„24 éves vagyok, de a hátfájásom 65 éves” (és miért nem feltétlenül a legjobb megoldás a hátfájásra is)

Elhízás, rossz közérzet (egészen a gyerekekig - olyan kisgyerekek, akiknek több egészségügyi problémája van, mint az őket nevelő felnőttek, bár a felnőttek sem mentesülnek), a mindenütt zajló tombolia, a lustaság, a hátfájás - vállfájdalom - állandó nyafogás mindenről - kíváncsi vagyok néha , gyakran, mire jutottunk társadalomként.

„24 éves vagyok, de a hátfájásom 65 éves”, a szokásos alacsony energiájú BS kíséretében (és természetesen egy teljes hajlandóság befektetni azokba a termékekbe, amelyek segítenek neki, csak egy hajlandóság fel-le szajkózni, amely megoldja F all)...

És ő sem az egyetlen (valami főiskolai csaj üzen nekem erről).

Nem a 20 éves főiskolai csaj, akit nemrég blokkoltam újra - mintha három számát blokkoltam volna, nemrég kapott egy negyediket, hogy engem bosszantson.

„Nandini, miért nem válaszolsz, ha beszélni akarsz”

Nem, ez inkább a „Hello!” majd tücskök. Erről már korábban írtam, alapvetően idióták, akik ingyen akarnak „szórakoztatni” a beszélgetés leple alatt, ahol az összes beszélgetést, hallgatnak, és egy-két megjegyzéssel „valami mást csinálva”, általában valami mást csinálva - ezek a fajta emberek szánalmasak, a nők sem egyedül, egy volt barátom, „Ricky” pontosan ugyanúgy volt.

Ugh.

A múltban adtam ezeknek az embereknek egy esélyt, Most, ez BLOCK azonnal.

Nem akarom, hogy a közelemben legyenek (bevallom, adtam még egy esélyt a lánynak, de tegnap este ismét blokkoltam, de egyébként is)...

... ez nem emberek ebben a tekintetben, vagy ő, hanem az igazi pandémiáról.

Hátfájás, rossz egészségi állapot, betegség stb - és lehetővé teszi, hogy összpontosítson az első - hátfájás - amely a legtöbb ember egyenlővé az alsó hátfájás és helyesen így, mivel úgy tűnik, hogy ez az, amit a legtöbb ember szenved - derékfájás - és gyenge csípő stb.

De a hátfájás ennél sokkal összetettebb, barátom.

A hát felső és középső fájdalma gyakoribb, mint gondolnád, és az egyik terület gyengesége kiterjed a másikra.

A testtartásnak - egész nap - sok köze van ehhez, a legtöbb ember nem veszi észre, hogy egyszerűen egyenesen járni, beszívni a belet (igaz, hogy sok ember számára herkulesi feladat a bél puszta mérete miatt) - és a fogyás - hosszú utat jelent a sok hátfájás és az egészségügyi problémák megoldása felé Tábornok.

A múltban kihoztam a hidat, mint a #1 gyakorlat ennek megoldására, sok guru csinálja, de ezt már nem csinálom.

Miért - mert a híd, miközben kiváló edzés, és egy, amit naponta meg kell tennie, átkozottul jó - sok mindent elnéz.

Először, a legtöbb ember a hátsó hídra gondol, amikor áthidalásról van szó, de a FRONT híd ugyanolyan fontos.

Évek óta gyenge combhajlításom van, ami nem engedné meg, hogy rendesen előre hajoljak, de ha egy hátsó hídra jutok, egész nap ott maradnék.

Még soha nem volt hátfájás, de ez a gyengébb fordította át a gyenge teljesítmény más gyakorlatok - mint a split, vagy más előre kanyarban - ugyanolyan fontos!

Akkor van FELSŐ vissza kérdések - ami véleményem szerint - a pull-up - és club/mace/kettlebell munkát jobb néhány a legjobb dolog, amit tehetünk a hátad.

A masszázsok is nagyszerűek - de nem oldják meg a mögöttes egészségügyi problémákat, barátom.

Akkor, megvan a „legjobb átkozotti gyakorlat”

Igaz, hogy egy HELL egy gyakorlat és edzés, hogy az egyik, próbálja meg 250-et egymás után, majd mondja el, hogyan érzi magát „a legjobb, amit valaha éreztem” az emberek beszámoltak vissza mondja nekem, és igazuk van, úgy érzi, „ki ebből a világból” oly módon, hogy semmi más közel sem tud.

De még ez is - a legtöbb változat - erősen az alsó hátra összpontosít, csak akkor, ha eljut a „gyakran figyelmen kívül hagyott” könyv egyik változatához - a sarok FLAT változathoz -, hogy valóban elkezd valahol ab bölcs. (nem azt mondom, hogy szokás, ha másképp csinálod, hanem hogy valóban a következő szintre lépj)...

Mindenesetre - a megoldás minderre?

Megfelelő testmozgási rend.

Légy kevésbé lusta, kevesebbet egyél, dolgozz ki többet, légy kemény mentálisan.

Megfelelő testtartás a nap folyamán.

Kerülje a „mély kanapékat”, mint például a pestis (szó szerint furcsán érzem magam, amikor bennük ülök) - és háttámla az autóülésekben stb.

Rengeteg húzódzkodás - Rengeteg klub - vízforraló harang munka (Lumberjack Lodestone Fitness, most amit igazán kell foglalni MOST) - és persze, nem egy csomó nehéz guggolás és combhajlítás/hip munka is (Squat 101, izometrikus és rugalmasság Training - a Compilation).

Mindezt jól csinálják, a hátfájás a múlté lesz - és IGEN, összpontosítson mind az első hídra, mind a hátsó hídra egyaránt, mindketten felsőbbrendű gyakorlatok, de a legtöbbjük túlságosan az utóbbira összpontosít, és nem az előbbire.

És ez az.

Hamarosan visszajövök!

Legjobb,

Rahul Mookerjee