Robotic Rehabilitation Handsker og hvad ikke...

I eftermiddag talte din virkelig med en fyr, der faldt af en motorcykel for et stykke tid tilbage.

Jeg aner ikke, om det ligner det, der skete med konen et år eller deromkring, da hun bremsede for hårdt på sin scooter eller noget og endte med at forstuve sin fod til det punkt, hun næppe kunne lægge nogen forbandet vægt på det - men skaden er ens, og jeg formoder, at „hvordan“ det skete, er også ens.

Folk i Kina (og Indien, selvfølgelig!) Brug to hjul hele tiden, din har virkelig styret væk fra sin barndom fra to hjul, medmindre jeg er i USA af A, hvor nogle trafikregler følges, hehe (Kina er ikke så slemt i den henseende, men steder som Indien -godt, som klient af far fra Italien sagde ikke mindre engang“ markeringerne på vejen er der til dekoration“ - eller som jeg siger „for at se, hvem der kan bryde flest regler“))...

Selv da vil jeg være forbandet forsigtig - disse skader for en!

Anyway, fyren kan næppe gribe måneder bagefter - konen genvandt noget bedre, men hun klager hele tiden om hendes krop alligevel, så hvem ved det.

Han nærmer sig 60 i det mindste selvom denne fyr, så det er anderledes i den henseende med ham, og han er heller ikke ligefrem træningssorteringen (så at forvente, at han skal komme sig som jeg gjorde efter den grimme tommelfinger crack skade, jeg havde - og mange andre - som jeg genvundet gennem INGEN hvile og flere træningsprogrammer - er en tabende „kamp“)...

Så alligevel, han spurgte mig om at få ham nogle af disse robot „proteser“ (eller del) handsker, hvis du får min drift.

Jeg skal få ham til at sende mig den Youtube, han viste mig, men dybest set er det en handske slags ting, der hjælper dig med at åbne fingrene, greb, osv osv, han kan næppe åbne sin hånd (venstre hånd) nu tilsyneladende, tilsyneladende er nerverne hårdt ramt.

Mit første svar til ham, selvfølgelig, var at ARBEJDE området mere, men han lyttede ikke.

Brug gribere, Jeg opfordrede (og jeg kunne næsten, forbandet nær, hør min datter kime ind som en mor and „disse ting er også tilgængelige for børn, Jeg har brugt dem! „(hun har))...

Og brug lette, jeg sagde, og prøv at flytte fingrene mere og mere, bare at lade dem være i den position vil kun gøre dem mere følelsesløse.

Han hemmed og hawed, jeg fortalte ham, at jeg var i fitness - både personligt og som en virksomhed, men jeg kunne lige så godt have fortalt ham, at Jeff Bezos planlægger at flyve til Mars.

Synes godt om, „Hvem bekymrer sig“ var hans generelle ting.

Hehe.

Hvilket er fint...

Så bad jeg ham om at gribe min hånd, mens jeg greb hans anden hånd - og hans øjne blev bredere i forbløffelse, da jeg næppe engang greb, og jeg fortsatte med at fortælle ham at gribe - MERE!

Og nej, det var heller ikke en gribende konkurrence, Jeg viste ham fitnessdelen af det, men alligevel...

... Jeg chatter en kollega fra fabrikken om et par dage om det.

Ville have spurgt Gorilla Girl Sophia, men hun har forbandet mig med sin BS i de sidste par dage og på trods af hendes beskeder i omfanget af „Jeg troede, du slettede mig!“ (Det har jeg ikke, men forbandet nær!) - Jeg reagerer IKKE eller diskuterer det med hende (selvom min wechat også styrtede ned, så det gør det lettere. Hehe)).

Men virkelig fortalte jeg ham alt om at styrke svage sener, muskler, produkter, han kunne købe i den henseende (ikke kun min) - men han ville ikke lytte til noget af det.

Nå godt, Jeg trak på skuldrene.

Hvis du vil bruge store penge, det er dit opkald, fortalte jeg ham.

Han grinede.

„Det gør jeg ikke, det er derfor, jeg vil have det fra Kina“.

Bortset fra at Kina ikke har været så billigt i årevis, Jeg fortalte ham.

Hehe.

Anyway.

Jeg holder dig sendt, men bortset fra nogle irriterende webstedsproblemer på en anden biz, som jeg endelig - tror jeg - løst - det er historien for nu.

Tilbage snart!

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Pick up Gorilla Grip nu - virkelig det BEDSTE med hensyn til at udvikle et CORSUCATING, bundsolid greb og gjort rigtigt, det er dejligt at komme sig efter skade også, hvis du varierer tempoet osv.

Og husk, at lægge vognen foran hesten er meningsløs, afhent 0 Undskyldninger Fitness System også, mens du er ved det.