Miksi termi suorituksen huippuosaaminen istuu niin hyvin kanssani!

Täytyy myöntää, on olemassa muutamia asioita pidin paremmin takaisin päivällä kuin WWF - tai WWE, koska se myöhemmin rebranded.

Varsinkin Attitude Era, kaikki meni alamäkeen sen jälkeen. Koskaan ei tule olemaan toista aikakautta ja satoa supertähtiä - puhumattakaan kaikkien aikojen suosikkini Steve Austinista - ei koskaan!

Sääli, että aikakausi päättyi, mutta voimme nähdä sen palaavan aikaisemmin kuin luulet, ihmiset yleensä ovat sairaita olemaan poliittisesti korrekteja, mutta toisaalta, on valtava joukko, joka tuntee polaarisen päinvastaisen, joten kuka tietää.

Mutta joka tapauksessa... Geneettinen Jackhammer Vince Mac Mahon, harvinainen - tai yksi, jos minulla on se oikea tilaisuus, hän päästi hiuksensa alas poikien kanssa todella RAPPATTU.

He heittelivät häntä ympäriinsä kuin käärintälaite. Hehe.

Bret Hartin omaelämäkerrassa, minä uskon, hän kirjoittaa ”Muistan ajattelevan mitä olen tehnyt, siellä on Vince laihalla kaulallaan”...

Ne olivat Vincelle ennen boobybuildingin päiviä, minä uskon!

Mutta joka tapauksessa, paahdettuina klubin jälkeen, he ilmestyivät tiettyyn Ric Flairin hotellihuoneeseen, vaativat päästämistä sisään (jostain syystä Flair ei koskaan ilmestynyt alun perin) - ja hämmentynyt hotellipöytä kaveri ei - ja Vince?

”Olen Vince MacMahon”, hän ilmeisesti hollered lopulliseen sävyyn.

En voi kiistellä, Vinnie Mac. Myöskään kirjoitusvirkailija, he saivat avaimen, tulivat sisään, sytyttivät nivelensä ja...

... Joten mihin olen menossa tämän kanssa?

Varmasti ei kritiikkiä tai arviointia kummallakaan tavalla Bretin kirjasta - joka ilmeisesti kerää paljon vihaa tietyiltä tahoilta.

”Hän on täynnä itseään”, kertoo kertosäe. Moni painija tuntuu ajattelevan myös noin ja kunnioittaisin heidän mielipidettään - hitto, he ovat olleet siellä.

Mutta hei - minulle, huolimatta Steve Austinista (oluen juomisen, machismon ja muun vuoksi) on kaikkien aikojen suosikkini (En ollut koskaan valtava tai ollenkaan Rock-fani!) - Bret Hartilla on erityinen paikka mielessäni.

Hän teki aina.

Takaisin päivään, hän oli huippukoira, ja SOLID luotettava OLD SCHOOL top dog siinä!

Ehkä Bret ei ollut oikea valinta Attitude Era.

Ehkä hän ei halunnut olla.

Saan tarinan molemmat puolet, ja miksi.

Vaikka mielestäni vanhan koulun Bret olisi osoittautunut täydellinen folio paljon Attitude'ers... aivan kuten Taker koskaan mennyt tyylistä, vanha koulu, PARAS puhdas hyökkääjä WWE - aikana.

Bret, tietysti, oli paras PAINIJA, ja TODELLINEN painija siinä, ei mitä ihmiset ajattelevat ”väärennetystä painista”.

Sinun tarvitsee vain katsoa, kuinka legendaarinen Stu hart koulutti häntä ja Owenia Kanadan kodin kellarissa, heidän äitinsä kuuli kirjaimellisesti kellarista tulevia huutoja harjoittelun aikana!

Nuo lukot ja pitää CAN - ja ovat - tuskallisia!

Puhumattakaan Bretin rakennuksesta - SOLID rakentaa, jos katsot häntä takaisin päivällä - jalat ja lonkat ja hartiat, yläselkä ovat mitä erottuvat - hän ei koskaan ollut ”keuliminen” -tyyppi joko ylävartalon suhteen, vaikka hän olisi voinut olla!

Ja tietenkin, jopa hänen musiikkinsa oli vanhan koulun rock and roll!

Rakastin sitä.

Aivan aurinkolaseja myöten hän antaisi jollekin joukosta ”hyvälle tyypille”. (kunnes hän kääntyi kantapää).

Mutta ennen kaikkea, ehkä yksi asia - hän oli puhdas painija sisään ja ulos - aikana.

Harvat epäilevät sitä, jopa hänen suurimmat arvostelijansa.

Oli syy siihen, että hän oli mestari YEARS suoraan, miksi hänellä oli paras sopimus WWE: ssä ja niin edelleen (vuosia) - ja miksi häntä kutsuttiin Execution Execution Execution, kaikki puhtaat paini-liikkeet - toteutettiin täydellisesti.

Hän voi olla vanha ja jonkin verran ”satuttaa nyt” siitä, mitä luin, niveltulehdus ja tonnia muita lääketieteellisiä kysymyksiä, ja se on hieno, mutta en halua naida hänen kanssaan - aivan kuten en olisi tietty Vladimir Putin, huolimatta mädästä he kirjoittavat hänen ns. Kasvaimestaan ja niin edelleen - kerran judoka, aina se! (huhutaan olevan musta vyö) - sama Takerille, mahdollisesti suurin legenda heistä kaikista!

(ei liity mihinkään kolmesta yllä olevasta henkilöstä, vain sanon)

Minne minä menen tämän kanssa?

Varmasti ei houkuttele sinua tarinoilla WWE: stä.

Mutta kertoa teille tämä - että FORM, ystäväni - on erilainen kuin reps.

Voit tehdä 100 pushups huolimaton tyyli, mutta kaltevuus on edelleen kaltevuus riippumatta siitä, miten leikata sen (niin monet ihmiset tekevät SLOP kannalta punnerruksia).

Sama leuanvedoille, kyykkyille jne. - ”mieli ja keho” työskentelevät yhdessä, kuten sanotaan Bloodsportissa, voi tapahtua VAIN, jos suoritus on huippuosaamista harjoittelun aikana.

Kiinnitä erityistä huomiota muotoon, ystäväni.

YKSI edustaja, joka on tehty oikein, hidas muoto on parempi kuin 10 huolimaton toistoa.

Sanon jatkuvasti, että koko ajan 0 Tekosyitä Fitnessille ja kaikille muille kirjoilleni.

Ja se on todella oppitunti siellä. Otatko sen tai et, työskenteletkö oikean sinä - tai EGO: n - on sinun tehtäväsi.

Olen sanonut vähän siitä, ja se on TOTTA.

Takaisin pian!

Paras,

Rahul Mookerjee