Miért ül a végrehajtás kiválósága kifejezés olyan jól velem!

Be kell vallanom, van néhány dolog, amit jobban szerettem a nap folyamán, mint a WWF - vagy a WWE, mivel később átnevezték.

Különösen az Attitude Era, utána minden lefelé ment. Soha nem lesz egy másik korszak és termés a szupersztárok, mint ez - nem is beszélve a minden idők kedvenc Steve Austin - soha!

Kár, hogy a korszak véget ért, de láthatjuk, hogy hamarabb visszatér, mint gondolnád, az emberek általában rosszul vannak attól, hogy politikailag korrektek, de aztán újra, van egy hatalmas csomó, amely a sarki ellentétet érzi, tehát ki tudja.

De egyébként is... Genetikai Jackhammer Vince Mac Mahon, a ritka - vagy egy, ha megvan a megfelelő alkalom, hogy elengedte a haját a fiúkkal igazán vakolva.

Úgy dobálták, mint egy csavargó. Hehe.

Bret Hart önéletrajzában, Hiszek, azt írja: „Emlékszem, hogy gondolkodom, mit tettem, ott fekszik Vince sovány nyakával”...

Ezek Vince számára a boobybuilding előtti napok voltak, Hiszek!

De egyébként, a klub után pirított, megjelentek egy bizonyos Ric Flair szállodai szobájában, követelték, hogy engedjék be (valamilyen oknál fogva Flair soha nem jelent meg kezdetben) - és az elpirult szállodai íróasztal nem - és Vince?

„Vince MacMahon vagyok”, nyilvánvalóan határozott hangon üvöltött.

Nos, ezzel nem vitatkozhatunk, Vinnie Mac, és az íróasztalos sem tudta, megszerezték a kulcsot, beléptek, meggyújtották az ízületeiket és...

... szóval hová megyek ezzel?

Természetesen nem kritika vagy értékelés Bret könyvének egyik módja - ami nyilvánvalóan sok gyűlöletet gyűjt bizonyos negyedekből.

„Tele van önmagával”, megy a kórus. Úgy tűnik, sok birkózó is így gondolja, és tiszteletben tartanám a véleményüket - a pokolba is, ott voltak.

De hé - nekem, annak ellenére, hogy Steve Austin (a sör ivása, machismo és így tovább), hogy az én MINDEN IDŐ Kedvencem (Soha nem voltam hatalmas vagy egyáltalán Rock rajongó!) - Bret Hartnak különleges helye van a fejemben.

Mindig is ezt tette.

Akkoriban, ő volt a felső kutya, és SOLID megbízható OLD SCHOL top kutya ebben!

Talán Bret nem volt a megfelelő választás az Attitude Era számára.

Talán nem akart lenni.

Megkapom a történet mindkét oldalát, és a miért.

Bár úgy gondolom, hogy egy régi iskola Bret bizonyította volna a tökéletes fóliát sok attitude'ers számára... ugyanúgy, mint a Taker soha nem ment ki a stílusból, a régi iskolából, a legjobb tiszta csatárból a WWE-ben - időszak.

Bret, természetesen, volt a legjobb WRESTLER, és egy igazi birkózó abban, nem az, amit az emberek gondolnak a „hamis birkózásról”.

Csak azt kell megnéznie, hogyan képezte őt és Owent a legendás Stu hart kanadai otthonuk alagsorában, anyjuk szó szerint sikolyokat hallott az alagsorból az edzés során!

Azok zárak és tartja CAN - és vannak - fájdalmas!

Nem is beszélve Bret építéséről - SOLID építkezésről, ha visszanézel a napra - a lábak, a csípő és a vállak, a hát felső része kiemelkedik - soha nem volt a „show off” típus sem a felsőtest szempontjából, bár lehetett volna!

És természetesen, még a zenéje is régi iskola rock and roll volt!

Imádtam.

Közvetlenül a napszemüvegig, amelyet a tömegben „jó srácnak” adott. (amíg meg nem fordult sarok).

De legfőképpen, talán egy dolog - tiszta birkózó volt ki-be - időszak.

Kevesen kételkednének ebben, még a legnagyobb becsmérlői is.

Volt egy ok, hogy ő volt a bajnok YEARS egyenes, miért volt a legjobb szerződést a WWE és így tovább (évekig) - és miért hívták Excellence of Execution, minden tiszta birkózás mozog - végre tökéletesen.

Lehet, hogy öreg és kissé „fáj most” attól, amit olvastam, ízületi gyulladás és rengeteg más orvosi kérdés, és ez rendben van, de nem akarok kibaszni vele - ugyanúgy, mint én nem egy bizonyos Vlagyimir Putyin, annak ellenére, hogy a rothadás az úgynevezett daganatáról és így tovább - egyszer judoka, mindig ez! (pletykák szerint fekete öv) - a Taker számára, talán a legnagyobb legenda mind közül!

(nem kapcsolódik a fenti három ember egyikéhez sem, csak mondjin)

Most, hová megyek ezzel?

Természetesen nem azért, hogy a WWE meséivel meséljen.

De hogy ezt elmondjam neked - ez a forma, barátom - különbözik az ismétlésektől.

Meg tudod csinálni a 100 fekvőtámasz hanyag stílus, de moslék még mindig lejtős, függetlenül attól, hogyan vágja le (oly sokan nem SLOP szempontjából pushups).

Ugyanaz a húzódzkodás, guggolás stb. - Az „elme és a test” együtt dolgoznak, ahogy azt a Bloodsportban mondják, CSAK akkor történhet meg, ha edzés közben kiváló a végrehajtás.

Különös figyelmet fordítson a formára, barátom.

EGY képviselő megfelelő módon történik, a lassú forma jobb, mint 10 hanyag ismétlések.

Folyamatosan ezt mondom 0 Mentségek Fitness és az összes többi könyvem.

És ez tényleg a lecke ott. Akár beveszed, akár nem, az, hogy a valódi éned - vagy az EGO-d - dolgozol rajtad múlik.

Mondtam én kicsit rajta, és ez igaz.

Hamarosan visszajövök!

Legjobb,

Rahul Mookerjee