Robotti kuntoutus käsineet ja mitä ei...

Tänä iltapäivänä puhuit todella kaverille, joka putosi moottoripyörältä jonkin aikaa sitten.

Minulla ei ole aavistustakaan, onko se samanlainen kuin mitä vaimolle tapahtui vuodessa tai niin, kun hän jarrutti liian kovaa skootterilleen tai jotain ja päätyi nyrjähtämään jalkaansa siihen pisteeseen, että hän tuskin pystyi painamaan sitä - mutta vahinko on samanlainen, ja epäilen, että ”miten” se tapahtui, on myös samanlainen.

Ihmiset Kiinassa (ja Intiassa, tietysti!) käytä kahta pyöräilijää koko ajan, sinun on todella ohjannut pois lapsuudestaan kahdesta pyöräilijästä, ellei Im Yhdysvalloissa A: ssa, jossa jotkut liikennesääntöjä noudatetaan, hehe (Kiina ei ole liian huono tältä osin, mutta paikoissa kuten Intia -hyvin, kuten isä Italiasta, asiakas ei vähemmän kerran sanonut ”merkinnät tiellä ovat siellä koristeluun” - tai, kuten sanon ”nähdä kuka voi rikkoa eniten sääntöjä”))...

Silloinkin olen hemmetin varovainen - nämä vammat yhdelle!

Joka tapauksessa, jätkä voi tuskin tarttua kuukausia myöhemmin - vaimo toipui jonkin verran paremmin, mutta hän valittaa koko ajan ruumiistaan joka tapauksessa, joten kuka tietää.

Hän on lähellä 60 ainakin vaikka tämä jätkä, joten se on erilainen tässä suhteessa häneen, ja hän ei ole aivan harjoitus lajitella joko (niin odottaa häntä toipumaan kuten tein sen jälkeen, kun ilkeä peukalon halkeama vamma minulla oli - ja monet muut - jonka olen toipunut kautta NO levätä ja enemmän liikuntaa - on menettää ”taistelu”)...

Joten joka tapauksessa, hän kysyi minulta hankkimasta hänelle joitain niitä robottisia ”proteeseja” (tai osa) käsineitä, jos saat driftini.

Minun täytyy saada hänet lähettämään minulle Youtube, jonka hän näytti minulle, mutta pohjimmiltaan se on hansikas sellainen asia, joka auttaa sinua avaamaan sormet, pito, jne. jne., hän voi tuskin avata kätensä (vasen käsi) nyt ilmeisesti, ilmeisesti hermot ovat huonosti vaikuttaneet.

Ensimmäinen vastaukseni hänelle, tietysti, oli työskennellä alueella enemmän, mutta hän ei kuunnellut.

Käytä tarttujia, kehotin (ja voisin melkein, hiton lähellä, kuulla tyttäreni soivan kuin äiti ankka ”nuo asiat ovat saatavilla myös lapsille, Olen käyttänyt niitä! ”(hänellä on))...

Ja käytä helppoja, sanoin, ja yritä liikuttaa sormia yhä enemmän, vain jättämällä ne siihen asentoon tekee heistä vain tunnottomampia.

Hän helmaili ja hawed, sanoin hänelle, että olin kuntoilussa - sekä henkilökohtaisesti että yrityksenä, mutta olisin voinut yhtä hyvin kertoa hänelle, että Jeff Bezos aikoo lentää Marsiin.

Kuten, ”kuka välittää” oli hänen yleinen asia.

Hehe.

Mikä on hieno...

Sitten käskin häntä tarttumaan käteni, kun tartuin hänen toiseen käteensä - ja hänen silmänsä laajenivat hämmästyneenä, kun tuskin edes tartuin, ja käskin häntä pitämään kiinni - LISÄÄ!

Ja ei, se ei ollut myöskään mukaansatempaava kilpailu, näytin hänelle sen kunto-osuuden, mutta joka tapauksessa...

... Juttelen asiasta muutaman päivän päästä erään kollegan kanssa tehtaalta.

Olisi kysynyt Gorilla Girl Sophia, mutta hän on vihainen minua BS: n kanssa viime päivinä ja huolimatta hänen viesteistään siinä määrin ”Luulin, että poistit minut!” (En ole, mutta hiton lähellä!) - En vastaa tai keskustele siitä hänen kanssaan (vaikka minun wechat tehty kaatui liian, joten se helpottaa. Hehe)).

Mutta oikeasti, Kerroin hänelle kaiken heikkojen jänteiden, lihasten, tuotteiden vahvistamisesta, joita hän voisi ostaa tältä osin (ei vain minun) - mutta hän ei kuuntele mitään siitä.

Noh, kohautin olkiani.

Jos haluat käyttää suuria taaloja, se on sinun puhelusi, jonka sanoin hänelle.

Hän nauroi.

”Minä en, siksi haluan sen Kiinasta ”.

Paitsi että Kiina ei ole ollut niin halpaa vuosiin, kerroin hänelle.

Hehe.

Joka tapauksessa.

Pidän ya'll lähetetty, mutta muut kuin jotkut kiusaa sivuston kysymyksiä toisella biz joka olen vihdoin - luulen - ratkaistu - thats tarina nyt.

Takaisin pian!

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Pick up Gorilla Grip nyt - todella PARAS kannalta kehittää CORSUCATING, rock solid pito ja tehty oikein, se on hienoa toipua loukkaantumisen liian jos muutat tempo jne.

Ja muista, kärryn asettaminen hevosen eteen on turhaa, poimi 0 Tekosyitä myös kuntojärjestelmään, kun olet siinä.