Kicking „kamp“ træning - og mere!

Med et ord - de får dig til at føle dig fantastisk.

Jeg lavede nogle pull-ups i dag, mine 100 squats - så nogle klub arbejde.

Så ville jeg... gøre noget andet, og så gjorde jeg ikke mere af ovenstående (som jeg normalt ville have), men ideen slog mig at ramme en tung taske - hvilket jeg gjorde - undtagen med min lange (som en bestemt Carol engang sagde) „giraf som“ ben, hehe.

Og 200 spark senere, grundlæggende spark - min!

Jeg føler virkelig hjertet dunkende, endorfinerne PUMPING - sveden flyder ned ad min nedre ryg - og mere.

Men det handler ikke så meget om det eller endda hvilken slags spark jeg gjorde - grundlæggende Taekwondo kick vi lærte i 7. klasse dybest set - som... godt, hvordan det får dig til at føle dig „ellers“.

Jeg har skrevet før om røven sparker (metamorfisk set) Jeg fik i ringen med Marc den afrikanske Silverback Gorilla, da jeg gjorde, hvad han sagde dvs. „gå tre runder med mig i ringen!“

Nu, konditionering klogt var det ikke så slemt, men hjertet pumpede bestemt, men det var sådan, jeg følte den NÆSTE dag, der virkelig betyder noget. (eller betyder noget).

ANDERLEDES.

Som jeg fortalte Marc senere, min nedre ryg - mine fælder, den ene side af min krop (hofter) bare „følte“ anderledes end alt det involverede fodarbejde.

Og bevægelsesstilen - dette selv for en som mig godt vant til fysisk aktivitet!

Det er differernt, min ven - kampsport er bare forskellige.

Og den træning, du laver til kampsport - intet erstatter det, intet får dig til at føle, at den slags træning gør, for ikke at nævne mentalt, du føler dig på toppen af verden, fantastisk måde at slippe af med overskydende damp osv.

Nu... mine fælder og lænden føles anderledes I DAG. Lige nu.

Og hvad er meningen med, at jeg fortæller dig alt dette?

Godt, først ud, den tunge taske egner sig til gode træningsprogrammer, hvis du ved, hvordan du bruger den rigtigt.

Selv hvis du dont, kan du få en temmelig god træning i (men sørg for at fokusere på form, vil du være så meget mere effektiv - selv om det er nemt at bare gå alle ud starter i, og du vil stadig svede... fokusere mere på at lære FORM, uanset om du sparke, punch, eller begge)...

Og hvis du ikke har en tung taske, godt, husk en ting.

De træningsprogrammer, jeg lærer dig i 0 Undskyldninger Fitness, er nøjagtigt den slags træning, de gamle timere gjorde for at komme i den gode form, de fik i - det er netop det, kampatleter bruger indtil DENNE dag.

Og de vil kæmpe din røv i form som intet andet derude vil, hvis du gør det rigtigt - og hurtigt på det.

Hent din kopi NU.

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Fantastisk anmeldelse -

Dette er en fantastisk bog om fitness, der har den rigtige kombination af intensitet og intelligens. Disse er ikke sjælknusende træning eller vægttræning, men de er bestemt heller ikke en tur i parken. Ordet, der bedst kunne beskrive disse træningsprogrammer, er SMART. Det hjælper dig med at lege med din kropsvægt og få dig super fit.

Murli Pawar, Projektleder, New Delhi, Indien

Så sandt, min ven - så sandt!

Hent din kopi - NU.