Kun olet liian väsynyt tekemään yhtä toistoa...

Minulle tämä pätee - kummallista kyllä, ruumiinpainoharjoitteluun Guru, jonka suosikki ruumiinpainoharjoittelu ja kuten merijalkaväki, yksi hän ylpeilee eniten - leuanvedoille.

Ennen kuin alat miettiä mitä on, hyvin, kuule minut ensimmäinen kaveri.

Ensinnäkin olen ihminen kuin sinä, kun aloitat rep #150: n pitemmälle vetoharjoittelussa - ei vain sinä - mutta aloin tuntea sen myös.

Kaksi, ja mikä vielä tärkeämpää, ja tämä on keskeinen ero, kun kirjoitin Battletank Shoulders yhdelle, I dont - no, ei tällä hetkellä ainakaan ole ”helppo” pääsy apina baareja käytin kun kirjoitin että kirja.

Tuossa kirjassa näet kuinka sekoitin leuanvedoissa apinapalkkityöhön - kokeiltuun tekniikkaan vahvan jäniksen APE: n ylävartalon rakentamiseksi - ja työskentelen sitten punnerruksissa, erityisesti sormenpäilläsi tehdyissä rakentaaksesi aallotetun ”rock solid, kung fu like unnatural pull to you it x 10" -otteen.

Jos olet tehnyt harjoituksia, tiedät mitä tarkoitan tai mitä Charles, asiakas täällä kerran kertoi minulle: ”En näe, miten kukaan voi tehdä näitä harjoituksia, elleivät he ole osa Gorillaa!”

Ja siten, Vol #3 sarjassa - tehdä sinusta 70% Gorilla - ”Syvällinen 70% Gorilla 30% Human Handstands” - toinen erittäin hyvin, syvästi vastaanotettu kirja itse asiassa, ja silta seuraavaan eli vapaasti seisovat handstands, aina kun se tulee ulos.

Ei sanaleikkejä.

Joka tapauksessa

Kyse on eri aiheesta, Oletan, että voisin myös tehdä sen siitä, kuinka melkein kaatuin tänään vapaasti seisovalla käsilläseisonnalla... mutta antaa tarttua leuanvetoon, entinen on useimmille ihmisille vielä vaikeampi tehdä oikein tai ollenkaan.

Katso, toinen syy minun leuanveto harjoitukset ovat niin kova näinä päivinä on keskityn yksi tyyli leuanvedoille - tänään, että oli säännöllinen ote leuanveto, paksu gripz, 50 toistoa, ja uskokaa minua, jos haet super keskittyä muodossa, do 'em hidas ja tasainen - kyllä, tunnet sen (Tein 100 punnerruksia liian samanlaiseen laskimoon, enimmäkseen TOUGHIES. Ainoa hieman ”helppo” työ, jonka tein, oli 250 kyykkyä ja halkeamia..) (ja jotkut klubityöt - kevyt).

Joten se on vankka harjoitus itselleen, mutta joka tapauksessa, kun olet liian väsynyt, tai tuntuu väsyneeltä rep ulos toinen?

Olen kertonut sinulle yhden, että kyse on mielenterveydestä, mutta emme pääse siihen täällä.

Fyysisesti, mitä voit tehdä on tämä - joko lopettaa harjoituksen hieman pienempi määrä kuin normaalisti olisi (jos thats 25, ehkä lopetat 16, tai 18 - luota minuun, tiedät kun numero tulee).

Tai, ja vielä paremmin, hidastat treenin tempoa.

Ja keskityt - sekä henkisesti että fyysisesti FORM: ssä.

Tämä voi tarkoittaa, että edustajasi kestää kauemmin, mikä on hienoa, jos olet liian väsynyt menemään nopeasti (menetät lomakkeen, jos et, jos edes pystyt).

Mutta se on hieno!

Voit kirjaimellisesti työskennellä lihaksia BONE tällä tavalla, jos et mitä sanon edellä. ja sinä kasvaa - kuin kirottu rikkaruoho samoin, jos et sen oikein.

Jotkut leuanvedoille teen kannalta säännöllisesti leuanveto, hyvin, ne ovat niin kova voin vain tehdä 3-5 toistoa oikeassa muodossa per sarja.

Ja kun lopetin rep #50, Tunnen GONE.

Ja innostunut.

Taidan tyrmätä 20 hitaampaa ja tasaista punnerrusta lisää ja tehdään päiväksi vai tulenko?

Saa nähdä.

Hehe.

Toistaiseksi, thats that.

Ja tulen pian takaisin.

Paras

Rahul Mookerjee

PS - Jos haluat oppia tekemään leuanvedoille tehokkaasti korkealla tasolla, bang 'em out butter smooth ”easy peasy lemon squeezy”, hanki maailmankuulu kurssi siitä, todella JEWEL kruunussa sitä on kutsuttu täällä.