Handschoenen voor robotrevalidatie en wat niet...

Vanmiddag sprak ondergetekende met een man die een tijdje geleden van een motor viel.

Ik heb geen idee of het lijkt op wat er ongeveer een jaar met de vrouw is gebeurd toen ze te hard remde op haar scooter of zoiets en uiteindelijk haar voet verstuikte tot het punt dat ze er nauwelijks een verdomd gewicht op kon leggen - maar de blessure is vergelijkbaar, en ik vermoed dat het „hoe” het gebeurde ook hetzelfde is.

Mensen in China (en India natuurlijk!) gebruik altijd tweewielers, de jouwe heeft echt uit zijn jeugd weggestuurd van tweewielers, tenzij ik in de VS van A ben, waar SOMMIGE verkeersregels worden gevolgd, hehe (China is in dat opzicht niet zo slecht, maar plaatsen als India -nou ja, zoals een klant van papa uit Italië maar liefst een keer zei: „de markeringen op de weg zijn daar ter decoratie” - of, zoals ik al zei „om te zien wie de meeste regels kan overtreden”))...

Zelfs dan zal ik verdomd voorzichtig zijn - deze verwondingen bijvoorbeeld!

Hoe dan ook, de kerel kan maanden daarna nauwelijks meer grip krijgen - de vrouw is wat beter hersteld, maar ze klaagt toch de hele tijd over haar lichaam, dus wie weet.

Hij is in ieder geval bijna 60 door deze kerel, dus in dat opzicht is het anders met hem, en hij is ook niet bepaald de soort training (dus verwachten dat hij herstelt zoals ik deed na die vervelende duimscheurblessure die ik had - en vele anderen - die ik hersteld heb zonder rust en meer trainingen - is een verliezende „strijd”)...

Hoe dan ook, hij vroeg me of ik hem een paar van die robothandschoenen (of deels) kon geven, als je begrijpt wat ik bedoel.

Ik moet zorgen dat hij me de YouTube stuurt die hij me liet zien, maar eigenlijk is het een soort handschoen die je helpt om de vingers te openen, vast te pakken, enz. Enz. Hij kan zijn hand (linkerhand) nu blijkbaar nauwelijks openen, blijkbaar zijn de zenuwen ernstig aangetast.

Mijn eerste reactie op hem was natuurlijk om meer in het gebied te werken, maar hij luisterde niet.

Gebruik grijpers, drong ik erop aan (en ik kon bijna, verdomd dichtbij, mijn dochter horen binnenkomen als een moedereend) „die dingen zijn ook beschikbaar voor kinderen, ik heb ze gebruikt! „(ze heeft))...

En gebruik makkelijke, zei ik, en probeer de vingers steeds meer te bewegen, als ze gewoon in die positie blijven, worden ze alleen maar gevoeliger.

Hij hakte en hakte, ik vertelde hem dat ik van fitness hield - zowel persoonlijk als zakelijk, maar ik had hem net zo goed kunnen vertellen dat Jeff Bezos van plan is naar Mars te vliegen.

Alsof „who cares” zijn algemene ding was.

Hehe.

Dat is prima...

Toen zei ik dat hij mijn hand moest vastpakken terwijl ik zijn andere hand vasthield - en zijn ogen werden groter van verbazing toen ik hem nauwelijks vastgreep, en ik bleef hem zeggen dat hij hem moest vastpakken - MEER!

En nee, het was ook geen aangrijpende wedstrijd, ik liet hem het fitnessgedeelte zien, maar hoe dan ook...

... Ik praat er over een paar dagen met een collega van de fabriek over.

Ik zou het Gorilla Girl Sophia hebben gevraagd, maar ze heeft me de afgelopen dagen boos gemaakt op haar BS en ondanks haar berichten in de mate van „Ik dacht dat je me had verwijderd!” (Ik niet, maar verdomd dichtbij!) - Ik reageer NIET en bespreek het NIET met haar (hoewel mijn wechat ook is gecrasht, dus dat maakt het makkelijker. Hehe)).

Maar echt, ik vertelde hem alles over het versterken van zwakke pezen, spieren, producten die hij in dat opzicht kon kopen (niet alleen de mijne) - maar hij wilde er helemaal niet naar luisteren.

Ach ja, ik heb mijn schouders opgehaald.

Als je veel geld wilt uitgeven, is dat jouw beslissing, zei ik tegen hem.

Hij lachte.

„Dat doe ik niet, daarom wil ik het uit China hebben”.

Maar China is al jaren niet zo goedkoop, zei ik tegen hem.

Hehe.

Hoe dan ook.

Ik zal jullie op de hoogte houden, maar afgezien van enkele vervelende siteproblemen in een andere branche die ik eindelijk - denk ik - heb opgelost - is dat voorlopig het verhaal.

Binnenkort weer terug!

Beste,

Rahul Mookerjee

PS - Haal Gorilla Grip nu op - echt de BESTE als het gaat om het ontwikkelen van een CORSUCERENDE, oerdegelijke grip en goed gedaan, het is ook geweldig om te herstellen van een blessure als je het tempo varieert enz.

En vergeet niet dat het zinloos is om de wagen voor het paard te zetten, pak het 0 Excuses Fitness System ook op terwijl je bezig bent.