Hvorfor udtrykket excellence of execution sidder SÅ GODT med mig!

Må indrømme, der er få ting, jeg kunne lide bedre tilbage i dag end WWF - eller WWE, som det senere blev omdøbt.

Især Attitude Era, det hele gik ned ad bakke efter det. Der vil ALDRIG være en anden æra og afgrøde af superstjerner som det - for ikke at nævne min favorit Steve Austin hele tiden - aldrig!

Synd, at den æra sluttede, men vi kan se det komme tilbage hurtigere, end du tror, folk generelt er syge af at være politisk korrekte, men så igen, der er en enorm flok, der føler det polære modsatte, så hvem ved det.

Men alligevel... Genetisk Jackhammer Vince Mac Mahon, på den sjældne - eller en, hvis jeg har fået det rigtige lejlighed han lod sit hår ned med drengene fik virkelig PLASTERED.

De kastede ham rundt som en wrassler. Hehe.

I Bret Harts selvbiografi, Jeg tror, han skriver „Jeg husker at tænke, hvad har jeg gjort, der ligger Vince med sin tynde hals“...

Disse var pre-boobybuilding dage for Vince, Jeg tror!

Men alligevel, ristet efter klubben, dukkede de op på et bestemt Ric Flairs hotelværelse, krævede at blive sluppet ind (af en eller anden grund dukkede Flair aldrig op oprindeligt) - og den forvirrede hotel desk fyr ville ikke - og Vince?

„Jeg er Vince MacMahon“, han tilsyneladende hullede i en endelig tone.

Vel, kan ikke argumentere med det, Vinnie Mac, heller ikke skrivebordssekretæren, de fik nøglen, indtastet, oplyste deres led og...

... så hvor skal jeg hen med dette?

Bestemt ikke en kritik eller vurdering på nogen måde af Bret's bog - som tilsyneladende skaffer en masse had fra visse sider.

„Han er fuld af sig selv“, går koret. Mange brydere synes også at tænke på den måde, og jeg ville respektere deres mening - helvede, de har været der.

Men hej - til mig, på trods af at Steve Austin (på grund af hans øldrikning, machismo og mere) var min ALL TIME-favorit (jeg var aldrig en stor eller overhovedet Rock fan!) - Bret Hart har en særlig plads i mit sind.

Det gjorde han altid.

Dengang, han var den øverste hund, og SOLID pålidelig OLD SCHOOL top hund på det!

Måske var Bret ikke det rigtige valg for Attitude Era.

Måske ville han ikke være det.

Jeg får begge sider af historien, og hvorfor.

Selvom jeg tror, at en old school Bret ville have vist sig at være den perfekte folie til mange af Attitude'ers... ligesom Taker aldrig gik ud af stil, old school, den BEDSTE rene angriber i WWE-perioden.

Bret, selvfølgelig, var den bedste WRESTLER, og en rigtig bryder ved det, ikke hvad folk synes om „falsk brydning heller“.

Du skal kun se på, hvordan han og Owen blev trænet af den legendariske Stu hart i kælderen i deres hjem i Canada, deres mor hørte bogstaveligt talt skrig fra kælderen under træning!

Disse låse og holder KAN - og er - smertefulde!

For ikke at nævne Bret's build - SOLID build, hvis du ser på ham tilbage på dagen - ben og hofter og skuldre, øvre ryg er det, der skiller sig ud - han var aldrig „show off“ -typen hverken med hensyn til overkroppen, selvom han kunne have været!

Og selvfølgelig, selv hans musik var old school rock and roll!

Jeg elskede det.

Helt ned til solbrillerne, han ville give til nogen i mængden „god fyr“. (indtil han vendte hæl).

Men mest af alt, måske en ting - han var en ren bryder ind og ud - periode.

Få ville tvivle på det, selv hans største modstandere.

Der var en grund til, at han var mester i ÅR lige, hvorfor han havde den bedste kontrakt i WWE og så videre (i årevis) - og hvorfor han blev kaldt Excellence of Execution, alle rene brydningsbevægelser - udført perfekt.

Han kan være gammel og noget „ondt nu“ fra det, jeg læste, gigt og tonsvis af andre medicinske problemer, og det er fint, men jeg vil ikke kneppe med ham - ligesom jeg ikke ville have en bestemt Vladimir Putin, på trods af den rot, de skriver om hans såkaldte tumor og så videre - en gang en judoka, altid det! (rygter om at være et sort bælte) - ditto for Taker, muligvis den STØRSTE LEGENDE af dem alle!

(ikke vedrører nogen af de tre personer ovenfor, siger det bare)

Hvor skal jeg hen med det her?

Bestemt ikke at regale dig med fortællinger om WWE.

Men for at fortælle dig dette - at FORM, min ven - er forskellig fra reps.

Du kan gøre en 100 pushups sjusket stil, men slop er stadig slop uanset hvordan du skærer det (så mange mennesker gør SLOP i form af pushups).

Samme for pull-ups, squats osv. - „sind og krop“, der arbejder sammen, som de siger i Bloodsport, kan KUN ske, hvis der er fremragende udførelse, mens du træner.

Vær særlig opmærksom på form, min ven.

EN rep udført korrekt, langsom form er bedre end 10 sjusket reps.

Det siger jeg hele tiden 0 Undskyldninger Fitness og alle mine andre bøger.

Og det er virkelig lektionen der. Uanset om du tager det eller ej, uanset om du arbejder den rigtige dig - eller dit EGO - er op til dig.

Jeg har sagt min smule om det, og det er sandt.

Tilbage snart!

Bedst,

Rahul Mookerjee