Koska olen hombre, joka toimittaa, hehe.

Katsoin uusinta Tom Cruise -elokuvaa (ei se, että olen fani, hehe) - ”American Made” paskaa ja virnistää, lähinnä todellisen tarinan takia (niin he sanovat) se tehtiin.

1970-80-luvulle sijoittuva tarina, jos se on totta ja vaikka ei, on todella uskomaton - todella seikkailun täyttämä elämä. Hehe.

Joka päättyy vankilaan todennäköisimmin - en ole nähnyt koko elokuvaa, mutta siitä, että hänet rekrytoidaan slap dash flirttaileva raskas juomapilotti, joka nukahtaa puoliksi humalassa päästyään kotiin sivuuttamatta seksikkäästi pukeutunutta vaimoaan (täytyy rakastaa tummaa ilmettä Madamin kasvoilla, hehe)... Voin liittyä paljon elokuvaan.

Vaikka olen elänyt seikkailun täyttämässä elämässä ja varmasti jatkaa, se ei ole lähelläkään elokuvan osoittamaa kuvaa - missä CIA rekrytoi hänet, samoin Kolumbialainen (ja muu mafia) - he kaikki saavat tietää toisistaan, uskomattoman, he molemmat antoivat hänen olla ”kaksoisagentti” (olen kirjoittanut kirjan sillä nimellä, hehe)...

... enkä ole varma, haluaisinko tehdä mitään etäisesti muistuttavaa mitä Cruise teki elokuvassa.

Mutta hänen käsivartensa - kyynärvarret, erityisesti erottuvat - voin liittyä niihin ylös ja alas juokseviin johtimiin ja sellaiseen raskaaseen koulutukseen, jonka hän teki heille!

Ei aivan Stallone kuten, mutta hiton lähellä, Sanon sen!

Hyvä ylävartalon kehitys siellä, ainakin tähän leffaan.

Ja voin samaistua ”vihreisiin silmiin” (se oli alan Murray, joka teki tuon kommentin, hehe ”liian viileä”) aurinkolasit, joita hän aina käyttää. Käytän omaani myös sateessa ilmeisesti. Hehe.

Liian viileä, vihreät silmät, Muistan yhä Alanin sanoneen.

Hyvä mies, tuo!

Joka tapauksessa, Minun on tiedetty käyttävän Aviatorsia paljon, jopa taivasblues, joka näkyy tietyssä 80-luvun elokuvassa, mutta tämä ei koske tyyliäni tai käsivarsiani.

Kyse on - no, jotain, jonka Cruise saa toistuvasti koko elokuvan ajan.

Miksi ihmiset rekrytoivat häntä jatkuvasti?

”Koska hän on gringo, joka saa asiat valmiiksi”.

(erityisesti, ”koska hän on gringo, joka TOIMITTAA”.)

Hehe.

Sama asia sinun todella kunto viisas, ystäväni - ja elämän viisas - paitsi että vaihdan sanan gringo hombre, tule ajattelemaan sitä, Minua on kutsuttu gringoksi niin monta kertaa, että... no, jompikumpi toimisi.

Mutta oikeasti, jos haluat saada työn tehtyä - ja nopeasti - ja oikein - kunto viisasta?

Kutsu tätä gringo - tai hombre - mitä sinulla on. Hehe.

Hän toimittaa kuin mikään muu - ja parempi - nopeammin - nopeammin - PERIOD. EI kysymyksiä. Hän ei myöskään ole liian kiusallinen edellyttäen, että teette sen, mitä hän käskee!

Toisista ajatuksista, älä.

Hän ei koskaan vastaa dadgumit-puhelimeen...

Hän vihaa sitä. Hän on kyllästynyt käskemään ihmisiä lopettamaan soittamisen hänelle ja lähettämään sähköpostia tai sähköpostia - ja hän haluaa sähköpostia.

Ja hän mieluummin verkossa.

Joten saadaksesi ”koska se saa työn tehtyä” kuntojärjestelmä, joka antaa sinulle käsivarret kuten Rambo yhdelle, ylävartalon kehitys kuten Gama, jos teette sen oikein, rajaton energia, kestävyys, tytöt, ja mitä ei (ok, laitoin tytöt sisään, hehe) - tilaa sitten oikein - NYT.

Kyllä, NYT.

Ja mene TÄSTÄ tehdäksesi tilauksesi.

Ja se on se.

Paras,

Rahul Mookerjee