Når du er for træt til at gøre en enkelt gentagelse...

For mig gælder dette - nysgerrig nok til kropsvægtøvelsen Guru, hvis foretrukne kropsvægtøvelse og ligesom marinesoldaterne, en han er stolt af de mest - pull-ups.

Før du begynder at undre dig over, hvad der sker, godt, hør mig ud første ven.

Først, Jeg er menneske som dig, når du begynder at komme ud over rep #150 på en pull-up træning - ikke kun dig - men jeg begynder at føle det også.

To, og endnu vigtigere, og dette er en vigtig forskel mellem, da jeg skrev Battletank Shoulders for en, jeg dont - godt, ikke i øjeblikket i det mindste har „let“ adgang til abe barer jeg brugte, da jeg skrev den bog.

I den bog, vil du se, hvordan jeg blandet i pull-ups med abe bar arbejde - en gennemprøvet teknik til at opbygge overkroppen af en stærk senet APE - og derefter arbejde i pushups, specifikt dem gjort på dine fingerspidser til at bygge en bølgepap „bundsolid, kung fu som unaturlig træk til dig det x 10" greb.

Hvis du har gjort træning, vil du vide, hvad jeg mener, eller hvad Charles, en kunde her engang fortalte mig „Jeg kan ikke se, hvordan nogen kan gøre disse træningsprogrammer, medmindre de er en del Gorilla!“

Og derfor Vol #3 i serien - for at gøre dig til 70% Gorilla - „Dyb 70% Gorilla 30% Human Handstands“ - en anden meget godt, dybt modtaget bog faktisk, og broen til den næste, dvs. fritstående håndstande, når det kommer ud.

Ingen ordspil heller.

Alligevel

Dette handler om et andet emne, Jeg formoder, at jeg også kunne klare det over, hvordan jeg næsten faldt ned i en fritstående håndstand i dag... men lader os holde sig til pull-ups, førstnævnte er endnu vanskeligere for de fleste mennesker at gøre det rigtige eller overhovedet.

Se, en anden grund til, at mine pull-up træning er så hårde i disse dage, er jeg fokuserer på EN stil af pull-ups - i dag var det det regelmæssige greb pull-up, tyk gripz, 50 reps, og tro mig, hvis du anvender superfokus på form, gør dem langsomt og stabilt - åh ja, du vil føle det (jeg gjorde 100 pushups også i en lignende vene, for det meste TOUGHIES. Det eneste noget „lette“ arbejde, jeg gjorde, var 250 squats og splittelserne..) (og nogle klub arbejde - lys).

Så det er en solid træning for sig selv, men alligevel, når du er for træt, eller føler dig træt af at gentage en anden?

Jeg har fortalt dig for en, at det handler om det mentale, men vi kommer ikke ind på det her.

Fysisk, hvad du kan gøre er dette - enten stoppe træningen på et noget lavere antal end du normalt ville (hvis det er 25, måske stopper du ved 16 eller 18 - tro mig, du ved, hvornår nummeret kommer).

Eller, og endnu bedre, sænker du tempoet i træningen.

Og du fokuserer - både mentalt og fysisk på FORM.

Dette kan betyde, at dine reps tager længere tid at gennemføre, hvilket er fint, hvis du er for træt til at gå hurtigt (du mister form, hvis du gør det, hvis du endda kan).

Men det er fint!

Du vil bogstaveligt talt arbejde musklerne til BONE på denne måde, hvis du gør hvad jeg siger ovenfor. og du vil vokse - som en forbandet ukrudt også, hvis du gør det rigtigt.

Nogle af de pull-ups jeg laver med hensyn til den regelmæssige pull-up, godt, de er så hårde, jeg kan kun gøre 3-5 reps i korrekt form pr sæt.

Og da jeg var færdig med rep #50, Jeg føler mig væk.

Og begejstret.

Jeg tror, jeg vil slå ud 20 mere langsomme og stabile pushups og gøres for dagen, eller vil jeg?

Vi får se.

Hehe.

For nu, det er det.

Og jeg kommer snart tilbage.

Bedste

Rahul Mookerjee

PS - For at lære at gøre pull-ups effektivt på et højt niveau, bang 'em out smør glat „let peasy citron squeezy“, få den verdensberømte kursus på det, virkelig JEWEL i kronen det er blevet kaldt lige HER.