Sparkar ”bekämpa” träningspass - och mer!

I ett ord - de får dig att känna dig fantastisk.

Jag gjorde några pull-ups idag, mina 100 knäböj - sedan lite klubbarbete.

Då ville jag... göra något annorlunda, och så gjorde jag inte mer av ovanstående (vilket jag normalt skulle ha), men tanken slog mig att slå en tung väska - vilket jag gjorde - utom med min långa (som en viss Carol en gång sa) ”giraff som” ben, hehe.

Och 200 sparkar senare, grundläggande sparkar - min!

Jag känner verkligen hjärtat dunkande, endorfinerna PUMPING - svetten rinner ner i nedre delen av ryggen - och mer.

Men det här handlar inte så mycket om det eller till och med vilken typ av spark jag gjorde - grundläggande Taekwondo-spark vi lärde oss i 7: e klass i princip - som... ja, hur det får dig att känna dig ”annars”.

Jag har skrivit tidigare om rövsparken (metamorfiskt sett) Jag fick i ringen med Marc den afrikanska Silverback Gorilla när jag gjorde vad han sa dvs ”gå tre omgångar med mig i ringen!”

Nu, konditionerande klokt var det inte så illa, men hjärtat pumpade definitivt, men det var så jag kände nästa dag som verkligen betydde. (eller frågor).

ANNORLUNDA.

Som jag sa till Marc senare, min nedre rygg - mina fällor, ena sidan av min kropp (höfter) bara ”kände” annorlunda än allt fotarbete inblandade.

Och rörelsens stil - detta även för någon som mig väl van vid fysisk aktivitet!

Det är annorlunda, min vän - stridssporter är bara OLIKA.

Och träningen du gör för stridssporter - ingenting ersätter det, ingenting får dig att känna att den typen av träning gör, för att inte tala om mentalt känner du dig på toppen av världen, bra sätt att släppa överflödig ånga etc.

Nu... mina fällor och nedre delen av ryggen känns annorlunda idag. Just nu.

Och vad är poängen med att jag berättar allt detta?

Väl, först och främst, den tunga väskan lämpar sig för bra träningspass om du vet hur du använder den rätt.

Även om du inte gör det, kan du få en ganska bra träning i (men se till att fokusera på formen, du kommer att vara så mycket effektivare - även om det är lätt att bara gå alla ut börjar i, och du kommer fortfarande svettas... fokusera mer på att lära sig FORM, oavsett om du sparkar, punch, eller båda)...

Och om du inte har en tung väska, väl, kom ihåg en sak.

Träningen jag lär dig i 0 Ursäkter Fitness är exakt den typ av träning som de gamla timrarna gjorde för att få i den fantastiska formen de fick i - de är precis vad stridsidrottare använder fram till denna dag.

Och de kommer att kasta din rumpa i form som INGENTING annat där ute kommer, om du gör det rätt - och snabbt på det.

Skaffa ditt exemplar NU.

Bäst,

Rahul Mookerjee

PS - Bra recension -

Detta är en fantastisk bok om fitness som har rätt kombination av intensitet och intelligens. Det här är inte själskrossande träningspass eller styrketräning, men de är verkligen inte heller en promenad i parken. Ordet som bäst kan beskriva dessa träningspass är SMART. Det hjälper dig att leka med din kroppsvikt och få dig super passform.

Murli Pawar, Projektledare, New Delhi, Indien

Så sant, min vän - så sant!

Hämta ditt exemplar - NU.