Mert én vagyok a hombre, aki szállít, hehe.

Néztem a legújabb Tom Cruise filmet (nem mintha rajongó vagyok, hehe) - „American Made” szarok és vigyorok miatt, főleg az igaz történet miatt (így mondják).

Az 1970-80-as években játszódik, a történet, ha igaz, és még ha nem is, valóban hihetetlen - valóban kalandokkal teli élet. Hehe.

Ami valószínűleg börtönbüntetéssel végződik - még nem láttam az egész filmet, de attól, hogy egy pofon kötőjelként toborozták, kacér nehéz ivóvíz pilóta, aki félig részeg elalszik, miután hazaért, figyelmen kívül hagyva szexuálisan öltözött feleségét (szeretni kell a sötét pillantást Madam arcán, hehe)... Tudok kapcsolódni egy csomó filmhez.

Bár kalandokkal teli életet éltem, és biztosan folytatom, nincs közel a filmhez hasonlóan - ahol a CIA toborozza őt, ugyanúgy, mint a kolumbiai (és más maffia) - mindannyian megtudják egymást, hihetetlenül, mindketten hagyják, hogy „kettős ügynök” legyen (írtam egy könyvet ezen a néven, hehe)...

... és nem vagyok biztos benne, hogy bármit is szeretnék csinálni, ami hasonlít arra, amit Cruise csinált a filmben.

De a karjai - az alkarjai, kifejezetten kiemelkednek - annyira kapcsolódhatok a felfelé és lefelé futó zsinórokhoz, és az a fajta nehéz edzés, amelyet nekik tett!

Nem egészen Stallone tetszik, de rohadtul közel, Ezt mondom!

Jó felsőtest fejlődés ott, legalábbis erre a filmre.

És kapcsolódhatok a „zöld szemekhez” (Alan Murray tette ezt a megjegyzést, hehe „túl hűvös”) napszemüveget, amelyet mindig visel. Úgy tűnik, az esőben is viselem az enyémet. Hehe.

Túl hűvös, zöld szemek, Még mindig emlékszem, hogy Alan mondta.

Jó ember, ez!

Különben is, Ismert, hogy sokat viseltem az Aviatorokat, még a 80-as években látható égblues is, de ez nem a stílusomról vagy az alkaromról szól.

Arról szól - nos, valami, amit Cruise ismételten kap a film során.

Miért toborozzák az emberek?

„Mert ő az a gringo, aki elintézi a dolgokat”.

(kimondottan, „mert ő a gringo, amely szállít”.)

Hehe.

Ugyanaz a tiéd igazán fitness bölcs, barátom - és az élet bölcs - kivéve, hogy a gringo szót hombre-vel helyettesítem, gondolkodom rajta, annyiszor hívtak gringónak, hogy... nos, bármelyik működne.

De tényleg, ha azt szeretnénk, hogy a munkát - és gyors - és jobb - fitness bölcs?

Hívd ezt gringónak - vagy hombre-nek - mi van. Hehe.

Ő szállít, mint senki más - és jobb - gyorsabb - gyorsabb - időszak. NINCS feltett kérdés. Ő sem túl nyűgös, feltéve, hogy megteszed, amit mond!

A második gondolatokra, kérlek, ne.

Soha nem veszi fel a dadgumit telefont...

Utálja. Beteg, hogy azt mondja az embereknek, hogy hagyják abba a hívást, és SMS-t vagy e-mailt - és inkább az e-mailt részesíti előnyben.

És inkább az internetet szereti.

Tehát, hogy a „mert ez lesz a munkát” fitness rendszer, amely kapsz alkar, mint a Rambo egy, felsőtest fejlődés, mint a Gama, ha jól csinálod, határtalan energia, állóképesség, lányok, és mi nem (rendben, tettem a lányok, hehe) - majd rendelni jobbra - MOST.

Igen, MOST.

És menjen ITT, hogy leadja megrendeléseit.

És ez az.

Legjobb,

Rahul Mookerjee