„Jeg er 24 år gammel, men mine rygsmerter er 65 år gammel“ (og hvorfor broen heller ikke nødvendigvis er den bedste løsning for rygsmerter)

Fedme, utilpashed (helt ned til børn - små børn, der har flere sundhedsmæssige problemer end de voksne, der har forældret dem, selvom de voksne heller ikke er fritaget), tomfoolery foregår overalt, dovenskab, rygsmerter - skuldersmerter - konstant klynker over alt - jeg spekulerer nogle gange , tit, hvad er vi som samfund kommet til.

„Jeg er 24 år gammel, men mine rygsmerter er 65 år gammel“ ledsaget af den sædvanlige lavenergi BS (og selvfølgelig en fuldstændig uvillighed til at investere i de produkter, der vil hjælpe hende, bare en vilje til at tæve op og ned som løser F alle)...

Og hun er heller ikke den eneste (det er en college-kylling, der sender mig besked om dette).

Ikke den 20 år gamle college chick jeg for nylig blokeret igen - ligesom jeg har blokeret tre af hendes numre, hun fik for nylig en fjerde til at plage mig.

„Nandini, bare hvorfor svarer du ikke, hvis du vil tale“

Nah, det er mere af „Hej!“ og så fårekyllinger. Jeg har skrevet om dette før, de er dybest set idioter, der ønsker at blive „underholdt“ gratis under dække af samtale, hvor du laver al den snak, de lytter, og kan chip ind med en kommentar eller to „mens du gør noget andet“, normalt mens du gør noget andet - den slags mennesker er patetiske, det er heller ikke kvinder alene, en tidligere ven af mig „Ricky“ var nøjagtigt på samme måde.

Ugh.

Tidligere gav jeg disse mennesker en chance, nu, det er BLOCK med det samme.

Jeg vil ikke have dem overalt i nærheden af mig (ganske vist gav jeg pigen endnu en chance, men jeg blokerede hende igen i går aftes, men alligevel)...

... dette er ikke mennesker i den henseende eller hende, det handler om den virkelige pandemi.

Rygsmerter, dårligt helbred, sygdom osv. - og lader fokusere på den første - rygsmerter - som de fleste mennesker svarer til lændesmerter og med rette, da det ser ud til at være det, de fleste mennesker er ramt af - lændesmerter - og svage hofter osv.

Men rygsmerter er langt mere komplekse end det, ven.

Øverste ryg og midt rygsmerter er mere almindelige, end du tror, og svaghed i det ene område strækker sig til det andet.

Posture - hele dagen - har meget at gøre med dette, de fleste mennesker er ikke klar over, at bare gå oprejst, suge tarmen ind (ganske vist en herculean opgave for mange mennesker på grund af tarmens store størrelse) - og tabe sig - går langt i retning af at løse mange rygsmerter og sundhedsproblemer i generelt.

Tidligere ville jeg bringe broen ud som #1 øvelse for at løse dette, mange guruer gør, men jeg gør ikke længere dette.

Hvorfor - fordi broen, mens en fremragende øvelse, og en du skal gøre dagligt, være forbandet god til - overser mange ting.

Først ud, de fleste mennesker tænker på bagbroen, når det kommer til brodannelse, men FRONT-broen er lige så vigtig.

Årevis, Jeg har haft svage hamstrings, der ikke tillader mig at bøje fremad ordentligt, men få mig ind i en bagbro, Jeg ville blive der hele dagen lang.

Jeg har aldrig haft rygsmerter, men denne svaghed oversat til dårlig præstation i andre øvelser - som split, eller andre fremad bøjninger - lige så vigtigt!

Så har du UPPER rygproblemer - som efter min mening - pull-up - og klub/mace/kettlebell arbejde udført rigtigt er nogle af de bedste ting, du kan gøre for din ryg.

Massage er også gode - men de løser ikke de underliggende sundhedsproblemer, min ven.

Derefter, du har den „bedste darn øvelse“

Ganske vist en HELVEDE af en øvelse og træning, at man er, prøv at gøre 250 i træk og derefter fortælle mig, hvordan du føler „det bedste jeg nogensinde har følt“ folk har rapporteret tilbage fortæller mig, og de har ret, det gør du føler „ud af denne verden“ på en måde intet andet nær kan.

Men selv det - de fleste af varianterne - fokuserer på lænden tungt, det er kun når du kommer til en af varianterne i bogen „ofte ignoreret“ - hælene FLAT variant - at du virkelig begynder at få et sted ab klogt. (ikke at sige, at du plejer, hvis du gør det den anden vej, men for virkelig at gå til det næste niveau)...

Anyway - løsningen på alt dette?

En ordentlig øvelse regime.

Vær mindre doven, spis mindre, træne mere, vær hård mentalt.

Korrekt kropsholdning hele dagen.

Undgå „dybe sofaer“ som pesten (bogstaveligt talt føler jeg mig mærkelig, når jeg sidder i dem) - og rygstøtte i bilsæder osv.

Masser af pull-ups - Masser af klub - kedelklokke arbejde (Lumberjack Lodestone Fitness, nu er det en, du virkelig har brug for at reservere NU) - og selvfølgelig gør du også en masse tunge huk- og hamstring/hoftearbejde (Squat 101, Isometrisk og fleksibilitetstræning - kompileringen).

Gør alt dette rigtigt, rygsmerter vil være en saga blot - og JA, fokus på BÅDE frontbroen og bagbroen lige, de er begge superlative øvelser, men de fleste fokuserer alt for meget på sidstnævnte og ikke førstnævnte.

Og det er det.

Tilbage snart!

Bedst,

Rahul Mookerjee