Fordi jeg er den hombre, der leverer, hehe.

Jeg så den nyeste Tom Cruise-film (ikke at jeg er fan, hehe) - „American Made“ til lort og grin, mest på grund af den sande historie (så siger de) det blev lavet på.

Set i 1970'erne-80'erne, er historien, hvis sand og selvom ikke, VIRKELIG utrolig - virkelig et eventyrfyldt liv. Hehe.

Hvilket ender i fængsel tid mest sandsynligt - jeg har ikke set hele filmen, men fra at blive rekrutteret som en klap dash flirtende tung drikkepilot, der falder i søvn halvt beruset efter at komme hjem ignorerer sin sexet klædt kone (skal elske det mørke look på Madas ansigt, hehe)... Jeg kan forholde mig til MEGET af filmen.

Selvom jeg har levet et eventyr fyldt liv og sikker fortsætte med at, det er ikke nogen steder nær som vist i filmen - hvor CIA rekrutterer ham, så gør den colombianske (og anden mafia) - de alle finde ud af om hinanden, utroligt, de begge lade ham være en „dobbeltagent“ (jeg har skrevet en bog med det navn, hehe)...

... og jeg er ikke sikker på, at jeg gerne vil gøre noget, der ligner, hvad Cruise gjorde i filmen.

Men hans arme - underarme, specifikt skiller sig ud - jeg kan så forholde mig til ledningerne løber op og ned dem, og den slags tunge træning, han gjorde for dem!

Ikke helt Stallone ligesom, men forbandet tæt, Jeg vil sige, at!

God overkropsudvikling der, i det mindste til denne film.

Og jeg kan forholde mig til de „grønne øjne“ (det var alan Murray, der kom med den kommentar, hehe „for cool“) solbriller han altid bærer. Jeg bærer min i regnen også tilsyneladende. Hehe.

For cool, grønne øjne, Jeg kan stadig huske, at Alan sagde.

God mand, det!

Alligevel, Jeg har været kendt for at bære flyverne meget, endda himmelblues vist i en bestemt 80"ers flick, men dette handler ikke om min stil eller underarme.

Det handler om - ja, noget, som Cruise får gentagne gange i hele filmen.

Hvorfor folk bliver ved med at rekruttere ham?

„Fordi han er gringoen, der får tingene gjort“.

(specifikt, „fordi han er den gringo, der LEVERER“.)

Hehe.

Samme ting for jeres virkelig fitness klogt, min ven - og livsmæssigt - undtagen jeg vil erstatte ordet gringo med hombre, kommer til at tænke på det, jeg er blevet kaldt gringo så mange gange, at... godt, enten ville arbejde.

Men virkelig, hvis du ønsker at få arbejdet gjort - og hurtig - og rigtigt - fitness klogt?

Kald denne gringo - eller hombre - hvad har du. Hehe.

Han leverer som ingen anden - og bedre - hurtigere - hurtigere - PERIODE. Ingen spørgsmål stillet. Han er heller ikke alt for kræsen, forudsat at du GØR, hvad han beder dig om!

På anden tanker, vær venlig ikke.

Han svarer aldrig på dadgumit-telefonen...

Han hader det. Han er træt af at bede folk om at stoppe med at ringe til ham og sms eller e-mail - og han foretrækker e-mail.

Og han foretrækker online.

Så for at få „fordi det får jobbet gjort“ fitness-system, der vil give dig underarme som Rambo for en, overkropsudvikling som Gama, hvis du gør det rigtigt, grænseløs energi, udholdenhed, piger, og hvad ikke (ok, jeg sætter pigerne i, hehe) - så bestil lige - NU.

Ja, NU.

Og gå HER for at placere dine ordrer.

Og det er det.

Bedst,

Rahul Mookerjee