”Olen 24-vuotias, mutta selkäkipu on 65 vuotta vanha” (ja miksi silta ei välttämättä ole myöskään paras ratkaisu selkäkipuun)

Liikalihavuus, huonovointisuus (aina lapsia myöten - pienet lapset, joilla on enemmän terveysongelmia kuin vanhemmat, vaikka aikuiset eivät myöskään ole mitenkään vapautettuja), kaikkialla tapahtuva tomfoolery, laiskuus, selkäkipu - olkakipu - jatkuva valittaminen kaikesta - ihmettelen joskus , usein, mihin olemme yhteiskuntana tulleet.

”Olen 24-vuotias, mutta selkäkipu on 65-vuotias”, johon liittyy tavallinen matalan energian BS (ja tietysti täydellinen haluttomuus investoida tuotteisiin, jotka auttavat häntä, vain halu narttua ylös ja alas, mikä ratkaisee F kaikki)...

Ja hän ei ole myöskään ainoa (se on joku yliopiston poikasen viesti minulle tästä).

Ei 20-vuotias college-poikasen, jonka äskettäin estin uudelleen - kuten olen estänyt kolme hänen numerostaan, hän sai äskettäin neljännen, joka pester minua.

”Nandini, miksi et vastaa, jos haluat puhua”

Ei, se on enemmän ”Hei!” ja sitten sirkat. Olen kirjoittanut tästä aiemmin, he ovat pohjimmiltaan moroneja, jotka haluavat ”viihdyttää” ilmaista keskustelun varjolla, jossa sinä puhut kaikki, he kuuntelevat, ja voivat siru kommentilla tai kahdella ”tekemällä jotain muuta”, yleensä tekemällä jotain muuta - tällaiset ihmiset ovat säälittäviä, se ain eivät myöskään naiset yksin, entinen ystäväni ”Ricky” oli täsmälleen samalla tavalla.

Uh.

Aiemmin annoin näille ihmisille mahdollisuuden, nyt, se on BLOCK heti.

En halua heitä lähelleni (tosin annoin tytölle uuden mahdollisuuden, mutta estin hänet jälleen viime yönä, mutta joka tapauksessa)...

... tämä ei ole ihmisiä tältä osin, tai hän, kyse on todellisesta pandemiasta.

Selkäkipu, sairaus, sairaus jne. - ja antaa keskittyä ensimmäiseen selkäkipuun - jota useimmat ihmiset rinnastavat alaselän kipuun ja perustellusti, koska se näyttää olevan mitä useimmat ihmiset kärsivät - alaselän kipu - ja heikot lonkat jne.

Mutta selkäkipu on paljon monimutkaisempaa, ystävä.

Ylä- ja selkäkipu ovat yleisempiä kuin luulisi, ja yhden alueen heikkous ulottuu toiseen.

Asennolla - koko päivän - on paljon tekemistä tämän kanssa, useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että yksinkertaisesti kävely pystyssä, imee suolen sisään (tosin Herkuleen tehtävä monille ihmisille suolen pelkän koon vuoksi) - ja laihdutus - menee pitkälle kohti paljon selkäkipuongelmia ja terveysongelmia yleinen.

Aikaisemmin tuoin sillan #1 -harjoitukseksi tämän ratkaisemiseksi, monet gurut tekevät, mutta en enää tee tätä.

Miksi - koska silta samalla erinomainen liikunta, ja yksi sinun pitäisi tehdä päivittäin, olla hiton hyvä - unohtaa monia asioita.

Ihan aluksi, useimmat ihmiset ajattelevat takasiltaa siltojen suhteen, mutta ETUsilta on yhtä tärkeä.

Vuosia, Minulla on ollut heikot takareisut, jotka eivät salli minun taipua eteenpäin kunnolla, mutta vie minut takaisin siltaan, Pysyisin siellä päivät pitkät.

Minulla ei ole koskaan ollut selkäkipuja, mutta tämä heikkous kääntyi huonoon suorituskykyyn muissa harjoituksissa - kuten jaossa tai muissa eteenpäin taivutuksissa - yhtä tärkeää!

Sitten sinulla on UPPER takaisin kysymyksiä - joka mielestäni - leuanveto - ja klubi/mace/Kahvakuula työtä tehdään oikein ovat joitakin parhaita asioita voit tehdä selällesi.

Hieronnat ovat myös suuria - mutta ne eivät korjaa taustalla olevia terveysongelmia, ystäväni.

Sitten sinulla on ”paras darn harjoitus”

Tosin yksi helvetin harjoitus ja harjoitus, että yksi on, yrittää tehdä 250 peräkkäin ja sitten kertoa minulle, miten sinusta tuntuu ”paras olen koskaan tuntenut” ihmiset ovat raportoineet takaisin kertoa minulle, ja he ovat oikeassa, se saa sinut tuntemaan ”pois tästä maailmasta” tavalla mitään muuta lähellä voi.

Mutta sekin - useimmat variantit - keskittyvät alaselkään voimakkaasti, sen vain silloin, kun pääset johonkin kirjan ”usein huomiotta jätetty” muunnelmista - korkokengät FLAT variantti - että todella alkaa saada jonnekin viisasta. (ei sanoa et tapana, jos et sitä toisella tavalla, mutta todella mennä seuraavalle tasolle)...

Joka tapauksessa - ratkaisu tähän kaikkeen?

Oikea liikuntaohjelma.

Ole vähemmän laiska, syö vähemmän, treenaa enemmän, ole kova henkisesti.

Oikea asento koko päivän.

Vältä ruton kaltaisia ”syviä sohvia” (kirjaimellisesti, minusta tuntuu oudolta, kun istun niissä) - ja selkätukea turvaistuimissa jne.

Paljon leuanvedoille - PALJON Club - vedenkeitin bell työtä (Lumberjack Lodestone Fitness, nyt thats yksi sinun todella täytyy varata NYT) - ja tietenkin, tehdä paljon raskaiden kyykyssä ja hamstring/hip työtä samoin (kyykky 101, Isometrinen ja joustavuus koulutus - kokoelma).

Tee kaikki tämä oikein, selkäkipu on menneisyyttä - ja KYLLÄ, keskity molempiin etusiltaan ja takasiltaan yhtä lailla, ne ovat molemmat superlatiivisia harjoituksia, mutta useimmat keskittyvät liikaa jälkimmäiseen eikä entiseen.

Ja se on se.

Takaisin pian!

Paras,

Rahul Mookerjee