Kada ste previše umorni da napravite jedno ponavljanje...

Za mene se to odnosi - dovoljno znatiželjno, na vježbu tjelesne težine Guru čija je omiljena vježba tjelesne težine i poput marinaca, onaj kojim se najviše ponosi - povlačenja.

Prije nego što počnete da se pitate šta ima, dobro, saslušajte me prvog drugara.

Prvo, ja sam čovjek poput vas, jednom kada počnete da prelazite rep #150 na vježbi za izvlačenje - ne samo VAS - već i ja to počinjem osjećati.

Dva, i što je još važnije, i to je ključna razlika između kada sam napisao Battletank ramena za jedan, ja dont - dobro, ne u ovom trenutku barem imati “lak” pristup majmuna barovi sam koristio kada sam napisao tu knjigu.

U toj knjizi vidjet ćete kako sam se miješao u pull-upove s majmunskim barom - isprobanom tehnikom za izgradnju gornjeg dijela tijela snažnog mišićnog APE - a zatim raditi u sklekovima, posebno onima koji su napravljeni na vrhovima prstiju kako biste izgradili valoviti “rock solid, kung fu poput neprirodnog povlačenja k vama x 10" stisak.

Ako ste završili treninge, znat ćete na šta mislim ili šta Charles, kupac ovdje mi je jednom rekao: “Ne vidim kako bilo ko može raditi te treninge osim ako nisu dio Gorilla!”

I stoga, Vol #3 u seriji - da vas pretvori u 70% Gorilla - “Duboko 70% Gorilla 30% Human Handstojci” - još jedna vrlo dobro, duboko primljena knjiga zapravo, i most do sljedećeg, tj. samostojećih ručica, kad god to izađe.

Ni dosjetka.

U svakom slučaju

Radi se o drugačijoj temi, pretpostavljam da bih mogao prebroditi kako sam danas skoro pao na slobodnom stojećem stajanju... ali držimo se povlačenja, prvi je još teži za većinu ljudi da rade ispravno ili uopće.

Gledajte, još jedan razlog zbog kojeg su moji vučni treninzi ovih dana ovako teški je da se fokusiram na JEDAN stil povlačenja - danas je to bio redoviti grip pull-up, debeli gripz, 50 ponavljanja, i vjerujte mi, ako primijenite super fokus na formu, učinite ih sporo i stabilno - oh da, OSJEĆIT ćete to (i ja sam 100 sklekova na sličan način, uglavnom TOUGHIES. Jedini pomalo “lak” posao koji sam obavio bio je 250 čučnjeva i podjela..) (a neki klupski rad - svjetlo).

Dakle, to je solidan trening za sebe, ali u svakom slučaju, kada ste previše umorni, ili se osjećate umorno da iznesete još jedan?

Rekao sam vam da se radi o mentalnom, ali ovdje nećemo ući u to.

Fizički, ono što možete učiniti je ovo - ili zaustavite vježbanje na nešto nižem broju nego inače (ako je to 25, možda se zaustavite na 16 ili 18 - vjerujte mi, znat ćete kada broj dođe).

Ili, i još bolje, usporavate tempo treninga.

I fokusirate se - i mentalno i fizički na FORM.

To može značiti da vašim ponavljanjima treba duže da se završe, što je u redu ako ste previše umorni da biste išli brzo (izgubit ćete formu ako to učinite, ako uopće možete).

Ali to je u redu!

Doslovno ćete raditi mišiće na BONE na ovaj način ako radite ono što govorim iznad. a vi ćete rasti - i poput prokletog korova ako to učinite kako treba.

Neki od povlačenja koje radim u smislu redovnog povlačenja, pa, toliko su teški da mogu napraviti samo 3-5 ponavljanja u pravilnom obliku po setu.

I dok sam završio rep #50, osjećam se Gone.

I uzbuđen.

Mislim da ću nokautirati još 20 sporih i stabilnih sklekova i biti završen za taj dan, ili ću?

Vidjet ćemo.

Hehe.

Za sada, to je to.

I vratit ću se uskoro.

Najbolji

Rahul Mookerjee - Fan zona, informacije

PS - Da biste naučili kako učinkovito raditi pull-up na visokom nivou, izbacite maslac glatko “lako peasy limun iscijeđen”, nabavite svjetski poznati kurs na njemu, zaista dragulj u kruni nazvan je upravo OVDJE.