”Taistelu” -harjoitusten potkiminen - ja paljon muuta!

Sanalla sanoen - ne saavat sinut tuntemaan itsesi mahtavaksi.

Tein tänään leuanvetoja, satasen kyykkyäni - sitten kerhohommia.

Sitten halusin... tehdä jotain erilaista, joten en tehnyt enemmän edellä mainittua (mikä minulla normaalisti olisi), mutta ajatus iski minua lyödä raskasta laukkua - mitä tein - paitsi pitkillä (kuten eräs Carol kerran sanoi) ”kirahvi kuten” jalat, hehe.

Ja 200 potkua myöhemmin, peruspotkuja - my!

Tunnen todella sydämen sykkivän, endorfiinien PUMPING - hiki virtaa alas alaselkäni - ja enemmän.

Mutta tämä ei ole niin paljon siitä tai edes millaista potkua tein - perus Taekwondo-potku, jonka opimme 7. luokassa pohjimmiltaan - kuten... hyvin, miten se saa sinut tuntemaan ”muuten”.

Olen kirjoittanut aiemmin perseestä potkimisesta (metamorfisesti ottaen), jonka pääsin kehään afrikkalaisen Silverback Gorillan Marcin kanssa, kun tein mitä hän sanoi, eli ”mene kolme kierrosta kanssani kehässä!”

Nyt, ilmastointi viisas, se ei ollut niin paha, mutta sydän pumppasi ehdottomasti, mutta se, miltä tunsin SEURAAVANA päivänä, oli todella merkitystä. (tai asiat).

ERI.

Kuten sanoin Marcille myöhemmin, alaselkäni - ansojani, ruumiini toinen puoli (lonkat) vain ”tuntui” erilaiselta kuin kaikki mukana oleva jalkatyö.

Ja liikkeen tyyli - tämä jopa minun kaltaiselleni hyvin tottunut liikuntaan!

Se on erilainen, ystäväni - taistelulajit ovat vain erilaisia.

Ja taistelulajeihin tekemäsi koulutus - mikään ei korvaa sitä, mikään ei saa sinua tuntemaan, että tällainen koulutus tekee, puhumattakaan henkisesti sinusta tuntuu maailman huipulla, loistava tapa päästää ylimääräinen höyry jne.

Nyt... ansani ja alaselkäni tuntuvat erilaisilta TÄNÄÄN. Juuri nyt.

Ja mitä järkeä minun on kertoa sinulle kaiken tämän?

Hyvin, ihan aluksi, raskas laukku soveltuu erinomaisiin harjoituksiin, jos osaat käyttää sitä oikein.

Vaikka et, voit saada melko hyvä harjoitus (mutta varmista keskittyä muodossa, voit olla, että paljon tehokkaampi - vaikka se on helppo vain mennä kaikki ulos alkaen, ja voit silti hiki... keskittyä enemmän oppimiseen FORM, onko potkia, booli, tai molemmat)...

Ja jos sinulla ei ole raskasta laukkua, hyvin, muista yksi asia.

Harjoitukset, joita opetan sinulle 0 Tekosyyt Fitness ovat juuri sellaisia harjoituksia, joita vanhat ajastimet tekivät saadakseen hyvässä kunnossa, jonka he saivat - ne ovat juuri sitä, mitä taisteluratehtävissä käytetään tähän päivään asti.

Ja he huutavat perseesi muotoon kuin mikään muu siellä, jos teette sen oikein - ja nopeasti siinä.

Hanki kopio NYT.

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Loistava arvostelu -

Tämä on hämmästyttävä kunto-kirja, jolla on oikea yhdistelmä voimakkuutta ja älykkyyttä. Nämä eivät ole sielua murskaavia harjoituksia tai painoharjoittelua, mutta he eivät todellakaan ole myöskään kävely puistossa. Sana, joka voisi parhaiten kuvata näitä harjoituksia, on SMART. Se auttaa sinua pelaamaan painollasi ja saamaan itsesi erittäin sopivaksi.

Murli Pawar, Projektipäällikkö, New Delhi, Intia

Niin totta, ystäväni - niin totta!

Hanki kopiosi - NYT.