Omdat ik de hombre ben die levert, hehe.

Ik keek naar de laatste Tom Cruise-film (niet dat ik een fan ben, hehe) - „American Made” voor shits and grinns, vooral vanwege het waargebeurde verhaal (zo zeggen ze) waarop het is verzonnen.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 70-80 en als het waar is en zelfs als dat niet zo is, is het ECHT een leven vol avontuur. Hehe.

Wat waarschijnlijk eindigt in de gevangenis - ik heb niet de hele film gezien, maar omdat ik werd gerekruteerd als een slap dash flirterige piloot die half dronken in slaap valt nadat hij thuiskomt en zijn sexy geklede vrouw negeert (moet dol zijn op de donkere blik op Madam, hehe)... Ik kan me in VEEL van de film herkennen.

Hoewel ik een leven vol avontuur heb geleid en dat zeker zal blijven doen, komt het nergens in de buurt zoals te zien is in de film - waar de CIA hem rekruteert, net als de Colombiaan (en andere maffia) - ze komen allemaal over elkaar te weten, ongelooflijk, ze laten hem allebei een „dubbelagent” zijn (ik heb een boek met die naam geschreven, hehe)...

... en ik weet niet zeker of ik iets zou willen doen dat in de verste verte lijkt op wat Cruise in de film deed.

Maar zijn armen - vooral onderarmen die eruit springen - kan ik me zo goed vinden in de koorden die er op en neer liepen, en het soort zware training dat hij ervoor heeft gedaan!

Niet helemaal Stallone-achtig, maar verdomd dichtbij, dat kan ik wel zeggen!

Goede ontwikkeling van het bovenlichaam daar, althans voor deze film.

En ik kan me vinden in de „groene ogen” (dat was alan Murray die die opmerking maakte, hehe „te cool”) zonnebril die hij altijd draagt. Ik draag de mijne blijkbaar ook in de regen. Hehe.

Te coole, groene ogen, ik herinner me nog dat Alan dat zei.

Goed man, dat!

Hoe dan ook, het is bekend dat ik de Aviators veel draag, zelfs de hemelsblauw uit een bepaalde film uit de jaren 80, maar dit gaat niet om mijn stijl of onderarmen.

Het gaat over - nou ja, iets dat Cruise tijdens de film herhaaldelijk krijgt.

Waarom blijven mensen hem rekruteren?

„Omdat hij de gringo is die dingen gedaan krijgt”.

(specifiek: „omdat hij de gringo is die LEVERT”.)

Hehe.

Hetzelfde geldt voor jou, qua conditie, mijn vriend - en qua leven - behalve dat ik het woord gringo zal vervangen door hombre, als ik erover nadenk, ik ben al zo vaak gringo genoemd dat... nou ja, beide zouden werken.

Maar echt, als je de klus wilt klaren - en snel - en juist - qua fitness?

Noem deze gringo - of hombre - wat heb je. Hehe.

Hij levert als geen ander — en beter — sneller — sneller — PUNT. GEEN vragen gesteld. Hij is ook niet al te kieskeurig, op voorwaarde dat je DOET wat hij je zegt!

Bij nader inzien, alsjeblieft niet.

Hij neemt nooit de domme telefoon op...

Hij haat het. Hij is het zat om mensen te vertellen dat ze hem niet meer moeten bellen en sms'en of e-mailen - en hij geeft de voorkeur

En hij geeft de voorkeur aan online.

Dus om het fitnesssysteem „omdat het de klus klaart” te krijgen dat je onderarmen zoals Rambo geeft, ontwikkeling van het bovenlichaam zoals de Gama als je het goed doet, grenzeloze energie, uithoudingsvermogen, meisjes, en wat niet (ok, ik stop de meisjes erin, hehe) - bestel dan goed - NU.

Ja, NU.

En ga HIERHEEN om je bestellingen te plaatsen.

En dat is dat.

Beste,

Rahul Mookerjee