„Harci” edzések rúgása - és még sok más!

Egyszóval - félelmetesnek érzik magukat.

Csináltam néhány pull-up ma, a 100 guggolás, aztán néhány klub munka.

Aztán akartam... valami mást csinálni, és így nem tettem többet a fentiekből (amit általában volna), de az ötlet arra késztetett, hogy egy nehéz táskát üssek - amit tettem -, kivéve a hosszú (ahogy egy bizonyos Carol egyszer mondta) „zsiráf, mint” lábak, hehe.

És 200 rúgás később, alapvető rúgások - én!

Valóban érzem, hogy a szív dübörgő, az endorfinok PUMPING - az izzadság folyik le a hát alsó részén - és így tovább.

De ez nem annyira erről szól, vagy akár arról is, hogy milyen rúgást tettem - alapvető Taekwondo rúgás, amelyet alapvetően a 7. osztályban tanultunk -, valamint... nos, hogyan érzi magát „másképp”.

Korábban írtam a seggrúgásról (metamorfikusan szólva) A ringbe kerültem Marc-val, az afrikai Silverback Gorilla-val, amikor azt tettem, amit mondott, azaz „menj három kört velem a ringben!”

Most, kondicionálás bölcs, nem volt olyan rossz, de a szív határozottan szivattyúzott, de valóban számított a KÖVETKEZŐ nap. (vagy számít).

KÜLÖNBÖZŐ.

Mint mondtam Marc később, a hát alsó - a csapdák, az egyik oldalon a testem (csípő) csak „érezte” különbözik az összes lábmunka részt.

És a mozgás stílusa - ez még olyan ember számára is, mint én, jól használják a fizikai aktivitást!

Ez differernt, barátom - harci sportok csak különböző.

És a harci sportok edzése - semmi sem helyettesíti, semmi sem érzi úgy, mintha ez a fajta edzés lenne, nem is beszélve arról, hogy szellemileg a világ tetején érzi magát, nagyszerű módja annak, hogy elengedje a felesleges gőzt stb.

Most... a csapdáim és a hát alsó része ma másként érzi magát. Most rögtön.

És mi értelme, hogy mindezt elmondjam neked?

Jól, Először, a nehéz táska nagyszerű edzésekre alkalmas, ha tudja, hogyan kell helyesen használni.

Még akkor is, ha nem, akkor kap egy nagyon jó edzés (de győződjön meg róla, hogy összpontosítson formában, akkor lesz, hogy sokkal hatékonyabb - bár ez könnyű, hogy csak megy minden ki kezdve, és akkor is izzad... inkább a tanulás a FORM, hogy rúg, ütés, vagy mindkettő)...

És ha nincs nehéz táskád, jól, emlékezz egy dologra.

Az edzések, amelyeket 0 Excuses Fitness-ben tanítok, pontosan olyan edzések, amelyeket a régi időzítők tettek, hogy nagyszerű formába kerüljenek - pontosan ezeket használják a harci sportolók ezen a napon.

És úgy fogják alakítani a fenekedet, mint SEMMI más odakinn, ha jól csinálod - és gyorsan.

Szerezd meg a példányodat MOST.

Legjobb,

Rahul Mookerjee

PS - Nagyszerű áttekintés -

Ez egy csodálatos könyv a fitneszről, amely az intenzitás és az intelligencia megfelelő kombinációjával rendelkezik. Ezek nem lélektörő edzések vagy súlyzós edzések, de biztosan nem is séta a parkban. Az a szó, amely legjobban leírhatja ezeket az edzéseket, a SMART. Segít játszani a testtömegével, és szuper illeszkedni.

Murli Pawar, Projektmenedzser, Új-Delhi, India

Tehát igaz, barátom - így igaz!

Szerezd meg a példányodat - MOST.