Selvmassage - og at gøre „elsker ikke krig“ - til din „træt øm krop“ og...

Jeg sværger, de siger, at overskrifter i e-mails er vigtige for at få folk til at „åbne dem“ - og jeg gætter med min over 30% åbne sats - hvilket er godt for enhver industri (ikke at jeg er meget opmærksom på enten åbne satser eller klikrater - SALG er bundlinjen og/eller indikatoren for noget efter min mening) - og med mig med vilje forsøger IKKE at få overskrifter til at lyde alt for snazzy eller hvad ikke - jeg bukker trenden der igen.

E-mail-eksperter - de rigtige - dem, der kender deres røv fra et hul i jorden, har sagt et stykke tid nu, at min tilgang er den rigtige, de „klik baity“ e-mail-overskrifter virker ikke, men i betragtning af hvad folk skriver, synes de stadig at - i et omfang.

Anyway - jeg fik det stykke „junk“ i min e-mail i dag.

Jeg har ikke engang læst artiklen, den er knyttet til, det vil jeg heller ikke.

En af disse bullshit „feel good“ stykker, der fører til nøjagtigt F hele vejen.

jeg mener, misforstå mig ikke.

Min historie med massage - både hanky panky relateret og IKKE, hehe - er velkendt.

Medicinsk massage i Kina, regelmæssig sportsmassage, fodmassage, jeg elsker dem alle, jeg får dem hele tiden - det skal jeg også - og dig!

Massage er næsten vigtigt, de indiske brydere for én vidste vigtigheden af en gnide ned efter en hård dag i „akharas“...

Jeg dedikerer et helt kapitel til det i 0 Undskyldninger Fitness, som du ved. Med god grund.

Når jeg sidder ved mit skrivebord, lige bagud, masserer jeg ofte trykpunkterne på fødderne hele dagen - eller hænderne - jeg vil endda gøre mine fælder selv nogle gange.

Hej, det virker, men jeg gør det ikke for at „ordne min trætte øm krop“.

Som en tech specialist fortalte mig med rette den anden dag (w.r.t nogle irriterende problemer, vi har haft på et andet websted med en masse tung trafik bremse en ellers robust server - som jeg har rettet endelig nu, tror jeg)...

... det er bedst at finde ud af og helbrede RODårsagen til problemet FIRST.

Og sådan er det med din krop, min ven.

Hvis du konstant er træt, irritabel, ømme, så er der noget andet foregår, chancerne er fremragende og uden sidestykke, du har brug for at komme på et godt træningsprogram, der sparker din røv, og du skal være konsekvent, forbandet i overensstemmelse med det.

En dag på, en fridag, der ikke vil arbejde her.

Du skal gøre noget dagligt. Gør trinvise fremskridt - dagligt.

Efter omkring to måneder eller deromkring, eller måske endda tidligere på at være på sådan en rutine - personligt tror jeg, du vil begynde at se og føle resultater inden for en uge, hvis du gør tingene rigtigt, og hvis du fortsætter, fordelene amp op - sammensatte renter, hvis jeg måske sige det...

Et helvede meget bedre end at anvende rettelser, der ikke „varer“, tror du ikke?

Løs det underliggende problem - NU.

Få 0 Excuses Fitness System uden yderligere forsinkelse, og begynd at arbejde på øvelserne - NU.

Og det er det.

Bedst,

Rahul Mookerjee