengerészgyalogosokhoz hasonlóan büszke a legjobban - húzódzkodás.

Mielőtt elkezdené azon gondolkodni, mi van, jól, hallgass meg az első haveromat.

Először is, én vagyok az ember, mint te, ha egyszer elkezd túljutni rep #150 egy pull-up edzés - nem csak te -, de kezdem érezni is.

Kettő, és ami még fontosabb, és ez a legfontosabb különbség, amikor írtam Battletank Shoulders egy, én dont - nos, nem abban a pillanatban legalább van „könnyű” hozzáférést a majom bárok használtam, amikor írtam, hogy a könyv.

Ebben a könyvben látni fogja, hogyan kevertem a pull-up majom bár munka - egy kipróbált technika építeni a felsőtest egy erős sinewy APE -, majd a munka fekvőtámaszok, különösen azok végzett keze ügyében, hogy építsenek egy hullámos „sziklaszilárd, kung fu, mint természetellenes húzza neked x 10” markolat.

Ha elvégezte az edzéseket, tudni fogja, mire gondolok, vagy mit Charles, egy ügyfél itt egyszer azt mondta nekem: „Nem látom, hogy bárki is elvégezheti ezeket az edzéseket, hacsak nem Gorilla része!”

És így, Vol #3 a sorozatban -, hogy kapcsolja be a 70% Gorilla - „Mély 70% Gorilla 30% Emberi Handstands” - egy másik nagyon jól, mélyen fogadott könyv valójában, és a híd a következő, azaz szabadon álló kézállványok, amikor ez jön ki.

Nincs szójáték sem.

Egyébként is

Ez egy másik témáról szól, Azt hiszem, meg tudnám csinálni azt is, hogy ma majdnem elestem egy szabadon álló kézenállványon... de hagyjuk ragaszkodni a húzódzkodáshoz, az előbbit a legtöbb ember számára még nehezebb helyesen vagy egyáltalán megtenni.

Nézd, egy másik ok az én pull-up edzések ez nehéz ezekben a napokban összpontosítok EGY stílus pull-up - ma ez volt a rendszeres markolat pull-up, vastag gripz, 50 ismétlés, és hidd el, ha alkalmazni szuper hangsúly formában, nem 'em lassú és egyenletes - ó igen, akkor úgy érzi, hogy (én 100 fekvőtámasz is egy hasonló véna, többnyire TOUGHIES. Az egyetlen kissé „könnyű” munka volt 250 guggolás és a hasadások..) (és néhány klubmunka - könnyű).

Tehát ez egy szilárd edzés önmagának, de egyébként is, amikor túl fáradt vagy, vagy fáradtnak érzi magát, hogy kiszabadítson egy másikat?

Mondtam neked, hogy az egész a mentális dolgokról szól, de itt nem fogunk belemenni.

Fizikailag, amit tehetünk, ez - vagy állítsa le az edzést valamivel alacsonyabb számmal, mint általában (ha ez 25, talán megáll 16, vagy 18 - bízz bennem, tudni fogja, mikor jön a szám).

Vagy, és még jobb, lassítja az edzés tempóját.

És koncentrálsz - mind szellemileg, mind fizikailag a FORM-on.

Ez azt jelentheti, hogy az ismétlések hosszabb időt vesz igénybe, ami rendben van, ha túl fáradt vagy ahhoz, hogy gyorsan menjen (elveszíti formáját, ha igen, ha még tudsz).

De ez rendben van!

Szó szerint az izmokat a BONE felé dolgozod, ha azt teszed, amit fent mondok. és növekedni fogsz - mint egy átkozottul gyom is, ha jól csinálod.

Néhány húzódzkodás csinálok szempontjából a rendszeres pull-up, nos, ők annyira kemény én csak csinálni 3-5 ismétlést megfelelő formában készletenként.

És ahogy befejeztem a #50 képviselőt, úgy érzem, GONE.

És felvidított.

Azt hiszem, kiütöm 20 lassabb és stabilabb fekvőtámaszt, és elvégzem a napot, vagy fogok?

Majd meglátjuk.

Hehe.

Átmenetileg, ez az.

És nemsokára visszajövök.

Legjobb

Rahul Mookerjee

PS - Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni pull-up hatékonyan magas szinten, bumm 'em out vaj sima „könnyű borsó citrom squeezy”, hogy a világhírű természetesen rajta, valóban a JWEL a koronában ez már az úgynevezett ITT.