Zelfmassage — en 'liefde niet oorlog' maken — op je „vermoeide, pijnlijke lijf” en...

Ik zweer het, ze zeggen dat krantenkoppen in e-mails belangrijk zijn om mensen ertoe te brengen ze „te openen” - en ik denk dat met mijn openingspercentage van meer dan 30% - wat goed is voor ELKE branche (niet dat ik veel aandacht besteed aan open tarieven of klikpercentages - VERKOOP is de bottom line en/of de indicator voor alles naar mijn mening) - en met mij opzettelijk proberen de krantenkoppen NIET overdreven hip te laten klinken of zo - ik ga daar weer tegen de trend in.

E-mailexperts - de echte - degenen die hun kont kennen van een gat in de grond zeggen al een tijdje dat mijn aanpak de juiste is, die e-mailkoppen van „click baity” werken niet, maar gezien wat mensen schrijven, lijken ze dat nog steeds - tot op zekere hoogte.

Hoe dan ook, ik heb vandaag dat stukje „rommel” in mijn e-mail gekregen.

Ik heb het artikel waarnaar het gelinkt is niet eens gelezen, en ik ook niet.

Een van die onzin „feel good” stukken die verderop naar precies F leidt.

Ik bedoel, begrijp me niet verkeerd.

Mijn geschiedenis met massage - zowel gerelateerd aan hanky panky als NIET, hehe - is bekend.

Medicinale massages in China, regelmatige sportmassages, voetmassages, ik vind ze allemaal geweldig, ik krijg ze altijd - en ik ook - en jij!

Massage is bijna belangrijk, de Indiase worstelaars wisten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is om te masseren na een zware dag in de „akharas”...

Ik wijdt er een heel hoofdstuk aan in 0 Excuses Fitness, zoals je weet. Met een goede reden.

Als ik met rechte rug aan mijn bureau zit, masseer ik vaak de drukpunten op de voeten gedurende de dag - of de handen - ik doe soms zelfs zelf mijn valstrikken.

Hallo, het werkt, maar ik doe het niet om „mijn vermoeide, pijnlijke lichaam te genezen”.

Zoals een techspecialist me laatst terecht vertelde (met enkele vervelende problemen die we hebben gehad op een andere site met veel verkeer die een verder robuuste server vertragen - die ik nu eindelijk heb opgelost, geloof ik)...

... het is het beste om EERST de hoofdoorzaak van het probleem te achterhalen en te verhelpen.

En zo is het ook met je lichaam, mijn vriend.

Als je constant moe, geïrriteerd of pijnlijk bent, dan is er iets anders aan de hand, de kans is groot en je moet ongeëvenaard een goed trainingsprogramma volgen dat je kont trapt en je moet er consistent mee zijn, verdomd consistent.

Eén dag later, een vrije dag, gaat dat hier niet werken.

Je moet dagelijks iets doen. Maak incrementele vooruitgang - dagelijks.

Na ongeveer twee maanden, of misschien zelfs eerder, zo'n routine te hebben gevolgd - persoonlijk denk ik dat je binnen een WEEK resultaten zult zien en voelen als je het goed doet, en als je volhoudt, stijgen de voordelen - samengestelde rente als ik het zo mag zeggen...

Een stuk beter dan het toepassen van oplossingen die niet „lang meegaan”, vind je niet?

Los het onderliggende probleem op - NU.

Schaf zonder verder uitstel het 0 Excuses Fitness System aan en begin aan de oefeningen te werken - NU.

En dat is dat.

Beste,

Rahul Mookerjee