Eftersom jag är den hombre som levererar, hehe.

Jag tittade på den senaste Tom Cruise-filmen (inte att jag är en fläkt, hehe) - ”American Made” för skiter och flin, främst på grund av den sanna historien (så säger de) den gjordes på.

Satt på 1970-80-talet, berättelsen om sant och även om inte är verkligen otroligt - verkligen ett äventyr fyllt liv. Hehe.

Vilket slutar i fängelsetid mest troligt - jag har inte sett hela filmen, men från att rekryteras som en smäll streck flirtig tung drickspilot som somnar halv berusad efter att ha kommit hem ignorerar hans sexigt utklädda fru (måste älska den mörka blicken på Madams ansikte, hehe)... Jag kan relatera till MYCKET av filmen.

Även om jag har levt ett äventyrsfyllt liv och säkert fortsätter att, är det inte någonstans nära som visas i filmen - där CIA rekryterar honom, så gör den colombianska (och andra maffian) - de får alla reda på varandra, otroligt, de låter honom båda vara en ”dubbelagent” (jag har skrivit en bok med det namnet, hehe)...

... och jag är inte säker på att jag skulle vilja göra något på distans som liknar vad Cruise gjorde i filmen.

Men hans armar - underarmar, särskilt sticker ut - jag kan så relatera till sladdarna som springer upp och ner dem, och den typ av tung träning han gjorde för dem!

Inte riktigt Stallone som, men jävligt nära, Jag säger det!

Bra överkroppsutveckling där, åtminstone för den här filmen.

Och jag kan relatera till de ”gröna ögonen” (det var alan Murray som gjorde den kommentaren, hehe ”för cool”) solglasögon han alltid bär. Jag bär mina i regnet också tydligen. Hehe.

För cool, gröna ögon, Jag minns fortfarande att Alan sa.

Bra man, det där!

I alla fall, Jag har varit känd för att bära flygarna mycket, till och med himmelblues som visas i en viss 80-tals flick, men det handlar inte om min stil eller underarmar.

Det handlar om - ja, något som Cruise får upprepade gånger under hela filmen.

Varför människor fortsätter att rekrytera honom?

”Eftersom han är gringo som får saker gjort”.

(specifikt, ”För att han är gringo som levererar”.)

Hehe.

Samma sak för din verkligen fitness klokt, min vän - och livsmässigt - förutom att jag ska ersätta ordet gringo med hombre, kom att tänka på det, jag har kallats gringo så många gånger att... ja, antingen skulle fungera.

Men egentligen, om du vill få jobbet gjort - och snabbt - och rätt - fitness klokt?

Kalla detta gringo - eller hombre - vad har du. Hehe.

Han levererar som ingen annan - och bättre - snabbare - snabbare - PERIOD. INGA frågor ställda. Han är inte heller för noga förutsatt att du gör vad han säger till dig!

På andra tankar, snälla inte.

Han svarar aldrig på dadgumit-telefonen...

Han hatar det. Han är trött på att berätta för folk att sluta ringa honom och sms eller e-post - och han föredrar e-post.

Och han föredrar online.

Så för att få ”eftersom det får jobbet gjort” fitnesssystem som ger dig underarmar som Rambo för en, överkroppsutveckling som Gama om du gör det rätt, gränslös energi, uthållighet, tjejer och vad inte (ok, jag lägger in tjejerna, hehe) - beställ sedan rätt - NU.

Ja, NU.

Och gå HÄR För att göra dina beställningar.

Och det är det.

Bäst,

Rahul Mookerjee